Şimdi Ara

0-18 Bin Arası Ne Önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin, ilk arabamı alacağım ilkinde başım ağrısın istemiyorum alıp 1 yıl sonunda çok masraf etmeden, aldığımdan daha düşüğe satmayacağım bir model öneriniz varmıdır?
    Uzun süre Mersedes e200, 190e, 250d, 230e aradım Rize ve çevre illerde temiz bulmakta zorlandım galeride 13,500'e 86 190e buldum dizeldi, (Tüplü arıyorum) kararsız kaldım. Yine sitelerde 316i, 318i Bmw'ler baktım temizini bulmak en azından burda bulmak zordu vazgeçtim. 2008 model 18.750'ye Albea var km'si 150-200 arası paliolar var bu fiyatlara 04-06 modellerde aynı şekilde yine 06 albealar gözüme çarpıyor, cliolar var her türlüsü 2006'ya kadar, yine eski kasa megane'lar var meganelar ilgimi çekti fakat kararsızım, reno alma konusunda. 200 binde ticari bir kangomuz motor bitirdi. Honda civicler var piyasada 96-02 arası klimalı olanlar da oluyor. Bana bunun temizini ara km sorunu olmaz diyebileceğiniz modeller var mı? Yada işte albea, palio, megane, clio önerirmisiniz. Kendi önerileriniz de olabilir. Mazda 626 vardı ona da göz kırptım bi ama ilan çok eski aracın bir sıkıntısı olabilir.. Söz sizde!

• Nissan Maxima
  • 18 bin liraya 316i, 318i mi bakıyosun

BMW nin ikinci elde açılımı, BenimleMasrafaWarmısın dır.

clio ve corsa bakın
  • Almera veya astra g önerecektim de fiyatlar uçmuş arkadaş.Hocam clio sorunsuzdur ve hızlı satılır.Eğer ki biraz ekleme imkanınız varsa bence şu iki araca bakın bir derim.(20bin civari sanırım piyasası.)
    ek:sahibinden.comdaki fiyatlar biraz şişirmedir,o yüzden büyük ihtimalle o butceye dedigim araçları bulursunuz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 5 Ağustos 2015; 17:08:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9888 9 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu almeralar'ın 01 modeli bile sanki 2010 arabaymış izlenimi bırakıyor opelin bir modeline benziyor. Astra'ların 2. kasaları 20 bin altı yok ilk kasa astralar da bana gelmez. Clio'ya yakınlaşıyorum giderek.. HB, sedan arasında kararsızım
  • Anladım hocam.Mantıklı olan da o gibi duruyor zaten
    Ek:Düşük bir ihtimal ama, olur da vectra a kasa bakacak olursanız (kendisi 12-13 bin civarı) 15 yıldır ailecek kullanıyoruz.Yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 5 Ağustos 2015; 17:25:41 >
  • Fiyat araligi iyiymis hocam. 800 liraya her yeri paslanmis, arka kapilari olmayan ama yurur vaziyette taunus satiyorlardi gecen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cbascan kullanıcısına yanıt
    hocam sonuçta özellikler içinde 5 binlik tofaşta da olabilir 18 binlik mersedeste de.. 10 15 arası fiyat diyiliyor bazen araç 9 binse ama çok temizse olmuyacak mı mesela? :)))

• Hocam bunlar b kasa,ayrıca ben kazalı,km şöyle ya da böyle inmis cikmis maalesef pek anlamiyorum da ben yine de anlatayim.
    Eger ki a kasa bakacak olursaniz sunlari bilin.
    1- 1.6 ve 1.8'ler karburatorlu,2.0'lar enjeksiyonlu(ecotec olmayan motorlardan bahsediyorum,zaten 1.6 s filan yazar oradan anlayabilirsiniz.
    2-Bu araba benzinde ve şehiriçi kullanılacaksa çok yakar.Ş.içi 52 kuruş filan(lt fiyatı 4.67),şehirdışı 33 kuruş civari yakar.Yol bilgisayarı olmadığı için lt bilgis veremiyorum.
    3-On takımı sağlamdır.6-7 yılda bir değiştirirsiniz.
    4-Gls donanımda klima opsiyoneldir.Mümkünse CD almaya çalışın.Çünkü 2 airbag,kapatılabilir cam sıkışma önleyici,klima ve yol bilgisayarı geliyor.
    5-Bu araba eğer ki düzgün süspansiyon takarsanız sizi yol tutuş konusunda asla uzmez.
    6-Bagajı autodata'da 510 lt yazıyor ama bence daha az,ama 4 kişilik bir bile için kesinlikle yeterli bir bagajı var.
    7-Yumuşak plastik takıntısı olanlar bu arabayı gönül rahatligi ile alabilirler.Konsolun üstü komple yumuşak.
    8-Yüksek seste performansı nasıl bilmiyorum ama günlük kullanımda ses sistemi(üstünde orijinal ses sistemi takılı olan vectra a kaldığını sanmam,bunlar orijinal ses sistemi için geçerli) hiçbir zaman yetersiz gelmez.
    9-Maalesef Gls donanımda ön sis farları yok.
    10-Araç içi aydinlatma far kumandasını kendinize doğru çekince açılır.
    11-Otomatikleri 4 ileridir,manuelleri 5. 5.viteste 2500 devirde 109km civarı bir hız yapar.
    12-Bagajdan aracın içine erişim imkanı var.
    13-Maalesef gls donanımda arka kol dayama var, on kol dayama yok.
    14-Torpidoda soğutma var.Ancak klimalı modellerde çalışıyor.
    15-Arka diz mesafesi tahminimce 1.89 a kadar filan kaldırır.
    16-Önden çeker olmasına rağmen şaft tüneli var ve hiçte alçak değil.
    17-4 cam tek tıkla açılıp kapanabiliyor.(Bugün bunu koymayan ureticiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 5 Ağustos 2015; 18:13:23 >

• 9888 9 kullanıcısına yanıt
    b kasa daha hoş geldi :)) Km dayanıklılığı sorununu çözersem düşünücem
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9888

Hocam bunlar b kasa,ayrıca ben kazalı,km şöyle ya da böyle inmis cikmis maalesef pek anlamiyorum da ben yine de anlatayim.
    Eger ki a kasa bakacak olursaniz sunlari bilin.
    1- 1.6 ve 1.8'ler karburatorlu,2.0'lar enjeksiyonlu(ecotec olmayan motorlardan bahsediyorum,zaten 1.6 s filan yazar oradan anlayabilirsiniz.
    2-Bu araba benzinde ve şehiriçi kullanılacaksa çok yakar.Ş.içi 52 kuruş filan(lt fiyatı 4.67),şehirdışı 33 kuruş civari yakar.Yol bilgisayarı olmadığı için lt bilgis veremiyorum.
    3-On takımı sağlamdır.6-7 yılda bir değiştirirsiniz.
    4-Gls donanımda klima opsiyoneldir.Mümkünse CD almaya çalışın.Çünkü 2 airbag,kapatılabilir cam sıkışma önleyici,klima ve yol bilgisayarı geliyor.
    5-Bu araba eğer ki düzgün süspansiyon takarsanız sizi yol tutuş konusunda asla uzmez.
    6-Bagajı autodata'da 510 lt yazıyor ama bence daha az,ama 4 kişilik bir bile için kesinlikle yeterli bir bagajı var.
    7-Yumuşak plastik takıntısı olanlar bu arabayı gönül rahatligi ile alabilirler.Konsolun üstü komple yumuşak.
    8-Yüksek seste performansı nasıl bilmiyorum ama günlük kullanımda ses sistemi(üstünde orijinal ses sistemi takılı olan vectra a kaldığını sanmam,bunlar orijinal ses sistemi için geçerli) hiçbir zaman yetersiz gelmez.
    9-Maalesef Gls donanımda ön sis farları yok.
    10-Araç içi aydinlatma far kumandasını kendinize doğru çekince açılır.
    11-Otomatikleri 4 ileridir,manuelleri 5. 5.viteste 2500 devirde 109km civarı bir hız yapar.
    12-Bagajdan aracın içine erişim imkanı var.
    13-Maalesef gls donanımda arka kol dayama var, on kol dayama yok.
    14-Torpidoda soğutma var.Ancak klimalı modellerde çalışıyor.
    15-Arka diz mesafesi tahminimce 1.89 a kadar filan kaldırır.
    16-Önden çeker olmasına rağmen şaft tüneli var ve hiçte alçak değil.
    17-4 cam tek tıkla açılıp kapanabiliyor.(Bugün bunu koymayan ureticiler

bizim 98 cd full ama torpido soğutma yok, sonradan takılıyordur
    98den itibaren cd ler 4 hava yastıklıdır ve otomatik klima 97den sonra geldi sanırsam, 96lar manuel klimalı
    sürücü koltuğu efsane rahattır
    direksiyon direkt değil pek hissiz fakat pedal hissi güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 5 Ağustos 2015; 19:21:18 >

• an itibarı ile vectra'ya oldukça ısındım.. Merak ettiğim tek soru işareti var kafamda, motor km olarak ne kadar dayanıyor 200-250 arası alınır mı? Piyasa fiyatı kaçtır ucuz sıkıntılı arabalar var kendimi ona göre ayarlıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihmor

an itibarı ile vectra'ya oldukça ısındım.. Merak ettiğim tek soru işareti var kafamda, motor km olarak ne kadar dayanıyor 200-250 arası alınır mı? Piyasa fiyatı kaçtır ucuz sıkıntılı arabalar var kendimi ona göre ayarlıyım

temizi 18e bulunur sanırım, fakat acele etmeyin araştırmalısınız temizini, vectranın motor ömrü 400bine bile dayanır, fakat dökük vectra piyasada çok fazla var
    lpg ile bir tık fazla yağ yakması normaldir, babamdaki 98 vectra 188binde, yağ değişiminden 4500 km sonra falan yağ ekledik arabada lpg takılı değil, değişim periyodu 7500kmdir
    hava filtresi falan 15binde değişir
    triger kayışına dikkat edilmeli, bazı kullanıcılar araba alınca trigeri hemen değiştirir, 2002de 130binde iken aldı babam trigeri değiştirmiş alınca
    kayış koparsa sandık motor taktır daha iyi
    mekanik olarak 10 numaradır, alt takımlar hiç ellenmedi 13yıldır fakat değişim istiyordur artık
    120 ile giderken 5.vites 2900 devir çevirir.
    100 ile giderken 4. vites 3000devir ile gider
    sunruff tavanı alçaltıyor fakat çok şık duruyor araba
    bazı sensörleri kroniktir bozulur fakat orjinale yakın bişey taktırırsanız üzmez

hep derler sorunludur cart curt diye, almak isteyebe parçası lagunadan mondeodan ucuz derler, alıcı da alınca yan sanayi takarsa gene bozulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 5 Ağustos 2015; 19:56:42 >

• Skoda octavia al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    A kasa hocam benim bahsettiğim

• semihmor S kullanıcısına yanıt
    Bizdeki maalesef motor pek iyi bakılmadı,237binde hiç lpg takılmadı,3 ve 4.silindirler yağ yakıyormuş ama performansta ve çalışmada zerre sorun yok.Ama şu da var kadett gt motor bizdeki.Ecotec motor çok yüksek ihtimal daha dayaniklıdır.

• 800 liraya Salcano bisiklet öneririm...

• Palio , Fiesta , Clio , Corsa , Corolla bakılabilir.
    Merso,BMW,Vectra felan temizini bulamazsan çok üzer seni arkadaşım.
    Birkaç güne bi aksilik çıkmazsa 87 190D alıcam 5ileri otomatik 2.5luk ama bütün sülale sanayide olunca temiz bir tane denk geldi gerçekten bulmak zor temizini.
  • semihmor S kullanıcısına yanıt
    senin baktığın araçların hepsi başını ağrıtır. çok masraf ettirir. bu paraya alabileceğin ve masraf etmeden kullanacağın arabalar albea, palio, clio, accent olabilir. mümkün olan en yeni ve en az km olanı almaya çalış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.