Şimdi Ara

0 km accent era alayım mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Era sahibi olarak bu fiyatlardan kesinlikle era almazdım, hem fiyatlar çok yüksek hemde bir sürü kırpıntısı var.Torpido gözü aydınlatmasından,bagaj kapağı döşemesine kadar,direksiyon ve vitesteki metalik kaplamalardan,ön tampon altındaki siyah lastiğe kadar uçurmuşlar.üst modellerde dahi artık bunlar yok,cam açma düğmelerinin letlerini bile eksiltmişler.uygun fiyatlı diye verdiklerinde lastikleri 175 e inceltmişler,çamurluk paçalıklarını,hoparlörleri almışlar araba bi tuhaf olmuş.ve verdikleri fiyat 22 lira start ac için.start şu andaki haliyle 18 den fazla etmez.eninde sonunda o fiyatlara düşecek diyorum.ha alırmısın ,18 e bile almam.
  • Alma.....

quote:

Orjinalden alıntı: dark-undiyng

ne dersiniz 0km 1.5 dizel 28 bin ytl dediler
  • 21500 benzinli era start alınır mı peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilmescomp

21500 benzinli era start alınır mı peki?

kesinlikle alınmaz. arabada direksiyon ve tekerlekler dışında hiç bir şey yok.

grande punto alaşım jant,sis farı,2 airbag, abs+ebd,cd çalar,kumanda ve aklıma gelmeyen daha birsürü ıvır zıvır 1.4 ün fullü verilen fiyat kasko da hediye olmak üzere 23.250.kaskosu 900müş onu çıkınca 22.350 kalıyor.fiatın otomobillerini sevmem ama bir koltukları vardı kıpkırmızı gel otur diyordu.verilen son fiyatlara kesinlikle itibar etmeyin daha sonra telefonla arayıp 1.5 milyar kadar daha indiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAST_DRIVER

Aman derim. Sakın alma

1. Kasa 11 yaşını doldurdu.
    2. Araç çok küçük (bızdık)
    3. Dizel motor tır tır sarsıntılı çalışır.
    4. 28.000' e neler alırsın neler.
    5. Ama yine de sen bilirsin.
    6. Benim başka bir önerim var.
    7. Kısa süre sonra kasa değişcek, çok pişman olursun sonra, sölemediler deme....

eğer bu arkadaşın bu yazdıkları reno sümbül içinse bir diyeceğim yok. ERA içinse yani. gidip kendini bir doktora filan göstersin. belki ileriki hayatı için bir yararı olur..

harbiden ben de merak ettim acaba hangi aracı kullanıyor..? tabii kullandığı bir araç varsa gerçekten..??

• hangi modeline verdiler bu fiyatı?

quote:

Orjinalden alıntı: dark-undiyng

ne dersiniz 0km 1.5 dizel 28 bin ytl dediler
  • Arkadaşlar ben söyleyeyim hangi model olduğunu.
    Tahminimce select içindir.

Sümbül daha ucuz diyenler motorları karıştırmasın. 65 bg. motora aittir o fiyat. 85 bg. 26500 ün altında verilmiyor. (kaynak Ankara mais)

malumunuz era 110 bg.

bakarak değil görerek şimdi kıyaslayın!
  • breehh sümbül gibi bir araç 26.500. ytl. yuhh bu araca bu kadar para veren çıkıyor ya ne diyeyim..
  • % 10 indirim yapılmış.
    20.000 ytl nin altında Sıfır hyundailer var.
  • Hyundai ordu ana bayii bugun migros içinde stand kurmuş :

2009 Model ;

Era start : 18.000 YTL.

1.4 Getz : 20.000 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavigökyüzü -- 10 Aralık 2008; 0:21:29 >
  • Era gayet hoş bir araba performansı ve yakıtı da gayet iyi yalnız lastik sesini biraz fazla içeri alıyordu erayı kullanan biri olarak bunları söyleyebilirim
  • konfor olarak nasıl peki?
  • Lastik sesi aracla birlikte verdikleri hankock veya pirelli lastiklerden de geliyor. Yumusak bir lastik kullanilirsa konfor artacaktir. Zaten suspansiyon ve amortisorler biraz sert.

quote:

Orjinalden alıntı: McRae86

Era gayet hoş bir araba performansı ve yakıtı da gayet iyi yalnız lastik sesini biraz fazla içeri alıyordu erayı kullanan biri olarak bunları söyleyebilirim
  • daha iyi bir lastik daha az ses demektir. bu arada uzak doğu araçlarında teker sesi genelde olur.

konfor?? kliması olursa daha konforlu oluyor. aracın sürüşü zevkli, perfonmans güzel. koltuk rahat, kokpit görüşü iyi.

özellikle 1.5 dizel ve 1.6 benzinlilerde çekiş ve perfonmans süper.. perfonmansın verdiği sürüş zevki de süper ötesi.
  • 1.6 lar Performans olarak gayet tatmınkar gibi görünüyor...
  • sonuç ne oldu acaba?Arkadaş araba aldı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

sonuç ne oldu acaba?Arkadaş araba aldı mı?

Başlık açılalı baya olmuş alacaksa almıştır herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.