Şimdi Ara

04.01.2016 PSN Bağlantı Problemi Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
1
Favori
10.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psn 30000 dddos saldırısı var bu şekilde giderse biraz zor geri gelir psn
  • quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

7 ocak mi bakım falan deil bu,haklemişler

FIFA,BLACK OPS 3,UNTIL DAWN,DRIVECLUB,LAST OF US,UFC,BEYOND TWO SOULS

hepsi Secondary hesap en azindan Offline Singleplayer bitirebilirdim

hiç sec hesabım yok ama NFS'de son 1 trophym kaldı onu alınca Platin gelicek ve satacaktım oyunu. Onun dışında çoğu oyunda zaten Online olarak oynadığımdan anlamı yok. Bi Until oynarım sanırım anca yada Pri Hesaplardan birinde Tomb Raider vardı 3 gün sürerse onu bitiririm sanırım.

• zeqaasange Z kullanıcısına yanıt
    Kaynak hocam?

• Rimesia R kullanıcısına yanıt
    7 ocak yazısı bence doğruydu gerçekten o zaman geleceğini düşünüyorum muhtemelen aşırı mail tepki falan aldılar sildiler hemen

• Source kullanıcısına yanıt
    http://hp.ipviking.com/

aynı porta 45000'e kadar çıktı şuan durgun birazdan yine başlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeqaasange -- 5 Ocak 2016; 2:27:03 >
  • Şili ve etiyopya sunucuları yoğun saldırı altındaymış. Önlem olarak tüm sistemi kapatmışlar.

• Donanımcı Sony yazılımda yine...
  • arkadaşlar son durum nedir ??
  • Aynen hocam bende bunu yabancı forum sitelerinde okudum neden butun hepsini kapatıyorlar boyle rezalet mi olur 2011 yılındaki faciada perisan olduk boyle hizmet olmaz

• Bu tarz büyük şirketler önemlerini almak zorunda kaç milyon PS kullanıcısı vardır dünyada. Eğer hizmet ve kaliteyi arttıramazsan sonun biten ve zararla son bulmuş diğer şirketlere benzer. Bknz; Nokia.

MS bu kadar popüler değildi Sony kendi kendine armağan ediyor. Umarım daha iyi hizmet ve kalite ile döner. Rakabet eder 2 firma ve rekabet her zaman kaliteyi getirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Hani öyle bir anlatıyorsunuz ki live sistemi kullanıcıya başka hizmetlerde veriyor zannedeceğim :) Ne diyelim o zaman size mutluluklar dilerim ;) Umarım önümüzdeki günlerde live sistemi çökmez de keyifle oyun oynarsınız.

Evet .gecen gun bir oyunla ilgili sorunu , avrupali bir Ms calisani ile cozmeye calisirken arada sordugum " sen fransiz olmalisin, comment allez vous? soyler misin sence fransizca, kadinlar uzerinde romantik etki birakir mi " tarzi arada sohbet etmeye calistigimda karsimda gercek bir samimi kisinin bulunup bana

" Evet bu iyi tahmindi Ahmet, je vais bien merci et toi?. Fransizca romantik olabiliyor ama sen de guzel bir munasip dil oldugu surece " demesi herseyi gosteriyor.

umarim Psn yakinda normale ne diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 5 Ocak 2016; 2:41:24 >

• İşin trajikomik yanı ilk büyük saldırıda çıkıp özür dilediler şöyle yapıcaz böyle edicez diyip ps4 ü çıkardılar utanmadan plus ı paralı yaptılar hani saldırdılar bakın bize paralı abone olun kimse psn i çökertemez algısı yarattılar geçen sene yılbaşında 4 gün yine bu gün psn yine rezil bir halde.

Ülkemizde yaşanan kredi kartı hatası daçmalıklarını tam 5 yıldır çözmeye dahi çalışmadılar resmi forumda tam 6 aydır yönetici dahi yok.

Malum ülke distribütörü ve yalaka medya takımı da sessiz sedasız mutlu mesut yaşıyor böyle bir tüketiciyi hiçe sayan mantık hangi ülkede var?

• daha bugun arkadaşlar tartışıyoduk satıp Xbox mı alsak diye ahanda bu vesile oldu.yetti artık ya bu ne böyle. 4 tane dijital,16 tane kutulu oyunum, 2 tb hdd ,3 joystickli makinem var illallah ettim vallahide satarım.
  • PlayStation network team çalışıyor!

• Plusum tamda bugün bitmişti benim için iyi oldu
  • Aslinda bi bakima bunlarin olmasi iyi siztem mecburen bundan sorasi icin guclencek daha fazla rezil olmak istemez sony ..
    Ayrica donanim uzmani sony e yazilim uzmani ms ni yaptigi bi komploda olabilir bu ...

• Yalnız Ps3 Xbox 360 dan daha fazla satmış

• sonraki ay plus'a beklenmedik bir oyun gelir artık, yani umarım.
  • Neogaf'tan:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MesutBY -- 5 Ocak 2016; 4:03:44 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.