Şimdi Ara

04.01.2016 PSN Bağlantı Problemi Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
1
Favori
10.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl yani seni karttan Çek'im mi yaptılar yoksa silindi mi kaydı ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kaç oldu zaten saçmalık resmen xbox hiç böyle bir sorun yaşamıyor mağdur olan yine biziz

• quote:

Orijinalden alıntı: Adventure.

Adamlarin öyle bir altyapısı var ki server'ların yanında osursular çöküyor.

Buna çok güldün ya
  • Senelik ücret al; al ama bana paramın karşılığını hizmet olarak ver. Allah kahretsin sizi

• Sony açıklama yapmış:

"Mühendislerimiz sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalışıyor. Beklediğiniz için teşekkür ederiz."

http://tr.ign.com/playstation-network/87712/news/psnde-sunucu-sorunu-yasaniyor
  • PSN'e DoS saldırısı düzenleniyor, bu yüzden bağlanmada sorun yaşanıyor. Sony'den mühendislerimiz sorunla ilgileniyor açıklaması geldi. Ortada hack, kredi kartı bilgisi çalınması vs. gibi bir durum yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xEmre1994

Bu kaç oldu zaten saçmalık resmen xbox hiç böyle bir sorun yaşamıyor mağdur olan yine biziz

Plus"dan aldigi paralarla yatirim yapmali Sony

Xbox live sapasaglam,5 yılda 1,2 kere çökmüştür

• Need For Speedi satın almıştım o kadar insin diye bekledik şu olaya bak? Gerçi ea sunucularına bağlanamıyor diye hata veriyor girişte ama bu psn yüzünden mi giremiyor anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Sony açıklama yapmış:

"Mühendislerimiz sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalışıyor. Beklediğiniz için teşekkür ederiz."

http://tr.ign.com/playstation-network/87712/news/psnde-sunucu-sorunu-yasaniyor

açıklama değil; sorun olduğunda hep yazar zaten o.

https://status.playstation.com/tr-tr/

• Source kullanıcısına yanıt
    Bu sony i kesin bizden biri yonetiyor. Aciklama yapiyorlar acikalma denen sey hic birsey anlatmiyor. Sorun nedir? Ne zaman cozulur? Bunlari anlatan yok cevap veren yok. Sony e kanim isindi kesin bizden bir sirket bu

• Eléctronics kullanıcısına yanıt
    Black ops 3 oynuyorum normalde psn gitti diye need for speed oynayayım dedim psn olmadan o da oynanmıyormuş maalesef

• Sanırım sorun büyük bügün düzeleceğe benzemiyor gibi
  • online oyunları iyiki bırakmısım single akar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine söylüyorum yıllardır olduğu gibi, bu PSN Sony firmasının büyük bir utancı. Yıllardır aynı muhabbet. Yıl olmuş 2016 hala bakım işini çözemediler. Hadi onu bıraktım bari kullanıcılara bir mesaj veya ileti gibi birşey ile durumu haberdar etmeleri lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'tan haftasonuna denk gelmedi

• Sony ah sony ah bize şu altın cümlenin hafızalarımıza kazınmasına vesile olduğun için teşekkürler!''Oyuncuyu seven(...burasını anlayın artık) Sony''
  • İşviçre amerika nın ırzına geçiyor

• iade edip xbox mu alsam bu nedir ya
  • Geçenlerde steam de de aynı problem oldu. Keza geçen sene psn ile live da saldırıdan etkilendi. Bence sonye kızmak yerine saldırıyı yapıp hizmeti kullanmanızı engelleyenlere kızın derim. Biraz sonra live da giderse aynı şeyleri söyleyecek misiniz merak ediyorum? Ne kadar yatırım yaparsanız yapın bu tür ataklarda sistemin düzgün çalışması pekte mümkün değildir. Ayrıca bugüne kadar da yapılan saldırılar haricinde psn bana sorun yaşatmadı. Tabi ki benim problem yaşamamış olmam başkalarının da yaşamayacağı anlamına gelmiyor. Aynı şey live da da oluyor geriye dönük raporlanan sorunlara bakıldığında dünya genelinde live da da çok sayıda sorun yaşandığı görülebilir. Ayrıca madem bu kadar memnun değilsiniz neden xbox a geçiş yapmıyorsunuz merak ediyorum? Fakat sonye kızdığım noktalar yok değil. Planlı olmayan hizmet kesintilerinde resmi açıklama yapmaları gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 4 Ocak 2016; 22:47:56 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.