Şimdi Ara

07 - 2012 FORMULA 1 GRAND PRİX DU CANADA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
8.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarışın tekrarını nasıl izleriz bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

yarışın tekrarını nasıl izleriz bilen var mı?

Cnnde ozet var sanirim simdi tekrarda olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alonso nun F.Briatore yi getirtmesi lazım (:
  • Alonso twitter'dan bomba açıklamalar yapıyor, yaptıkları işin arkasında duruyor. Ulen 1 tur daha olsa podyumun dışında kalacaktın.
  • yaptıkları işin artık risk mi zıçma zıvama mala işlerimi bilmem neyse arkasında duruyor. helal olsun.
  • Sezonun 7. yarisi da geride kaldi ve sezonun 7. kazananini gördük.Yarisin basinda Ham cok iyi basladi yarisa ben Alo yarisin basinda Ham'i gecer diye dusunuyordum ancak oyle olmadi. Ferrari'nin hem gecen yaris hem de buradaki pit stratejisi cok iyiydi ancak Ferrari bu 2 dogru yaptiktan sonra illaki bir tane felaket karar verecekler.Alo, Ham pite girdikten 1 tur sonra pite girse lider olacakti ancak Ham burada cok gucluydu muhtemelen Ham yine 1.ligi alirdi.Ancak Ferrari'nin felaket hatasi olmasa Alo yine sampiyona lideri olacakti.Yahu 51 tur lastigi nasil calistirir bir takim bunu goremedi mi Ferrari.Gercekten yazik ettiler Alo'ya burada.Neyse sezon uzun bundan daha keyifli yarislar izleriz umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

@speedman

ilginc bir durum
    kafana gore bir sekil yap dostum, uyariz

geçen sene bu puanlama işini eliyle @maxiyavuz hocamız yapıyordu.ben kendisine bu işle ilgilendiğimizi söylediğimde o tamam olur istediğin gibi yapabilirsin dedi.
    bende yurtta kalan bil.müh okuyan bi arkadaşımla java temelli bi program yazdık program oldukça güzel çalışıyor.

bugün nedenini anlayamadıgım bi hata verdi.problem senin nickten kaynaklanıyor.

senin nick i @optimaus1 olarak değiştirince program yanıt verdi.sakıncası yoksa bundan sonra böyle olsun.veya farklı bişey istiyorsan yaz...onu kullanalım..

07 - 2012 FORMULA 1 GRAND PRİX DU CANADA

• liste için Teşekkürler speedman
  • speedman ben excelden hallediyorsun sanıyordum
  • 3 haftadır sıfır çekiyorum ve listede sonuncuyum varmı böyle birşey.Nerede o geçen sezon.

HRT gibiyim bu sene.
  • @speedman eline sağlık. thx.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Schumi Kimi Grosjean ve Perez'in de galibiyet alabileceği şartlar oluşabileceği düşünülürse. O zamana kadar da Massa iyice toparlayıp o da bi galibiyet patlatırsa. Ve bunlar bu yarıştan itibaren sırasıyla yarışları kazanırsa 12 yarışta 12 farklı galip gelen pilot ile kırılması zor bi rekora imza atarız.

Tamam, abarttım.

Massa'ya kadar iyiydin.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

@speedman

ilginc bir durum
    kafana gore bir sekil yap dostum, uyariz

geçen sene bu puanlama işini eliyle @maxiyavuz hocamız yapıyordu.ben kendisine bu işle ilgilendiğimizi söylediğimde o tamam olur istediğin gibi yapabilirsin dedi.
    bende yurtta kalan bil.müh okuyan bi arkadaşımla java temelli bi program yazdık program oldukça güzel çalışıyor.

bugün nedenini anlayamadıgım bi hata verdi.problem senin nickten kaynaklanıyor.

senin nick i @optimaus1 olarak değiştirince program yanıt verdi.sakıncası yoksa bundan sonra böyle olsun.veya farklı bişey istiyorsan yaz...onu kullanalım..

07 - 2012 FORMULA 1 GRAND PRİX DU CANADA

Kardeşim ellerine sağlık

Dünkü yarışta pozisyonlar çorba gibi olunca puan ümidimi kesmiştim, yine de 12 puan gelmiş

Bu arada 11'den 8'e çıkmışım :) Geçen seneki Montreal GP'deki Button gibiyim, uçuşa geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

speedman ben excelden hallediyorsun sanıyordum

• arkadaşlar idman tv ye şifre giriyor. bunu nasıl hallederiz f1 izleyemiyorum :(
  • Kendi Dragon bot yarışımdan bu yarışı unutmuşum ne izleyebildim ne de polle katılabildim. Gerçi bir şey değişmemiş. Schumi'yi hamama götürmek lazım artık anca paklanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

arkadaşlar idman tv ye şifre giriyor. bunu nasıl hallederiz f1 izleyemiyorum :(

biss key diye birşey var. Öncelikle kullandığın uydu cihazının biss girme menüsünün olup olmadığına bak. Eğer mevcutsa internete idman biss key yaz. Direkt bulursun, illegal bişey değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMXex

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

arkadaşlar idman tv ye şifre giriyor. bunu nasıl hallederiz f1 izleyemiyorum :(

biss key diye birşey var. Öncelikle kullandığın uydu cihazının biss girme menüsünün olup olmadığına bak. Eğer mevcutsa internete idman biss key yaz. Direkt bulursun, illegal bişey değil...

benim yumatu IQ biss key griliyor benim makine de teşekkürler bakayım.
  • yine sıfır çekmişiz. nerden bileyim lewis uçacak böyle sıfıra can kurban.

bu arada yarışın d-smart yayını tam yarış linki varsa esirgemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 11 Haziran 2012; 14:00:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylor

yine sıfır çekmişiz. ben ne biliyim lewis uçacak böyle sıfıra can kurban.

bu arada yarışın d-smart yayını tam yarış linki varsa esirgemeyin.

http://www.f1turkish.net/p/yarslar-izle.html linkinde bulabilirsin hocam Tabi dünkü yarış daha çıkmamış ama salı veya çarş'ya hazır oluyor sanıyorum

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.