Şimdi Ara

1.000 civarı xperia tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

eniştem için telefon alıcaz. 3-5 uygulamaya girer facebook falan. Normalde general mobile falan alacaktım ancak güvenemiyorum.

Xperia sağlam olur diye düşünüyorum. 1.000 TL civarına hangi xperia'yı alabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum

• Xperia L 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 liraya xperia falan alınmaz. Mi serisi cihaz al, j7 prime veya C serisi al. Xperia L1 ölü bir cihaz hayatta alınmaz

• Htc desire lifestyle,huawei p9 lite 2017, motorola g4 plus, lenovo k6 note,

Bunlardan ben sahsen htc desire lifestyle tercih dderdim. 32gb ve 3gb ram, dolby ses teknolojisi, cift hoparlor, orta duzey icin gayet guzel bir kamera gibi artilari var.

Su anda 1.088 tl olarak gunun firsati olarak goruluyor.

http://www.hepsiburada.com/htc-desire-10-lifestyle-htc-turkiye-garantili-p-HBV0000036JIH?magaza=Sen%20Cep&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=21.c.k.pc

Bu olmazsa da huawei p9 lite 2017 tercih edebilirsiniz ama sony ca1e cikarim derseniz( ki fiyati su an pahali) type c , dijital ois 32 rom,3gb ram gibi avantajlariniz olur.

• Sony Xperia XA veya L1

• Sony marka telefonlarda şuan Xperia X den aşaşğısı alınmaz. Hele mediatek işlemcili olanlara sakın bulaşma hocam. 3-5 uygulama için yeter ya dersin ama mesela XA da ekran sararması çıkabilir instagramda fotoğrafların rengi tuhaf olur canını sıkar. Yeni modeller ise şu aralar sürekli güncelleme alıyor sorunla boğuşuyorlar hemde adam akıllı yorumları yok bomba gibiler. Xiomi gibi fiyat performans odaklı firmalara bakman daha mantıklı olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.