Bildirim
1.90 boy bisiklet tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sahilde kullanacaksan alacağın bisikletin türü 'şehir bisikleti' sınıfına giriyor.
Bütçene göre bu bisiklet işini rahatlıkla görür.
http://www.carrarobisiklet.com/urunler.aspx?urunid=75
Alternatif olarak : Sedona 301, Salcano City Sport 40'a bakabilirsin. -
Cevabınız için teşekkür ederim. Bugün biraz araştırdım tercihim carraro sportive 224 olacak gibi. O model de baya tavsiye ediliyor. Siz ne dersiniz ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim.
224 de güzel bir bisiklet sahilde ve günlük kullanımda iyi bir tercih olur sizin için. Şimdiden hayırlı olsun derim :) -
Teşekkürler tekrar ilginize. Son sorum istanbul da hiç bisiklet kullanmadım. Sahilde bisiklet yolu yok diye biliyorum ancak kaldırım geniş, sürüş konusunda kaldırım mı tercih etmeliyim yoksa taşıt yolunu mu kullanmalıyım.
İyi geceler dilerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rata -- 18 Ocak 2014; 0:53:13 >
Sabah ve öğlen vakitlerinde taşıt yolunun en sağ şeridini kullanabilirsin ama akşam trafik yoğunlaştığı için pek tavsiye etmem sürücüler pek sevmiyorlar yolda bisiklet sürenleri. Sahil taraflarında Florya'dan Sirkeci'ye kadar bisiklet yolu var ama Sirkeci'den sonra Beşiktaş, Bebek, Baltalimanı, Arnavutköy ve daha ilerisinde bisiklet yolu yok ama yürüyüş yolunda da bisiklet sürülebilir. Yürüyüş yolu veya bisiklet yolu olan yerlerde çok gerekmedikçe taşıt yoluna çıkmıyorum. -
İlginiz alakanız için çok teşekkür ederim. Yarın sirkeci tarafına gidip bisiklet bakmayı düşünüyorum. Kısmet olurda alabilirsem yaya yolundan pedallarım artık. Tekrar teşekkürler.
İyi geceler dilerim
Rica ederim. Bisiklet hakkında ileride başka sorunuz olursa konuya çağırmanız yeterli. Bilgi paylaştıkça çoğalır
Size de iyi geceler. -
Bütçeyi 1000tl seviyelerine çıkardım. Sportive 224-225 hiçbir yerde yok. Salcano city sport 30 baktım o da yok piyasada. Merida crossway 20v bakıyorum 2014 model buldum ancak kurdan dolayı fiyat çok uçuyor. Bu bütçeyle tavsiye edebileceğiniz şehir bisikleti bakıyorum.
Evet doların yükselmesi bisiklet fiyatlarını da etkiledi. Seçenekler azaldı tabi bu durumda. Bir de şuna bakın :
http://www.sedonabisiklet.com/sedona_bisiklet-310.html -
Valla özellikler fena değilde sabit maşa bakmıyorum şehir içi kullanışlı olsun diye. Merida crossway 20v yönelicem gibi. O da en aşağı 1100 civarına mal olucak gibi duruyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X