Şimdi Ara

1 Dişi 1 Erkek Muhabbet Kuşu Alıp Onları Çiftleştirmek? [Evde] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
5
Favori
157.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bizim erkek canavar gibi ama diş de iş yok. erkek konuluyordu ilk başta çok kararsız kaldım unutur diye konuşmayı maşallah daha çok konuşmaya başladı dişiye artık gaga atarken konuşarak atıyor :D

ama dediğim gibi dişide iş yok 1 haftadır yuvalık var korkuyorlar içine bakmadılar bile ne var ne yok içeride diye :)

neyse bekleme devam bakalım

• Bir yardım edin lütfen bir senelikserefsız kuşumun yanına es aldım beni sattı yeni eşi 6 böyle bir ask yok sabah aksam dışarıda kafeste her yerde opusuyorlar gecen gün saat 6.30 gibiydi baktım üst usteydıler yanlarına gıdınce ındıler hemen gıdıp Folluk aldım başka odmayacağız koydum kuşlar cıftleşmio erkek çok istekli dişi de bi istiyor bir istemiyor ne yapabilirim lütfen yardım edın yavruya ıhtıyacım var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

Orijinalden alıntı: SpinnerKizaru

bende 8 senelik muhabbet kuşu besliyorum normalde bu kadar yaşamazmış galiba öyle bir yerden dumuştum fakat dişi bir kuş almadım yanına şu an alsam kalp krizi geçirir herhalde çok yaşlı .

kuşların en doğal hakkı olan çiftleşmesini engellemişsiniz ve büyük vebal altına girmişsiniz..bence yaşına bakmadan yanına bir eş alın hiç olmazssa ahır ömründe mutlu olsun..

İyi günler;
    Bende 4 yaş civarında erkek bir muhabbet kuşu var. Zamanında keşke dişi de alsaymışım yanına. Yıllardır elime kusardı, ben de tabi kur yaptığını bilmiyorum. Normal geliyordu, bugün ilginçtir elimle çiftleşmeye kalktı. :D Yanına bir dişi alsam kaç yaşında tavsiye edersiniz. Küçük mü alsam olmaz gibi geliyor. Yanına aldığım dişiyle anlaşabilirler değil mi? Hayvan dişi görmek istiyor heralde evde kafeste tek sap napsın. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Astronot1997

quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

Orijinalden alıntı: SpinnerKizaru

bende 8 senelik muhabbet kuşu besliyorum normalde bu kadar yaşamazmış galiba öyle bir yerden dumuştum fakat dişi bir kuş almadım yanına şu an alsam kalp krizi geçirir herhalde çok yaşlı .

kuşların en doğal hakkı olan çiftleşmesini engellemişsiniz ve büyük vebal altına girmişsiniz..bence yaşına bakmadan yanına bir eş alın hiç olmazssa ahır ömründe mutlu olsun..

İyi günler;
    Bende 4 yaş civarında erkek bir muhabbet kuşu var. Zamanında keşke dişi de alsaymışım yanına. Yıllardır elime kusardı, ben de tabi kur yaptığını bilmiyorum. Normal geliyordu, bugün ilginçtir elimle çiftleşmeye kalktı. :D Yanına bir dişi alsam kaç yaşında tavsiye edersiniz. Küçük mü alsam olmaz gibi geliyor. Yanına aldığım dişiyle anlaşabilirler değil mi? Hayvan dişi görmek istiyor heralde evde kafeste tek sap napsın. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

bence ondan yavru almanız değil önemlisi onun mutluluğu için eş almalısınız ama eş alırken güvenilir bir kuşcudan mümkünse tanıdık arkadaş,komşu v.s.den tavsiye ederim,hatta kuş alırken mevcut kuşunuzun anlaşabileceği dişi kuşların arasında bir müddet gözlemleyerek mutlaka anlaşabileceği bir eş seçmeniz en garantili yol olmalıdır.zira rastgele çift olsun diye alınan kuşlardan hiçde hayır çıkmıyor,geçmişde benim aldığım dişidede öyle olmuştu,benim erkek dişinin üzerine gitmek istemesine ragmen neredeyse aynı kafeste yaklaşık 2 senedir bulunmasına rağmen dişi, erkek kuşu eş seçmeyerek hala ona düşmanca tavır ve itelemektedir..

• nijert tohumu al belki dişi 9 aylıktan küçüktür o zmn nijer tohumu alsanda farketmez
  • Astronot1997 kullanıcısına yanıt
    onunla aynı yaşta veya en küçük 1 yaşında al
  • Merhaba arkadaslar benim cift muhabbet kusum var disi kus yuvayi yapti hatta daha demin kuyrugunu kaldirdi kafasini geri atti erkek cikmadi uatune okadar kur yapmasina ragmen acaba neden acil cvp verin.lutfen tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadibro H kullanıcısına yanıt
    altın kural sabır zamana bırakcaksınız siz istiyince değil onlar istediği zaman olcak siz rahatsız etmeyin yeter
  • eski acik E kullanıcısına yanıt
    Disi kus bidaha o pozisyona gelirmi ? Ve ciftlesmeseler bile disi kus yumirtlarmi cunku yuvayi yapti..

• çifleşmeden yumurta yapar ama bos cıkar buna kızgınlık yumurtası denir sen kafese kalamar kemiğide as bekle uzaktan izle kusları korkutma zamana bırakırsan onlar istedikleirnde yaparlar
    Her seyleri var kafeste laki dsi kus bu ara disarda duruyor az giriyor yumurtaliga yumurta belirtilerinin hepsi fazlasiyla var...

Yumurtlama belirtileri kanatlar dusuk fazlasiyla diski.buyuk kuyruk kivrimli gaga kahverengi yuvayida yapti

Yemin ederim yine yapti disi erkek cikmiyor ustune deli oluyorum yaa sinirden oluyorum suan napcam ben yaa offf

• kusların arasında ırk farkı varsa mesala dişi pakistan erkek daha iri bir ırk kırık cek cek giibiyse dişi erkeği tasıyamaz o zamanda çifleşme olmaz böyle bir durum var mı?
  • Erkek hic cikmiyor ustune ikisininde boylari ayni zaten aorun cikcagini zannetmiyorum ama disi kusa uzuluyorum artil resmen yalvariyor kusa erkek kus cok fazla kur yapiyor acaba korkuyormu ne ?

Abi kus yine kaldirdi kuyrugunu erkek yine cikmadi ben bunun yanina bi azgin erkek atsam olurmu ?

• erkeğin kızgın değil mi foto atsana sen cere masmavi değil mi erkeğin
    Okuldayim suan abi de mavi ama az beyazlamis sanki deliklerin etrafi acik mavi olmus nabicam bn ?

Okuldayum abi suan deliklerinin etrafi beyazlamis sanki napabilirim ? S

• biraz nijer tohumu katın yemliklere yumurta maması tarfi oku internetten kızısmasına yardımcı olur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.