Şimdi Ara

1 GB DRR400 KINGSTON RAM 40TL YETİŞEN ALIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    KINGSTON 1GB DRR PC3200 CL3 RAM satılıktır. Ürün sıfırdır. Kutusu deneme amaçlı açılmıştır kullanılmamıştır. Kargo alıcıya aittir. Ürün garantilidir. Yalova içi elden teslim olabilir.

Ürünün resimleri;

FİYAT: 40 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WienerBlut. -- 30 Eylül 2011; 23:32:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam kızma ama bu fiyat çok fazla revize edersen satışın kolaylaşacaktır

hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

hocam kızma ama bu fiyat çok fazla revize edersen satışın kolaylaşacaktır

hayırlı satışlar

Bence fiyatı yerinde.Daha aşağısı bedava olur.
    Hayırlı satışlar.
  • Teşekkürler

• Katılım zamanı: 5 Şubat 2007;

gayet guzel, parca alınabılcek bır kısısınız,
    fakat forumda
    hem sıfır demıssınız hemde garantılı kagıtlı fılan
    nasıl oluyorda 40 tl ye satabılıyorsunuz. kaca aldınız kac gun oldu ve neden satıyorsunuz anlamak mumkun degıl.
    aynı sızın sartlarınızda urunlkerı mınımum 55 tl den satılıyor 4 aydır takıp edıyorum. dıolar zaten arttı nasıl oluyoır ben cozebılkmıs degılım bu ısı.
    ornek bır lınk verıcem daha ucuzlarıda baska yerlerden bulunabılır fakat buırdakı fıyat 104 tl sızdekiş 40 tl.
    aynı ramlerın 2 cı el olarak garantısıne sununu bununa kutusuna bakmadan 2 tane aldım gecen ay , nasıl oluyorda boyle 40 tl ben vallahı cozamedım bu işi,
    ya ddr sıstemden ddr 3 ce tterfı edıceksınız oyle aldıgıma hatta dahada ucuzuna satayım dıoye foruma ılan verıyorsunuz ALLAK BULLAK edıyorsunuz pıyasayı. bazı arkadaslar var kutulu kullanılmamıs 55 tl ıstıyolar.
    tabıkı 15 tl den kımse ne zengın olur nede batar. ama ben hala anlam veremıyorum soktayım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/ram/kingston-pc32001gbcl3-1gb-ddr-400mhz-pc3200-cl3-ram/productdetails.aspx?I_ID=13195

bu arada sikayet edip sildirebilirsiniz mesajımı.

ayrıca hayırlı satıslşar dılerım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

Katılım zamanı: 5 Şubat 2007;

fakat forumda
    nasıl oluyorda 40 tl ye satabılıyorsunuz. kaca aldınız kac gun oldu ve neden satıyorsunuz anlamak mumkun degıl.
    aynı sızın sartlarınızda urunlkerı mınımum 55 tl den satılıyor 4 aydır takıp edıyorum. dıolar zaten arttı nasıl oluyoır ben cozebılkmıs degılım bu ısı.
    ornek bır lınk verıcem daha ucuzlarıda baska yerlerden bulunabılır fakat buırdakı fıyat 104 tl sızdekiş 40 tl.
    aynı ramlerın 2 cı el olarak garantısıne sununu bununa kutusuna bakmadan 2 tane aldım gecen ay , nasıl oluyorda boyle 40 tl ben vallahı cozamedım bu işi,
    ya ddr sıstemden ddr 3 ce tterfı edıceksınız oyle aldıgıma hatta dahada ucuzuna satayım dıoye foruma ılan verıyorsunuz ALLAK BULLAK edıyorsunuz pıyasayı. bazı arkadaslar var kutulu kullanılmamıs 55 tl ıstıyolar.
    tabıkı 15 tl den kımse ne zengın olur nede batar. ama ben hala anlam veremıyorum soktayım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/ram/kingston-pc32001gbcl3-1gb-ddr-400mhz-pc3200-cl3-ram/productdetails.aspx?I_ID=13195

Yorumunuz için teşekkürler şöyle bir açıklama yapmak istiyorum.

Ben bu rami 1 yıl önce eski masaüstüme almıştım. Daha sonra birden laptop almaya karar verdim ve laptopı aldım. Kasayı felan bodruma indirdim. Bu sırada aldığım Kingston 1GB DDR PC3200 modelli ram kutusu içinde vs. dolapta duruyordu. Daha arkasında ki garanti belgesini vs açmadım. ( Bilmiyorum garantisi ne kadar ama büyük ihtimal her ramlerde olduğu gibi ömür boyu garantilidir. ) Bu sıralarda paraya ihtiyacım olduğundan çabuk gitmesi için bu fiyattan satışa sundum. 50 liraya alıcı olsun 50 lirayada satarım Hem benim için daha iyi olur hemde piyasa için

• mesajım bulunsun takip için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

Katılım zamanı: 5 Şubat 2007;

fakat forumda

Garantisiz, ikinci el, iki tanesini 60 liraya sattım. Ne anlatıyorsun arkadaşım?

Git Vatan'dan 100 liraya al, sen de rahatla, forum da rahatlasın...

• fiyat iyi hayılı satışlar
    bu türünler türkiye ye girer girmez 2 yıl garantili oluyorlar ömür boyu garanti türkiye için yalan
    bende 1.5 sene önce 55 tl ye almıştım vatandan hem dolar düşüktü hemde ürün indirimdeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -THIEF-

fiyat iyi hayılı satışlar
    bu türünler türkiye ye girer girmez 2 yıl garantili oluyorlar ömür boyu garanti türkiye için yalan
    bende 1.5 sene önce 55 tl ye almıştım vatandan hem dolar düşüktü hemde ürün indirimdeydi

Bilgilendirme için teşekkürler.

• kaçırılcak birşey yokki heryerde herkeste 35TL zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 19 Ekim 2011; 20:09:55 >
  • fiyatı gayet iyi
    sıfırı 90 tl civarı zaten
    hayırlı satışlar
  • türkiyede ikinci elde fiyat hep pahalı bence.ne olursa olsun elktronik ürün bir defada taksan ikinci ele düşüyor.fiyat aşağı düşer.sıfırı 60 a bulunuyorsa bir ürünün ikinci eli 25 30 tl olmalıdır.40 tl 100 tl ye normaldir.ama 60 tl ye göre pahalıdır.
  • Bütün yorumlar için teşekkürler satış devam etmektedir.

• hayırlı satıslar dılerım. fıyat gayet makul . alıcak arkadaslar bence 1 sn bıle dusunmesınler. iyi pazarlar dılerım.
  • daha hala satılmadımı yazık vallha. bendede 2 tane var . satısa su an ıcın koymuyorum . sız satın bende satıcam. hayırlı satıslar ve ıyı bayramlar dılerım.
  • Maalesef hocam daha satılmadı neyse bekleyelim acelesi yok nasıl olsa. Bu arada hayırlı bayramlar.

• indirime gidilirse alıcıyım hayırlı satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertgrkm

indirime gidilirse alıcıyım hayırlı satışlar...

Öncelikle teşekkürler fakat indirim düşünmüyorum. Fiyatın gayet uygun olduğu kanaatindeyim.

• Guzel fiyat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.