Şimdi Ara

1 haftadır kitap açmadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben özel fen lisesi kazanıp(burslu) 9-10-11de kitap açmamış bi insanım bu yıl okulumu değişip Salak Salak insanların benden iyi sonuçlar alıp profesör gibi dolaşmasına hırslanıp çalışmaya başladım Eylül'de tyt netim 40-50 ayt ise 5-10 aralığındaydı azmettim hayvanlar gibi çalıştım tyt netim en son 80-95 aralığında ayt ise 40 civarına çıkardım ve lti analitik sistemler gibi baba konuları bitirip kolay konular kalmıştı ki babamla büyük kavga ettik ve ben 7-8 gündür kitap kapağı açmıyorum masaya oturmuyorum ders çalışma isteği gram kalmadı kitaplarımı yakmak istiyorum msü sıralamam da 25k geldi subay olayım kurtulayım şuradan diye düşünüyorum bana akıl verir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Askerlik mesleğini icra edebilecegini dusunuyorsan ve fıtratın buna uygunsa niye denemeyesin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum başka şansım yok gibi zar zor yükselmiştim 1 hafta çalışmamakla bildiğim herşeyi unuttum sanki bundan sonra da çalışamam başımda böyle bi aile varken en iyisi böyle olucak gibi duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tamamen salmayın kendinizi.. Bir toparlanin rahatlayin.
    Pm attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalama hocam temel var belli ki daha var kaç gün 1 hafta tekrar etsen bile yine toparlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.