Şimdi Ara

1 kablolu modeme 2 pc bağlanabilir mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili forum sakinleri sizlere bir sorum olacaktı
    Elimde AirTies RT-101 marka modem var ben bu modemle hem pc hemde laptop'la aynı anda internet bağlantısı yapabilirmiyim.Laptop yan odada pc ile arasında fazla bi uzaklık yok. Eğer böyle birşey mümkünse bu bağlantıyı nasıl yapabilirim?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
    Bi de modemi laptopuma tanıtmam gerekiyor mu? gerekiyosa da nasıl yapcam bunu...şimdiden tşk.ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfaktash -- 26 Ağustos 2009; 22:56:00 >

• kablolu modeminizde kaç adet ethenet portu bulunmakta ?
  • Sanırım o modemde hem usb hem ethernet çıkışı var.
    Birine ethernet öbürüne usb takıp dene istersen.
    Olmazsa
    deskopa 2. ethernet kartı al ucuz bişeydir zaten (tek ethernet kartın varsa tabii 2 tane varsa gerek yok) bir ethernet kartıyla modemden interneti al. 2. ethernet kartıyla laptop arasına lan kablosu bağla. ağ bağlantılarımdan ev veya küçük iş yeri ağı kur de yönlendirmelerden yap.

Ama tabi interneti modemden aldığın bilgisayar kapattığında öbürü de giremeyecektir.
    Bu yüzden bence wireless + tek port ethernet çıkışı olan bir modem alsan iyi olur
  • 1 ethernet 1 usb işi kurtarır o zaman desktopa ethernet girişinden notebooka usbden bağlantı yaptığın zaman oldu işte 1 kablolu modeme 2 bilgisayar bağlantısı...
  • Şunu cevaplamayı unutmuşum ayrıca modemi laptopa tanıtman gerekmiyor kabloyu bağladığın an interneti kullanabilirsin
  • kablolu modemimde 1 ethernet 1 de usb portu var. Etherneti laptopa takarak usb'yle de masaüstünden aynı anda internete bağlanabilirim yani.. Doğru mu anlamışım? Dediğinizi yaptım ama sorunum çözülmedi. Yanlış nerde bilmiyorum. Modemi laptopa tanıtmak gerekmiyo dediniz ama aksi halde bağlantı gerçekleşmiyo... Ne yapcam şimdi ben ya?....
  • quote:

Orijinalden alıntı: elif27mab

kablolu modemimde 1 ethernet 1 de usb portu var. Etherneti laptopa takarak usb'yle de masaüstünden aynı anda internete bağlanabilirim yani.. Doğru mu anlamışım? Dediğinizi yaptım ama sorunum çözülmedi. Yanlış nerde bilmiyorum. Modemi laptopa tanıtmak gerekmiyo dediniz ama aksi halde bağlantı gerçekleşmiyo... Ne yapcam şimdi ben ya?....

bağlayabilirsin
  • kardeş usb yi bağladığın yeri tanıtman gerekiyor.etherneti istediğine bağla tanıtmana gerek yok.
  • bende oyle kullanıyorum ama ıp cakışmaları oluyor cogu zaman :)
  • Arakdasta var USB dierine de ethernet takıo
    Hub da alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynekm

1 ethernet 1 usb işi kurtarır o zaman desktopa ethernet girişinden notebooka usbden bağlantı yaptığın zaman oldu işte 1 kablolu modeme 2 bilgisayar bağlantısı...

aynen böyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.