Şimdi Ara

1. *** KONULU FOTOĞRAF PAYLAŞIMI *** SAYFASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
3.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: antique

arada sırada böyle aktiviteler yapmak lazım ki foruma renk gelsin..

dijital düzenleme serbest tamam.. ama dijital manipülasyon yasak olsun..

aradaki farkı söyliyim hemen;
    dijital düzenleme ---> kontrast level tonlamalarla fotoğrafta anlatımı güçlendirme
    dijital manipülasyon ---> fotoğrafta olmayan birşeyi sonradan fotoğrafa ekleme

haklısın
    olmayan birşeyi ekleyerek kompozisyonu tamamlamak hoş olmaz..
  • arkadaşlar bu fotoyla katılmak istiyorum ama beceremedim bi türlü koymayı

1. *** KONULU FOTOĞRAF PAYLAŞIMI *** SAYFASI

• gerekli imageschak linkini;ki en sondaki, show advanced yazan yere tıkladığında açılacak olan linktir. Buraya yapıştırdıktan sonra seçip image butonuna tıklayacaksınız..
  • @Odysseus348 Fotografı

• Fotoğraf paylaşımları illaki yakın zamanda mı çekilmiş olması gerekiyor? Bu konuda bir kararımız varmı?
    Yoksa eğer geçen sene fotoğrafa yeni başladığım zamanlarda ilk makinem s5 ile çektiğim ve konuya tam uyan bir fotoğrafı paylaşmak istiyorum =)
  • Olmaz Herkes arşivini kurcalasın, birşeyler bulur illaki.. Belirli bir tarih aralığındaki bir fotoğraf olmalı.. Yani bugünden itibaren çalışmalar başlayabilir sanırım..

EKLEME: @Odysseus348, tam olarak fotoğraf ne anlatıyor? Kusura bakma, ben birşey anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdish -- 26 Aralık 2008; 20:11:42 >
  • Yaratıcılıgın artması acısından konu belirlendikten sonra cekilmiş olmasına karar verilmişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

@Odysseus348 Fotografı

Hadi ilk yorumda benden gelsin ben gönderene kadar gelmezse tabi

İlk baktıgımda fotografta bi belirsizlik görüyorum kadraj düz tutulup yolda ileri dogru yürüyen bir çocuk, kadın yada yaslı bir adam olsa kompozisyon dahada güclenirdi kanısındayım bu sekilde fotografta yogun bir bosluk hissi uyanıyor insanın içinde bi kasvet var alan derinligi biraz daha yogun olsa daha iyi olurdu görüşündeyim fakat makinenin teknik verileri bukadarına izin verdi sanırım o yüzden bunu bi eksiklik olarak görmek yanlıs olur

Edit : Son olarak eklemeyi unutmusum bu fotografın konu ile alakası yok belirlenen konuya dikkat edelim bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prusias_ -- 27 Aralık 2008; 19:21:11 >

• @Odysseus348
    Hocam ne anlatmaya çalıştın ne yaptın hiç ama hiç bir şey anlamadım
  • eklenen fotoğrafın "Soğuktaki sıcak" konusuyla ilişkisini kuramadım.. daha doğrusu hiçbir konuyla bağlantısını kuramadım,soyut bir çelışma heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: askan22

eklenen fotoğrafın "Soğuktaki sıcak" konusuyla ilişkisini kuramadım.. daha doğrusu hiçbir konuyla bağlantısını kuramadım,soyut bir çelışma heralde

Geniş bakın üçüncü boyuttan varlıklar var orada
  • ya arkadaşlar naptınız ezdiniz beni ya ben orda şunu anlatmaya çalışmıştım hava çok soğuktu zaten geçenlerde çektim, bi o şemsiyenin altında kendimi sıcakta hissetmiştim onu anlatmaya çalıştım yani soğuktaki sıcaklık "şemsiye" oluyor orda
  • iyide onun şemsiye sapı olduğunu şimdi anladım.. ona rağmen teknik olarak kadraj olarak çok vasat ne yağmur yağdığı belli şemsiyenin sapında sadece netlik... bir fotoğraf sen söylemedikça anlamı anlaşılıyorsa başarılıdır bence
  • ya biri kaldırsın şunu kaydımı sildiricem forumdan buralarda duramam artık
  • @ Odysseus348 anlatmak istediğini fotografın ne yazıkki anlatamamış foto makineni karşıya bir yere koyup kendini çekseydin keşke,hepimiz bişiler öğrenmeye çalışıyoruz sonuçta, çalışmaya devam
    benim şimdi güzel bi komposizyon bulmam lazım
  • fotoğraf makinem de zaten ne yazık ki manuel mod yok, yani diyaframı enstantaneyi kafasına göre verdi.bir de heralde insan kendisi çekince anlamı farklı oluyor, şimdi biraz dışardan baktım da fotoya hakkaten hiç bişeye benzememiş ama valla o soğuk benim için anlamlıydı ve de o şemsiye :))))
  • Semsiye dondurma semsiyesimi sapı kare
  • çok alındım pişman olucaksınız bu sözlerinize
  • tamam sana bu kadar gaz yeter
  • ya benim sony nin Art mode tuşu var onu kullancam artık, basıyorsun direkt oto-kadraj, oto-focus, oto-oğlu-oto yapıyor bir de onu deniyim

yok mu böyle makine ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.