Şimdi Ara

1. *** KONULU FOTOĞRAF PAYLAŞIMI *** SAYFASI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
3.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde bir tutam tuzum olsun bu topikte. AltınPark' ta kış çiçekleri ve son yağan kardan arta kalanlar...
    Sadece küçültüldü. Hiç bir oynama yok....

1. *** KONULU FOTOĞRAF PAYLAŞIMI *** SAYFASI

2 fotograf yükledim. Tek fotografla katılınıyorsa bu topiğe 2. yi silebilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 30 Aralık 2008; 12:36:52 >

• Soğuktaki sıcaklık..

• @spirit of nature,
    Sizin güvercin, sınıfının kaymak tabakasından anlaşılan ...., tam bir mutlu azınlık örneği olmuş, semiz ve göbekli banker gibi duruyor ! yediği önünde yemediği ardında ! . Güzel bir kompozisyon olmuş... Tebrikler...
    quote:

Orjinalden alıntı: spirit of nature

Soğuktaki sıcaklık..

• Teşekkürler, Bülent abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: spirit of nature

Soğuktaki sıcaklık..

konuya en uygun fotoğraf şu an bu bence

fonda çatı üstündeki karlara rağmen kendini gösteren güneş cu kdiye oturmuş
    ayrıca güvercinin de kadrajda yer alması güzel olmuş
    tonlama konusunda biraz daha cesaretli olunabilirmiş

• Teşekkürler.. Çatıdaki karlar ve kendini gösteren güneş.. Bunun yanında konunun adına uygun olarak biraz daha soyut düşünülebilir.. O havada yiyecek birşey bulamayan kuşlara verilen birkaç parça birşey ile paylaşılan sıcaklık.. (Kuşların balkondaki saksıyı eşelediğini gördüğümde biraz bulgur koydum mermerin üzerine.. Sonra bu konu geldi aklıma.. Yani önceden düşünülmüş bir kurgu yok, yanlış anlaşılmasın)
  • aklıma güzel kompozisyonlar geliyo ama onları gerçek hayatta nasıl yakalıycam ki? resmini mi çizsem acaba
  • kamera sony hc94e.kedinin yattığı yere bakın.önce ölü sandım canlı olduğnu anlayınca resmini çektim

• Biliyorum eski fotograflar yüklenmeyecekti ama paylasmak istedim.

• Ne iş ya konu daha ilk günlerden ikinci sayfalara düşmüş ben dedim arkadaslar bu formda böyle seyler dikiş tutmaazzz
  • Tutmaması birazda normal aslında zaten fotoğraf yüklenen makine konular,ı artı bazı konulu fotoğraf topikleri var zaten doğa,manzara-gece-makrov.s
  • ben başta diyemedim ama işin içinde yarışma heyecanı olmazsa, bir konuda fotoğraf paylaşmanın diğer topiclerden daha albenili olması pek olası değil gibi ...şu an favorim 4 parmaklı ayak izleri ...

fotoğraftaki soğuğu hissedemeyebilirsiniz sorun diil ..

• @istanbuli

Objektifte yansıma olmus üstte ufak bi medehale ile silebilridin pozlamayı biraz daha uzatabilirdin en azından aracların ısıkları yolu tamamlayana kadar birde kadrajı biraz daha sagdan alsaydın daha güzel olurdu bi kaç adım daha saga kayarak daha güzel bi simetri saglanırdı
  •  1. *** KONULU FOTOĞRAF PAYLAŞIMI *** SAYFASI
  • @global başarılı olmuş bence tebrikler...
  • @global
    güzelmiş ama üst ve alttaki siyah-beyaz şeriti beğenmedim, bence onları kaldırsan daha güzel olur
  • kamera hc94e.çekilen yer alanya,yağmur yağdığı için iyi çıkmadı bu iki resim makro modunda çekildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 4 Ocak 2009; 8:40:34 >

• konu yeni fotolarla ilerlesin
    bu sene başında çektiğim ve bakınca beni rahatlatan bir fotoğraf

orjinali>>
  • hemşerim buranın denizli çamlık oldugunu ilk goruste anladım memleketi hatırlattın tesekkurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutbul

hemşerim buranın denizli çamlık oldugunu ilk goruste anladım memleketi hatırlattın tesekkurler...

eywallah
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.