Şimdi Ara

1 saat önce 200k goldum vardı simdi 4.2 m goldum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Obsidian Ring of the Zodiac düştü ah ya 5m e koydum hemen biri çekti içimde bir his var kazık mı yedim diye .Hemende Buyout yapılmazki.

• bu muydu düşen? 5m verilmez ki buna. güzel yüzük de yani bilmiyorum belki de verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Bird

bu muydu düşen? 5m verilmez ki buna. güzel yüzük de yani bilmiyorum belki de verilir
    5m sanmıyorm etmez heralde ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

5m sanmıyorm etmez heralde ...

Alıntıları Göster
    böyle bişeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kötü Şeyler

bu muydu düşen? 5m verilmez ki buna. güzel yüzük de yani bilmiyorum belki de verilir

Bu 5m etmezmi yuh diyorum havada karada eder bence

Attack speed %14 verene 100k vermem DH oynadığım için.

• quote:

Orijinalden alıntı: redkid_90

böyle bişeydi

Yukarıda ki ederde 5m, buna kim vermiş o parayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 2 Haziran 2012; 22:44:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

böyle bişeydi

valla bende kıllandım hemen çektiler gerçi üzümü yiyip bağını sormamak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aion 6,5 Yarın Geliyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

böyle bişeydi

valla bende kıllandım hemen çektiler gerçi üzümü yiyip bağını sormamak lazım

Alıntıları Göster
    all res
    attack speed güzel item

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

all res
    attack speed güzel item

Alıntıları Göster
    Oha %26 attack diyor ne diyorsunuz siz süper birşey değil mi bu ! ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

o değil hocam alttaki. ayrıca all res iyiymiş cidden ancak 5m yine fazla diğer özellikler düşük. dps'yi çok düşürür.

sonuç olarak iyi satmışsın hocam hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Bird

quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

o değil hocam alttaki. ayrıca all res iyiymiş cidden ancak 5m yine fazla diğer özellikler düşük. dps'yi çok düşürür.

sonuç olarak iyi satmışsın hocam hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    teşekkurler beyler daha nice legendarylere

• Arkadaslar havada karada verilir. İgnores durability loss diyor. Ustumuzdeki esyalar olsek de zarar gormeyecek yaw...bence cok onemli bir olay...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mettfrost

Arkadaslar havada karada verilir. İgnores durability loss diyor. Ustumuzdeki esyalar olsek de zarar gormeyecek yaw...bence cok onemli bir olay...

7-8 kere öldükten sonra en fazla 8-10k veriyosun.. kaç kere ölünce 5m yapıyo bi hesapla bakalım Onun yerine adam gibi özellik veren item alırsın güçlenirsin yani..

Ignores durability veren 10k lık itemler bile bulabilirsin ahde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 3 Haziran 2012; 1:34:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Lanaya-

quote:

Arkadaslar havada karada verilir. İgnores durability loss diyor. Ustumuzdeki esyalar olsek de zarar gormeyecek yaw...bence cok onemli bir olay...

7-8 kere öldükten sonra en fazla 8-10k veriyosun.. kaç kere ölünce 5m yapıyo bi hesapla bakalım Onun yerine adam gibi özellik veren item alırsın güçlenirsin yani..

Ignores durability veren 10k lık itemler bile bulabilirsin ahde..

Alıntıları Göster
    AH fiyatları çok saçma ve insanlar bilip bilmeden milyonlar verip kazık yiyorlar.Oysaki general ve trade kanallarını takip ederek milyonluk itemları 10'da 1 gibi mantıklı fiyatlara alabilirler.

• Benim daha 1 m param yokken bu kisiler nereden buluyorlar bu M leri bilmiyorum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

Benim daha 1 m param yokken bu kisiler nereden buluyorlar bu M leri bilmiyorum :))
    En üstteki iteme DPS düşürür diyenler;
    +%26 damage yazıyor dikkat ettiyseniz. Yani toplam DPS'nizi %26 artırıyor. Şuan bende 120k DPS var, bunu giysem kafadan 30k DPS gelecek demek bu. 20m'nin çok çok üstünde bir fiyata rahatça alıcı bulabilirdi bu iteme, ama betadan kaldığını tahmin ediyorum çünkü hiç +% damage item görmedim resmi açılıştan sonra.

2. yüzük güzel, ama 5m edeceğini sanmam. Şuan benim kullandığım 100k'lık magic yüzükler bence daha iyi.

%15 Attack Speed
    70 Dexterity

Str ve all resistance olduğu için DPS warriorlar alabilir tabi, onlar için güzel bir ring. Yine de 5m etmez bence, 1.5m - 2m civarı piyasası vardır tahminen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aristona_

En üstteki iteme DPS düşürür diyenler;
    +%26 damage yazıyor dikkat ettiyseniz. Yani toplam DPS'nizi %26 artırıyor. Şuan bende 120k DPS var, bunu giysem kafadan 30k DPS gelecek demek bu. 20m'nin çok çok üstünde bir fiyata rahatça alıcı bulabilirdi bu iteme, ama betadan kaldığını tahmin ediyorum çünkü hiç +% damage item görmedim resmi açılıştan sonra.

2. yüzük güzel, ama 5m edeceğini sanmam. Şuan benim kullandığım 100k'lık magic yüzükler bence daha iyi.

%15 Attack Speed
    70 Dexterity

Str ve all resistance olduğu için DPS warriorlar alabilir tabi, onlar için güzel bir ring. Yine de 5m etmez bence, 1.5m - 2m civarı piyasası vardır tahminen.

Alıntıları Göster
    5 milyonluk amulet i 100 bine gördüm 1 12 d de alamadım.Onu alsam oyun beim için biterdi

• quote:

Onu takarsa yalnızca ring durability kaybetmez,diğer itemlar kaybeder
  • quote:

Benim daha 1 m param yokken bu kisiler nereden buluyorlar bu M leri bilmiyorum :))

+1111

En çok gördüğüm para 1.2M...O da 1 gün boyunca para kastım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

quote:

+1111

En çok gördüğüm para 1.2M...O da 1 gün boyunca para kastım.

Alıntıları Göster
    Dostum 4.2 m paran varsa hemen karaktere itemleri diz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.