Şimdi Ara

10 GUNDE YGS NASIL KAZANILIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
9
Favori
58.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Biliyorum Çoğu Kişi Sıfır Durumda.

Ciddi bir soru olarak 10 Gunde YGS 400+ Nasıl Alınır ?

ve yarın şimdidir. Yarınımızı şimdiden yapacağız.

Sonuçta sınavdan sonra kendi kendinize şöyle düşünürsünüz:
    Evet uykusuz kaldım, gecemi gündüzüme kattım çalıştım, en yakın, en çok sevdiğim arkadaşlarımdan ayrı kaldım. Çok büyük zorluklar, çok büyük engeller aştım, çalıştım. Çok yoğun stresler yaşadım, hayattan tamamen koptum, çalıştım. Televizyondan, bilgisayardan her şeyden koptum, çalıştım....

Ve bunların hepsine değdi. Bunların hepsine değdi. İyi ki yaptım.

Son bir ayda yapılan bir günlük çalışmanın daha önce yapılan 10 günlük çalışmaya bedel olduğunu belirtmek isterim.

Herkes programı yazsın,

En sonunda örnek bir program çıkaralım,

Gunde 18 saat ders calisacağiz bu surede,

Evet katılımları bekliyorum. Bu konunun sonunda Size 400+ Yapmanın Formülünü vereceğim, Merak etmeyin. Bakalım nasıl Fikirler Çıkacak?

Programa Girmek İsteyenler Şıkları İşaretlesin PM Atsın.

a. Konu eksiği
    b. İşlem hatası ve dikkatsizlik
    c. Okuduğunu iyi anlayamama
    d. Konuyu hiç bilmeme
    e. Konuyu birbirine karıştırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pickupartist -- 11 Mart 2011; 21:56:44 >

• Bu sene lisede bitiyor ondan sonra napcaz bakalım. 10 günde kazanmak imkansız r Seneye inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prodük -- 11 Mart 2011; 21:16:23 >
  • Rüyada belki. Temel yoksa imkansız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs kazanmak nedir anlamadım ama 10 gün çalışıp 400+ puan alamazsın
  • imkansız temelin yoksa.
  • kazanılamaz

bu saate kadar nerdeydin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prodük

Bu sene lisede bitiyor ondan sonra napcaz bakalım. 10 günde kazanmak imkansız r Seneye inşallah

Bunu yazmak için girmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

imkansız temelin yoksa.

Bende böyle bir şeyi merak ediyorum.Lise 3 öğrencisiyim.Gayet başarılı ve dersleri rahat anlayan biriyim.

TEK PROBLEMİM ; MATEMATİK VE GEOMETRİ . BU İKİSİNİ NASIL YAPACAĞIM BİLMİYORUM. BU SENE (1-2 HAFTAİÇİNDE DERSHANEYE YAZILACAĞIM) DERSHANE YAZILMAM BANA BİR ŞEYLER KATAR MI ? SON SINIFTA İSE BAYAĞI ÇALIŞSAM TEMELİM OLUŞUR MU

Edebiyat-
    Tarih
    İnkılâp
    Felsefe
    Coğrafya
    Dil ve Anlatım (Biraz dil bilgisnde problem var ; Zarf-Yüklem -Ulama vs (Aşılmayacak bir problem değil.Biri anlatınca anlıyorum))
    Mantık

kısacası 2 ana ders hariç diğerlerini yapabiliyorum. Sizce Matematik ve Geometriyi pek iyi yapamassam durumum neolur ?

Cevap verirseniz sevinirim !

• 10 gün boyunca uyumayarak
  • Öyle bir şey varsa diğer insanlar mal mı neden aylarca çalışıyor?

• Zeki isen ve temelde bilgin varsa denemelerde 300 civarı yapıyorsan 10 günde 50-100 puan yükseltebilirsin.Ama kastırman gerekebilir.
  • İlk mantıklı cevap geldi +10 , ara ara bilgileri verelim hep, Oncelikle Konulara saate bölün ve yeterli bilgiyi alıp geçin 2 Günde konular biter. 36 saat zamanınız gitti,

Kalan ; 8 Gun

Cherkez Ve Darkdevil arkadaslarima tesekkur ediyorum, Bu sayede kim bilir kaç kişi neler yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pickupartist -- 11 Mart 2011; 21:30:17 >
  • 11 e giden arkadas mat ve geoda temelin yoksa bile çalış doğru düzgün halledersin 4-5 ayda. Mat1 gercekten cok basit

• quote:

Orijinalden alıntı: pickupartist

Arkadaşlar Biliyorum Çoğu Kişi Sıfır Durumda.

Herkes programı yazsın,

Evet katılımları bekliyorum. Bu konunun sonunda Size 400+ Yapmanın Formülünü vereceğim, Merak etmeyin. Bakalım nasıl Fikirler Çıkacak?

konunun sonu olmaz. konu sonsuzdur

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

Orijinalden alıntı: pickupartist

Arkadaşlar Biliyorum Çoğu Kişi Sıfır Durumda.

Herkes programı yazsın,

konunun sonu olmaz. konu sonsuzdur

Zamanımız kısıtlı gece 12'de başlıyacağız çalışmaya, bizzat benim programımla Sınav sonrasında görelim neler olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

imkansız temelin yoksa.

Bende böyle bir şeyi merak ediyorum.Lise 3 öğrencisiyim.Gayet başarılı ve dersleri rahat anlayan biriyim.

TEK PROBLEMİM ; MATEMATİK VE GEOMETRİ . BU İKİSİNİ NASIL YAPACAĞIM BİLMİYORUM. BU SENE (1-2 HAFTAİÇİNDE DERSHANEYE YAZILACAĞIM) DERSHANE YAZILMAM BANA BİR ŞEYLER KATAR MI ? SON SINIFTA İSE BAYAĞI ÇALIŞSAM TEMELİM OLUŞUR MU

Edebiyat-
    Tarih
    İnkılâp
    Felsefe
    Coğrafya
    Dil ve Anlatım (Biraz dil bilgisnde problem var ; Zarf-Yüklem -Ulama vs (Aşılmayacak bir problem değil.Biri anlatınca anlıyorum))
    Mantık

kısacası 2 ana ders hariç diğerlerini yapabiliyorum. Sizce Matematik ve Geometriyi pek iyi yapamassam durumum neolur ?

ulamayıda yapamıyorsan git öldür kendini oha

• ölürsün lan 18 saat ne demek
  • 10gün calısıp 400+ alırsan intihar ederim okul başladıgından beri çalışıyorum 300 310 aralarındayım
  • Konuya ek bilgiler eklendi, paylasimlar bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

imkansız temelin yoksa.

Edebiyat-
    Tarih
    İnkılâp
    Felsefe
    Coğrafya
    Mantık

ben lise sonda çalışmaya başladım . mat ve geo temelim yoktu ama anadolu lisesinde olduğumdan birazda olsa temelim vardı.

neyse bilgisayar televizyon kaldırdım ders çalışmaya başladım öyle öyle giderken bunaldım ygs kötü geçti biraz

şimdi üniversitedeyim. kazanmak istediğiniz yere gidin yoksa 4 sene üniversite beğenmiyorsanız çekilmez hal alır.

istediğiniz yer olmazsa bir sene daha hazırlanın. çünkü üniversiteye başladığınızda yatay dikey geçiş olacak iş değil .

birde aşık olmamaya çalışın sonra pişman olursunuz boşuna zamanım gitti diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 11 Mart 2011; 21:37:57 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.