Şimdi Ara

10 GUNDE YGS NASIL KAZANILIR ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
9
Favori
58.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajim bulunsun
  • 370 -410 arası alıyorum genelde.Hız sorunum var matematiğe fazla zaman ayırıyorum 50 dk ayrısam yeter.Ama 60 dk oluyor bazen.Sosyale sondan Başlıyorum Tarihin Uzun Sorularını Yaparmıyorum.20 Sos Neti Flan Oluyor.Önerini Alayım Şuan Sürekli Deneme Çözüyorum Az Sonrada Denemeye Gidicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyti17 -- 12 Mart 2011; 12:20:40 >
  • 3 Senedir Turkce Ve Sosyal 1 Görmüyorum, Dün akşama nazaran Çözerken 36 Türkçe 35 Sosyal 1 Yaptım, Arkadaşlar büyütmeyin gözünüzde okuduğunu anlayan bu sınavı deli eder. Çalışmaya devam edin.
  • başlık 10 günde barajı nasıl aşarım olacaktı herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: pickupartist

Arkadaşlar Biliyorum Çoğu Kişi Sıfır Durumda.

Ciddi bir soru olarak 10 Gunde YGS 400+ Nasıl Alınır ?

ve yarın şimdidir. Yarınımızı şimdiden yapacağız.

Sonuçta sınavdan sonra kendi kendinize şöyle düşünürsünüz:
    Evet uykusuz kaldım, gecemi gündüzüme kattım çalıştım, en yakın, en çok sevdiğim arkadaşlarımdan ayrı kaldım. Çok büyük zorluklar, çok büyük engeller aştım, çalıştım. Çok yoğun stresler yaşadım, hayattan tamamen koptum, çalıştım. Televizyondan, bilgisayardan her şeyden koptum, çalıştım....

Ve bunların hepsine değdi. Bunların hepsine değdi. İyi ki yaptım.

Son bir ayda yapılan bir günlük çalışmanın daha önce yapılan 10 günlük çalışmaya bedel olduğunu belirtmek isterim.

Herkes programı yazsın,

En sonunda örnek bir program çıkaralım,

Gunde 18 saat ders calisacağiz bu surede,

Evet katılımları bekliyorum. Bu konunun sonunda Size 400+ Yapmanın Formülünü vereceğim, Merak etmeyin. Bakalım nasıl Fikirler Çıkacak?

Programa Girmek İsteyenler Şıkları İşaretlesin PM Atsın.

a. Konu eksiği
    b. İşlem hatası ve dikkatsizlik
    c. Okuduğunu iyi anlayamama
    d. Konuyu hiç bilmeme
    e. Konuyu birbirine karıştırma

bence alamazsin o nasıl bir blog dur Dilbilgisi SIFIR (0)

LYSDENEMESINAVLAR ?????

anlatım bozukluğu yapmışın

• Ben de finalin denemelerinden 350 civarı alan biriyim.Sene başından beri hiç oturup da ders çalışmadım.Önümüzdeki iki hafta için okuldan izin aldım sınava kadar evdeyim ve günde 10 saat civarı çalışmayı düşünüyorum.Hedefim 400+ bir puan bakalım ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Başka bir öneri forumdan çıkıp,pc i kapatmak

işte bunu sene başında yapabilmiş olsaydım şimdi rahat 400 puan yapıyor olurdum ama şuanki puanım 220
  • ya arkadaşlar millet 3. sınıftan beri ders çalışıyor siz 10 gün diyorsunuz zaten son ana kadar ders çalışmayan adam son 10 günde oturup 16 saat çalışıp tüm dersleri hayatta biteremez eğer temeli varsa bir sayısal dersi (kimya, fizik gibi) bitirebilir oda anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayboys

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Başka bir öneri forumdan çıkıp,pc i kapatmak

işte bunu sene başında yapabilmiş olsaydım şimdi rahat 400 puan yapıyor olurdum ama şuanki puanım 220

İkimizede geçmiş olsun o zaman ben hiç denemeye girmediğim için puanımı bile bilmiyorum

İndirdim bitane pdf bi ara bakıcam.Ama ben bir sene daha katlanamam çok zor iş ya sonra kafama eser gene çalışmam falan koca1 sene

• 10 günde TS puanlarında 400 belki yakalanabilir ama TM ve MF puanlarında çok zor, imkânsız hatta diyebilirim.
  • Ben 350 puan alsam yeter yapabilirmiyim acaba.Kimsede hiç kaynak önermiyor
  • pm cevap
  • millet 6 ayda çalışıp yapamadağı şeyi 10 günde yapıyorsa ve 400+ alıyorsa bu fikri veren biri olarak her sene ygsde 1. olman gerekir diye düşünüyorum ayrıca öyle bi dünya varsa benide götür
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

imkansız temelin yoksa.

Bende böyle bir şeyi merak ediyorum.Lise 3 öğrencisiyim.Gayet başarılı ve dersleri rahat anlayan biriyim.

TEK PROBLEMİM ; MATEMATİK VE GEOMETRİ . BU İKİSİNİ NASIL YAPACAĞIM BİLMİYORUM. BU SENE (1-2 HAFTAİÇİNDE DERSHANEYE YAZILACAĞIM) DERSHANE YAZILMAM BANA BİR ŞEYLER KATAR MI ? SON SINIFTA İSE BAYAĞI ÇALIŞSAM TEMELİM OLUŞUR MU

Edebiyat-
    Tarih
    İnkılâp
    Felsefe
    Coğrafya
    Dil ve Anlatım (Biraz dil bilgisnde problem var ; Zarf-Yüklem -Ulama vs (Aşılmayacak bir problem değil.Biri anlatınca anlıyorum))
    Mantık

kısacası 2 ana ders hariç diğerlerini yapabiliyorum. Sizce Matematik ve Geometriyi pek iyi yapamassam durumum neolur ?

Cevap verirseniz sevinirim !

Matematik ve geometri hususunda aynı beni anlatmışsın.

• A,b
  • güvenderde ygs5-6 320 yaptım.. sayısalım ama tercihimi tm den yapıcam. istediğim okulun puanı 300 tm den gireceğim için garantiye almam lazım ve 370 ham ygs yapsam yeter. konunun takipçisiyim.
  • ben varım öyle uçmama gerek yok kanat çırpıyım yeter 60-70 puan artırırsam şuanki puanımda yani 340-350 yapsam bana yeter evet program nedir?
  • beyler adamdan program istemeyin adam belli ki bilerek yapmış buradan çıkarılacak sonuç nefes almadan çalışıp elinden geleni yapmaktır adam size burda program verse çoğunuz uygulayamayacaksınız esas program içinizde yatıyor esas iş onu harekete geçirmekte ben yapabilirim hiç anlamadığım bir konuya 3 saat bile çalışırım hiç bilmediğim soruya 1 saat bile uğraşırım ama sonunda kazanan ben olurum demelisiniz son on günde birşey yapılamaz diyen kişiler son 3-4 senesini (eşek gibi) çalışıp bazı şeyleri kıskanan insan tipidir lütfen onları görmezden gelin ve son 10 gün diyoruz ama daha fazla bir zaman var önemli olan bu sürede neler başarabileceğinizi görmektir biz yinede kendimizi sınav yarınmış gibi hazırlamalıyız ve her günü dolu dolu geçirmeliyiz. Bazı arkadaşlar son 2-3 gün sınava çalışmayı bırakıyor bu sadece saçmalıktır ben bu forumda bir sürü konu okudum ve gördüm ki sınav gecesi bile saat 3 e kadar konuları tekrar eden kardeşlerimiz var onlar yaptıysa sizde yapabilirisiz bu yüzden son dakikaya kadar çalışmaya devam ayrıntılara takılmayın...

yazdıktan sonra okudum da vay be

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

beyler adamdan program istemeyin adam belli ki bilerek yapmış buradan çıkarılacak sonuç nefes almadan çalışıp elinden geleni yapmaktır adam size burda program verse çoğunuz uygulayamayacaksınız esas program içinizde yatıyor esas iş onu harekete geçirmekte ben yapabilirim hiç anlamadığım bir konuya 3 saat bile çalışırım hiç bilmediğim soruya 1 saat bile uğraşırım ama sonunda kazanan ben olurum demelisiniz son on günde birşey yapılamaz diyen kişiler son 3-4 senesini (eşek gibi) çalışıp bazı şeyleri kıskanan insan tipidir lütfen onları görmezden gelin ve son 10 gün diyoruz ama daha fazla bir zaman var önemli olan bu sürede neler başarabileceğinizi görmektir biz yinede kendimizi sınav yarınmış gibi hazırlamalıyız ve her günü dolu dolu geçirmeliyiz. Bazı arkadaşlar son 2-3 gün sınava çalışmayı bırakıyor bu sadece saçmalıktır ben bu forumda bir sürü konu okudum ve gördüm ki sınav gecesi bile saat 3 e kadar konuları tekrar eden kardeşlerimiz var onlar yaptıysa sizde yapabilirisiz bu yüzden son dakikaya kadar çalışmaya devam ayrıntılara takılmayın...

yazdıktan sonra okudum da vay be

aklımı okumuşsun dostum.şuan 14 gün gibi bir zaman var.temeli olan biri kalan zamanı iyi değerlendirdiği taktirde 400 civarı puan alabilirson güne kadar çalışmaya devam.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.