Şimdi Ara

10 saat çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 saat zaten,tuvaleti,üst değişme,su molası,yemek yeme olsun.
    kaldı 3 saat.

hic dinlemeden nasil calisiliyor?

ayrıca instagram'da dolaştığımda boğaziçinde okuyan bir çok kişi ile konuşmuştum,hepsi mun olsa bile sosyal aktivitelere katilmislardi lisede.

sosyallik sıkıntısı çekmekten korkmuyor musunuz? ne bileyim statü falan olunca,kendinize nasıl kadınları çekeceksiniz

edit : son cümle ironi amaçlıydı,aslında tam bir ironi değildi.çok zıt mı örnek verdim,bu örnegin kotu bir yani oldugunu dusunmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 18 Kasım 2019; 11:30:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sana cevap verecektim ama son cumle karakterini belli ediyor

• Sosyallik anlayışın kızlarla beraber olmaksa gün boyu ders çalışanlar muhtemelen senden daha sosyaldir

• Son cümle ne öyle :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk olm biraz da doğru söylüyor kızlarla eğlenmeyecek misiniz hiç bitkimisiniz hormonlarınızı çalışmıyor mu

• iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Aynen

• iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Son cümle olmasa 10 saat çalışmayı nasıl aciklayacaktiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abicen kullanıcısına yanıt
    Kız kardeşini, ablanı bahsettiğin kızlar yerine koy. Aynı cümleyi tekrar kur kardeşim, bekliyorum.

• Harvey Specter. kullanıcısına yanıt
    Çalışmayı seviyor olabilir. Sevmese bile hayalleri, gerçekleştirmek istediği kariyer planları olabilir. Bu olmasa bile geçimini sağlamak için üniversite okumak zorundadır ve kendini mümkün olduğunca garanti altına almak istiyordur.

• sırf verdiğim örnek,karşı cinsle oldu diye karaktersiz mi oldum?
    burası bir forum,yaftalamakta serbest olabilirsin fakat hemen saldırıyorsun
    örneği değiştirmemi ister misin?
    ben burada karşı cinsle alakalı herhangi bir cinsel yargı bildirecek bir cümle kurmadım.

demek istediğim,bir sınava sistemli,düzenli çalışmak varken,10-12 saat çalışıp sağlık sorunlarını göze almaya,ot gibi yaşamaya değer mi ?

herkes hayalleri peşinden gidebilir,herkesin kendi tercihi;kendi hayatı.
    fakat nasıl bu kadar motive olmuşsunuz anlamıyorum,yani motive kaynağınız nedir

• GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt
    kız kardeş ile ne alakası var bunun?
    her insan arasında bir bağ oluşacaktır,bunun ne sakıncası olabilir?

• Bağ oluşmasına bir şey demedim. Arkadaşın “hormanlarınız çalışmıyor mu” dediğine ithafen cümlemi kurdum.

• dubleonursuz D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çalışmakla ilgili bir şey sormadım ki, 10 saat gibi bir çalışma stilinin düzenli olarak uygulamanmaya calisilmasinin nedenini merak ettim. Bu forumdaki herkesin hayalleri, hedefleri var. Hepimiz de bunlar için çalışıyoruz. Ben şahsen verimli ve yeterli çalıştığımı düşünüyorum. 10 saat çalışan bir insanın bana göre herhangi bir durumda daha avantajlı olduğunu düşünmüyorum, hatta bu sürecin psikolojik kısmı da önemli, bu açıdan bu durum dezavantaj bile oluşturabilir diye düşünüyorum.

• Zaten sistemden mi yoksa bizlerden mi kaynakli bilmiyorum ama hiçbir derse hedeflerimize ulasmaktaki bir araç perspektifi dışında bakmıyoruz. Sadece çalışmak için çalışıyoruz. Ben en az bir dersi severek çalışmalıyız diye düşünüyorum mesela, merak ederek, bir şeyler öğrenmek amacıyla bakmalıyız o bir derse. Mesela ben matematik çalışırken (daha doğrusu önceki tabirimle matematik öğrenmeye calisirken) çoğu hobimden çok daha fazla zevk alıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam siz de gayet iyi bir sonuç almıştınız, öncelikle tebrik ederim. Bence siz de bu süreçte bahsettiğim gibi detaylar sayesinde başarılı oldunuz. Böyle detaylar bu sınavı kazanmamızda çok daha büyük etken bence, süre ve devamlılığı da verimli olarak ancak bu şekilde sağlayabiliriz zaten.

• Harvey Specter. kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. Yanlış anladım ne demek isteğini. Kusura bakma.

• dubleonursuz D kullanıcısına yanıt
    Ne kusuru, biraz gelişigüzel sormuşum. Haklı tepkiniz gayet normal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.