Bildirim
100 binde 2013 Toyota mi 55 binde 2015 Accent blue mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
IIHSyoutube2013 Hyundai Accent driver-side small overlap IIHS crash testhttps://youtu.be/NShjLMI14tg
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerisi önemsiz diyorsunuz:)
-
link vermemesi normal. olurda biri aracı beğenir alır endişesi.
ben toyotayı alırdım herhalde. gerçi corollamı rav4 mü ? -
hangisini beyenirsen
Corolla arkadaşlar :)
Güncel
Corolla alınır sınıf farkı var arada. Yalnız KM daha düşük bulunsa daha güzel olur. -
Hafta sonu 3 günlüğüne accent blue benzinli otomatik kiraladım memlekete gittiğimde. Kulakları pek iyi duymayan 80 küsür yaşındaki babam bile bu araba neden bu kadar gürültülü dedi. Varın siz düşünün gerisini. Yalıtımından şikayet ettiğim jazz kütüphane geldi neredeyse. Belki jazz biraz abartı oldu ama gerçekten çok gürültülü idi. Ama motor ve şanzımanı güzeldi özellikle hızlanması fena değil benim jazzdan iyiydi diyebilirim. Hız sınırları içerisinde kullandım 150 tl benzin ile 370 km yol yaptım (benzini 7.10 tlden aldım). Ekran dokunmatiği berbattı basmatikden öteydi resmen.
Corollayı hiç kullanmadım ama segment farkı nedeniyle accentten iyi olacağını düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X