Şimdi Ara

100 dolara 15 dolar hediye kampanyasından paranızı alabildiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yav arkadaşlar ekimde mi neydi us psn de böyle bi kampanya vardı. 100 dolar üstü harcadım ama para gelmedi

• Maille şifre yolladılar. Onu redeem code bölümünde girince hesaba yüklenmişti.
  • bana mail falan gelmemiş yav. zaten hiç şansım yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada gelmıstı son gun
  • us psn için kullandığınız mail adresine bakıyorsunuz değil mi? Hem mail hem de ps4'e bildirim olarak gelmişti.
  • mail ile gelmişti.
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    aynen us psn mail adrese bakıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygrkmklnc

Maille şifre yolladılar. Onu redeem code bölümünde girince hesaba yüklenmişti.

Bu kampanyadan faydalanmak için amazondan aldığım 100 dolarlık psn kartı hesaba yüklemem yeterli olur mu? Yoksa bu 100 doları psn üzerinden mi satın almalıyım? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
  • pmanager P kullanıcısına yanıt
    O konuda emin degilim ama ayrintili bilgi verdikleri sayfada PSN Wallet'i kullanarak harcama yapilmali demisler. Galiba psn uzerinden satin almak ile bu crediti veriyorlar.

https://www.playstationnetwork.com/us-store-credit/
    Forumdaki su sayfada da amazonun kendi sitesinde kullanmak icin gift card alarak indirim ceki almanin yontemleri yaziyor. Oradan $15a yakin bir indirim alabilirsin PSN wallettan indirim almak yerine.

http://forum.donanimhaber.com/m_97897417/mpage_23/f_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuak29

Forumdaki su sayfada da amazonun kendi sitesinde kullanmak icin gift card alarak indirim ceki almanin yontemleri yaziyor. Oradan $15a yakin bir indirim alabilirsin PSN wallettan indirim almak yerine.

http://forum.donanimhaber.com/m_97897417/mpage_23/f_//tm.htm

Evet amazondan 50 dolar aldım, 10 hediye geldi. Bir 50 daha alacaktım, ikisini wallet'a ekleyip 15 daha gelebilir diye düşündüm ama olmuyor galiba. Bilgi paylaştığınız için teşekkürler

Ben zaten amazon.com'dan aldığım 100 dolar için hediye aldım. Psn cüzdanından harcama yapın diyor. Yani psn cüzdanınıza nasıl yüklediğiniz önemli değil. Oradaki bakiyeyi harcamak önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygrkmklnc

Ben zaten amazon.com'dan aldığım 100 dolar için hediye aldım. Psn cüzdanından harcama yapın diyor. Yani psn cüzdanınıza nasıl yüklediğiniz önemli değil. Oradaki bakiyeyi harcamak önemli.

Anladığım kadarı ile tek seferde harcamak zorunda da değiliz, sadece harcarken kod alanına"CODE" yazmak yeterli değil mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.