Bildirim
100 Euro farka 6s alınır mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alınır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 euro dedigin nedir ki tabiki alınır. Dusunme bile
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle 6 alma 6s-64GB al NET :) -
Alınır. -
Almışken 6s al hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam o zaman 6s alayım. Lakin 64gb alınca 150 euro artıyor. Biraz da o yüzden ikisinin arasında kaldım. Geçen günlerde bi konu açmıştım. 6s 16 alınır mı diye. Her zaman 4k çekim yapılacak diye bir kaide yok yani. 6'da 16 alınıyorken, 6s'te neden 16 alınmasın? -
quote:
Orijinalden alıntı: interneto07
Tamam o zaman 6s alayım. Lakin 64gb alınca 150 euro artıyor. Biraz da o yüzden ikisinin arasında kaldım. Geçen günlerde bi konu açmıştım. 6s 16 alınır mı diye. Her zaman 4k çekim yapılacak diye bir kaide yok yani. 6'da 16 alınıyorken, 6s'te neden 16 alınmasın?
valla kardeşim sana bi ekran görüntüsü paylaşayım bak
uzun süreli kullanım düşünüyorsan 64 al derim kesinlikle bende 4k çekmiyorum ama ön bellek doluyor zamanla misal sadece facbook 100 mb ama belgeler ve veriler ile 500 mb e yakın oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AlicanNalbat
quote:
Tamam o zaman 6s alayım. Lakin 64gb alınca 150 euro artıyor. Biraz da o yüzden ikisinin arasında kaldım. Geçen günlerde bi konu açmıştım. 6s 16 alınır mı diye. Her zaman 4k çekim yapılacak diye bir kaide yok yani. 6'da 16 alınıyorken, 6s'te neden 16 alınmasın?
valla kardeşim sana bi ekran görüntüsü paylaşayım bak
uzun süreli kullanım düşünüyorsan 64 al derim kesinlikle bende 4k çekmiyorum ama ön bellek doluyor zamanla misal sadece facbook 100 mb ama belgeler ve veriler ile 500 mb e yakın oluyor.
Hocam 114 uygulama :D Helal Olsun. Telefonun her yerinden yararlanmaya çalışırım. Haberden oyuna kadar her türlü uygulama yüklü s3 mini'mde,toplam 35 uygulama :D
-
hemde nasıl alınır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
100 değil 300 euro olsa yine alınır. -
valla kardeşim emin ol 6s i al 114 uygulama az gelecek buna emin ol :) bu dün sıfılanmış hali normalde daha fazla idi bu uygulamalar arasında toplasan 5 tane oyun var gerisi hep yardımcı app ler. -
Hocam hiç ios kullanmadım. Yardımcı appler derken...? -
quote:
Hocam hiç ios kullanmadım. Yardımcı appler derken...?
valla kardesim koy 50 daha 64 al bak zamanında forumda demişlerdi diyeceksin :)
-
Detaylı anlatım için çok teşekkür ederim ama tam açıklamadım benim hatam. O 150 euroluk fark 6s'in üzerine yani 6 16gb ve 6s 64gb arası 250 euro oluyor. Az bir ücret değil. -
alınır bence, fark normal -
İmkanın varsa bal gibi alınır -
4k video kayıt ve 12mp kamera.. Aradaki fark 100 euro bişey değil, imkanın varsa al
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X