Şimdi Ara

%100 gerçek google kazançları(yalan değil korkma) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
10.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihofistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: bhgrz

quote:

sakın böyle saçma sapan işlere paranızı kaptırmayın; forumda 3 tane postu olan sadece reklam yapmak için girmiş kişilere paranızı kaptırmayın arkadaşlar...

Bilgi sahibi olmadığın bir konu ve hiç tanımadığın insanlar hakkında atıp tutmak bu kadar kolay olmamalı, senin saçma sapan dediğin şey Amerika ve Avrupa ülkelerinde bir meslek, lütfen karalamadan önce biraz araştır. Ha Türkiyede bu işi suistimal edenler yok mu ? Her konuda olduğu gibi bu konuda da var elbette ama asıl saçmalık onlar yüzünden bu işe saçmalık demektir diye düşünüyorum.

arkadaşlar tekrar söylüyorum, yalan merak eden olursa neden yalan olduğunu cevaplarım. ya bir düşünün nasıl bir iki saat içinde 3 000 dolar kazanmanın hazzına varcakmışız, madem durum bu kadar basit gelip burda müşteri avlamak yerine her gün bir kez bu tekniği uygulayarak 3 bin dolar kazansınlar ve aylık 90 bin dolar yıllık da bir milyon dolar gelirleri olsun! hiç böyle birşey olabilir mi yaa; akıl var mantık var!!!!

ben merak ediyorum kardeşim, bana neden yalan olduğunu anlatsana ama önce bu işi ne kadar süre yaptın, ne kadar bilgi sahibisin, kaç yıllık tecrübelerine dayanarak yalan dolan olduğunu söylüyorsun, bunlara cevap verirsen sevinirim. ha bir de bir kaç saatte 3000 dolar vaadeden kimse çok iri sallamış adını söyle bi araştıralım bakalım.

• işinize çomak sokmak gibi olmasın ama;

bilişim sektöründeki bu göz boyama hikayelerine gerçekten kanan insanlarla yakından tanışmak isterdim...

yazık günah paralarınıza...

Ekmek aslanın azına değil midesinde olduğumuz bir dönemdeyiz. Çoğu insan çağresizlik içinde sağa sola saldırıyor para için...

Siz siz olun değerli olan paranızı daha iyi işlerde, aklı selim işlerde kullanın.

Kolay yoldan para kazanmak mı???
    Kısa bir hesap

1 günde 1 saat çalışarak 35 dolar = ortalama 60 TL

60 tl x30 gün = 1800 tl... (bu rakkamı unutmayın)

-----

Ben iyi bir e-ticaret firmasının web koordinatörüyüm
    PHP JAVA SQL FLASH Photoshop 2 Yabancı dil su gibi
    3 seminer - 4 sertifikam var
    27 gün kimi zaman günde 16 saat aralıksız çalışırım,
    kazandığım para 2000 tl...

Sizce bu işte bir gariplik yok mu?
    Ya da olsaydı ben bilmez miydim ?

Ey Allahım nelere kadirsin sen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: s7e7v7e7n7

işinize çomak sokmak gibi olmasın ama;

bilişim sektöründeki bu göz boyama hikayelerine gerçekten kanan insanlarla yakından tanışmak isterdim...

Ekmek aslanın azına değil midesinde olduğumuz bir dönemdeyiz. Çoğu insan çağresizlik içinde sağa sola saldırıyor para için...

Siz siz olun değerli olan paranızı daha iyi işlerde, aklı selim işlerde kullanın.

Kısa bir hesap

-----

hay ağzına sağlık kardeş, benim anlatmak istediğim şey de tam olarak buydu. bir kişi bile bu saçmalıklara parasını kaptırsa yazık, günah... Bu arada senin şirkette bana part time iş bulsan nasıl çalışırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s7e7v7e7n7

işinize çomak sokmak gibi olmasın ama;

Kısa bir hesap

-----

hay ağzına sağlık kardeş, benim anlatmak istediğim şey de tam olarak buydu. bir kişi bile bu saçmalıklara parasını kaptırsa yazık, günah... Bu arada senin şirkette bana part time iş bulsan nasıl çalışırım

Ya arkadaşlar, yine söylüyorum, nerde çalışırsan çalış, ne dili bilirsen bil, bir "şey" in yalan olduğunu iddia edebilmek için o "şey" hakkında bilgi sahibi olmak gerekir.

Hiç bilmediğiniz bir konuda bu kadar rahat sallayamazsınız. Zahmet edin açın iki satır okuyun nedir bu affiliate marketing aslı astarı varmıdır ? Ondan sonra gelin buraya atıp tutun.

Madem yabancı dilinde var aşağıdaki linkteki videoyu izle, arkadaş Türk.

http://www.kazanchocasi.com/genel/moreniche-super-affiliatelerle-tanisma-videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhgrz -- 13 Temmuz 2011; 8:38:23 >

• Tamam, ciddi gelir getiriyor olabilir ama madem bu kadar gelir getiriyor o zaman bütün insanlar bu alana yönelmezmiydi.Yukarıda arkadaşta açıklamış.O kadar bilgi birikimine rağmen 2000 tl alan bir insan yorulacağına bu yola girsin o zaman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunVolt

Tamam, ciddi gelir getiriyor olabilir ama madem bu kadar gelir getiriyor o zaman bütün insanlar bu alana yönelmezmiydi.Yukarıda arkadaşta açıklamış.O kadar bilgi birikimine rağmen 2000 tl alan bir insan yorulacağına bu yola girsin o zaman...

Zaten demek istediğim de bu sayılır aslında, yani insanlar direk yalan damgasını basıveriyo, yahu bi oku, bi araştır, ben bu konuyu uzun zamandır inceliyorum, yurtdışında insanlar ciddi paralar kazanıyorlar, ülkemizde ise bu önyargılar yüzünden pek fazla gelişmemiş durumda, yani yalan olması için bir sebep yok ki, bildiğin komisyonculuğun internet ortamında yapılan hali bu.

Mesela yurtdışında (Türkiyede değil) adam bir oyunun hilelerini anlatan bir e-kitap hazırlıyor, bunu tutup clickbank.com a koyuyor, sonra sen gidip o kitaba satış ortağı oluyosun, o oyunla ilgili forum sitelerine ya da başka herhengi bir yere reklam veriyosun, satılırsa % 50 komisyonunu alıyorsun, ürünün maliyeti olmadığı için sende kazanıyorsun, ürünü hazırlayanda.

Bunda akıl dışı olan bişey varmı ?

Türkiyede ise bu iş daha yeni yeni gelişiyor, ilgilenenler imzamdaki sitemi takip edebilir.

• quote:

quote:

Tamam, ciddi gelir getiriyor olabilir ama madem bu kadar gelir getiriyor o zaman bütün insanlar bu alana yönelmezmiydi.Yukarıda arkadaşta açıklamış.O kadar bilgi birikimine rağmen 2000 tl alan bir insan yorulacağına bu yola girsin o zaman...

Zaten demek istediğim de bu sayılır aslında, yani insanlar direk yalan damgasını basıveriyo, yahu bi oku, bi araştır, ben bu konuyu uzun zamandır inceliyorum, yurtdışında insanlar ciddi paralar kazanıyorlar, ülkemizde ise bu önyargılar yüzünden pek fazla gelişmemiş durumda, yani yalan olması için bir sebep yok ki, bildiğin komisyonculuğun internet ortamında yapılan hali bu.

Mesela yurtdışında (Türkiyede değil) adam bir oyunun hilelerini anlatan bir e-kitap hazırlıyor, bunu tutup clickbank.com a koyuyor, sonra sen gidip o kitaba satış ortağı oluyosun, o oyunla ilgili forum sitelerine ya da başka herhengi bir yere reklam veriyosun, satılırsa % 50 komisyonunu alıyorsun, ürünün maliyeti olmadığı için sende kazanıyorsun, ürünü hazırlayanda.

Türkiyede ise bu iş daha yeni yeni gelişiyor, ilgilenenler imzamdaki sitemi takip edebilir.

İmzanızdaki siteyi takip etmeye başlıyorum o zaman...

• quote:

quote:

quote:

İmzanızdaki siteyi takip etmeye başlıyorum o zaman...

umarım faydalı olur

• Hani yazmıyayım yazmıyayım diyorum ama tutamadım gene kendimi.

Birincisi bahsettiğin işlerin hiç birisi ile bedavadan bir sonuca ulaşmıyorsun.

İkincisi forumda sadece 10 mesajın var çoğuda milletin maddi duygularını sömürmeye yönelik

Üçüncüsü hani foruma binlerce mesaj atmış, artık burayı özümsemiş ve güzel bir paylaşımda bulunmak istemediğin çok açıkça belli

Dördüncüsü, bahsettiğin liknlerin hepsini inceledim. Bu kadar amatörce yapılmış bir sistem dünyada olamaz.

En önemlilerinden, hadi benim yaşım 30 henüz iş hayatının başındayım ve yeterince gencim. Fakat yaşları 40 ve üzeri olan zehir zembelek hayatlarını bilişim sektörüne adamış insanlar tanıyorum. Yılda yüzbinlerce dolar kazanıyorlar. Yani birkaç firmanın CEO luğunu yapan insanlar aptal mı da bu sektörde para kazanamıyorlar.

Bak tekrar üstüne basarak vurguluyorum! 17 yıldır bilişimle haşır neşirim ve günde 13-16 saat çalışıyorum.

Sakın olaki benim gibi birisine gelipde günde 1 saate onu oku, bunu oku, tıkla vs gibi gazel okuma! Senin gibi adamların bilgisini kültürünü ben ve niceleri cebimizde bozuk para niyetine dolaştırırız.

Sitelerinde bir firma araştırdım yok! Zaten senin bir firma kurmadan kredi kartından bir çekim yapman tamamıyla yasa dışı.

Bu neyi ifade eder?

Muhtamalen Yurtdışı bir host hizmeti alıyorsun,

Kurulan siteler ciddiyetsiz 35 saniyede hazırlanan bir wordpress teması üzerine kurulu...

Bu sebepten firma kuramıyorsun. Zaten TC de bu işi yasallaştırırsan kendi kendini idam etmiş olursun!

ARKADAŞLAR. 17 YILDIR BU İŞİN İÇİNDEYSEM GÖZÜNÜZÜ DÖRT AÇIN DERİM. UYANIK OLUN PARANIZDA GÖZÜ OLANLARA ALDANMAYIN. EN GÜZEL VE EN İYİ PARA KAZANMA YÖNTEMİ, ÖNCE YAPACAĞINIZ İŞİ TAM OLARAK ÖĞRENMEKTEN VE ZEVK İLE ÇALIŞMAKTAN GEÇER.

Artık bu konuya daha fazla mesaj yazmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Umarım kimse parasını böyle saçma sapan işlerde harcamıyordur...

**Edit: Merak ediyorum. Eskiden donanimhaber forum nezih bir yerdi. Yönetim çok iyi çalışıyordu. Ama şuanda bakıyorumda ya kadro yetersiz, ya da kadro çalışmıyor. Böyle şeylere izin verilmesi çok yazık...

**Edit 2: alın size affilate marketing ile ilgili bulduğum bikaç makale; Hepsi tamamen fiyasko işler
    http://www.yazarak.com/Yazi/2541/Uyananlarcom-mu.aspx
    http://www.webrazzi.com/2009/07/20/turkiyede-affiliate-marketing-piyasasi/

Lütfen bana bi gazete, dergi ya da sağlam güncel ve tarafsız kaynaktan bu işin türkiyede çalıştığını gösteren bir döküman sunun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s7e7v7e7n7 -- 14 Temmuz 2011; 1:39:37 >

• quote:

Birincisi bahsettiğin işlerin hiç birisi ile bedavadan bir sonuca ulaşmıyorsun.

böyle bişey iddia eden yokki zaten, ben sadece bu konuyla ilgilenenlerin, çalışıp çabalayarak online olarak para kazanabileceklerini anlatmaya çalışıyorum.

quote:

Sitelerinde bir firma araştırdım yok! Zaten senin bir firma kurmadan kredi kartından bir çekim yapman tamamıyla yasa dışı

Kredi kartından çekim falan yapan yok, anlattığımı anlamadığın buradan belli zaten benim sitem bir blog ve sadece tavsiye yazıları yazıyorum o kadar.

quote:

En önemlilerinden, hadi benim yaşım 30 henüz iş hayatının başındayım ve yeterince gencim. Fakat yaşları 40 ve üzeri olan zehir zembelek hayatlarını bilişim sektörüne adamış insanlar tanıyorum. Yılda yüzbinlerce dolar kazanıyorlar. Yani birkaç firmanın CEO luğunu yapan insanlar aptal mı da bu sektörde para kazanamıyorlar.

Bunu bana değil git onlara sor. Yani onların yapmaması bu işin yalan olduğu anlamına mı geliyor

quote:

Muhtamalen Yurtdışı bir host hizmeti alıyorsun,

Kurulan siteler ciddiyetsiz 35 saniyede hazırlanan bir wordpress teması üzerine kurulu...

Host hizmetini Türkiyeden alıyorum, onuda tutturamadın, evet benim sitem bir wordpress bloğu, aksini iddia edende yok zaten.

quote:

Lütfen bana bi gazete, dergi ya da sağlam güncel ve tarafsız kaynaktan bu işin türkiyede çalıştığını gösteren bir döküman sunun...

Yahu arkadaşım, bu iş Türkiye'de pek gelişmemiş durumda diye defalarca söyledim, herkes senin gibi düşünürse gelişmeside zor.

Chip dergisi kazanç sistemi nin yazarı olan arkadaşla konuşmuş ve bu konuyla ilgili bir kitapçık yayınlamıştıhttp://turbobit.net/3q630ddf7agj.html

gerçi şimdi sen bunlarada bir kulp takarsında neyse.

quote:

Merak ediyorum. Eskiden donanimhaber forum nezih bir yerdi. Yönetim çok iyi çalışıyordu. Ama şuanda bakıyorumda ya kadro yetersiz, ya da kadro çalışmıyor. Böyle şeylere izin verilmesi çok yazık...

quote:

Sakın olaki benim gibi birisine gelipde günde 1 saate onu oku, bunu oku, tıkla vs gibi gazel okuma! Senin gibi adamların bilgisini kültürünü ben ve niceleri cebimizde bozuk para niyetine dolaştırırız.

SENDE BU KİBİR VARKEN BİZ NE DESEK BOŞ, HERŞEYİ BİLDİĞİNİ SANAN ARKADAŞ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhgrz -- 16 Temmuz 2011; 20:11:03 >

• Arkadaşlar piyasada birsürü dolandırıcı var ve bu kişiler paranızı gaspetmek için birçok yola başvurmakta.İnternetten para kazanmak gerçek mi?sorusunun cevabına gelince;evet internetten para kazanabilirsiniz.Ancak internetten para kazanmak ta çalışma gayret ve emek istiyor.Anket doldurarak,mail okuyarak ve reklamlara tıklayarak internetten para kazanamassınız.Bu yöntemlerle kazansanız bile çok uzun zaman dilimlerinde az para kazanırsınız ve bu yöntemlerle size para kazandırmak isteyenler size yalan söylerler.
    İnternetten para kazanmanın en geçerli yolu satış ortaklığıdır.Satış ortaklığından para kazanabilmek için düzenli çalışmanız gerekir.Bu sistemi anlatan kitaplardan birini alarak zengin olacağınızı zannediyorsanız yanılıyorsunuz.Ama bu kitaplardan birini alır ve her gün düzenli olarak çalışırım diyorsanız siz kesinlikle bu sistemden para kazanabilirsiniz.
    Size bu konularda yardımcı olmak ve aynı zamanda bu sistemden para kazanmak için :))) açtığım sitemde aradığınız bütün soruların cevabını bulabilirsiniz.Ayrıca sitemde online destek veriyorum ve telefon numaramı ve mail adresimi de bulabilirsiniz.Aklınıza takılan bütün soruların samimi cevabları için ben telefonun öbür ucundayım.Hepinize bol kazançlar.
    site adresim:nettenkazancyollari.com

Tavsiye edebileceğim kaynaklar

Google kazançları:

Goomass eğitim Kiti

Kazanç Sistemi

Online Darphane

Para Babası

• Herkesde konuya reklamını çakmış yok para kazanacaksın yok satın alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCe

Herkesde konuya reklamını çakmış yok para kazanacaksın yok satın alacaksın

kimsede demiyorki alın buda benden olsun
  • Merhaba,

"affiliate marketing" yani "satış ortaklığı" sisteminde garip bir şey yok. Gerçek hayattaki ticaret ile aynı mantıkla çalışıyor. Satılan bir ürün var. Siz bu ürünü pazarlıyorsunuz. Ürünü sattıkça komisyon alıyorsunuz. Burada saçma olan nedir? Akıl dışı olan nedir? Bu işi yapan veya yapmaya çalışan herkes para kazanmıyor veya az kazanıyor, bir diğeri çok para kazanıyor olabilir. Bu tamamen harcanan emek, bu iş için ayrılan zaman ve tabi ki iyi fikirleri iyi bir proje ile yapabilmeye bağlı.

Yüksek satışı olan bir ürünü, iyi bir site ile tanıtıp, o siteye özgün ve insanların ilgisini çekecek içererik girip, belli bir ziyaretçi kitlesi oluşturursanız kazanç kendiliğinden gelir. Bunu gerçek hayattaki ticaret ile karşılaştıralım: Çok satan bir ürün var. Bu ürünü satmak için dükkan açtınız, reklam yaptınız, insanlar geldi ve ürünü sizden almaya başladı. Siz tanıtımınızı ne kadar iyi yaparsanız, o kadar çok kişi gelir ve satışınız o kadar artar. Sistemin mantığı bu.

Bu işi tanıtan kitaplara veya sitelere gelirsek. Size kısa sürde çok yüksek kazanç vaad eden her türlü siteden uzak durun. Bu iş emek ve zaman gerektirir. Bu konuda hiçbirşey bilmiyorsanız, para kazanmaya 2-3 ay içinde başlarsınız. Zaten asıl mesele de bu. Bu işe soyunanların büyük bir bölümü hemen para kazanayım, günde 1 saat çalışayım gelsin paralar şeklinde düşündüğü için yolun başında pes edip bırakıyor ve sonra da sizi kandırıyorlar, böyle birşey yok diyorlar.

Benim de kendi tecrübelerimi aktardığım bir bloğum var. Mümkün olduğu kadar işe yarar bilgiler vermeye çalıştım. Bakmak isterseniz.

İnternetten Para Kazanmak Mümkün Mü?

• Merhaba arkadaşlar,
    Bella Gloria olarak Satış Ortaklığı sistemimize blog sahiplerini ve facebook twitter gibi sosyal ağları sık kullanan sosyal medyacıları davet ediyoruz.

Sistem aslında çok basit:

Bloğunuz varsa:
    - Sisteme üye oluyorsunuzwww.bellagloria.com/affiliates
    - Üye olduktan sonra kontrol panelinizde solda bulunan menüden Banners& Links bölümünü tıklıyor ve reklamlarımızdan birkaçını alttaki kodu bloğunuza kopyalayarak sitenize ekliyorsunuz
    - Sistem sizin bloğunuzdan gelen yönlendirmeleri takip ediyor,
    - Alışveriş yapıldığında programda yer alan komisyonu (%10) hesabınıza otomatik olarak ekliyor.
    - Ayrıca sizden gelen alıcı özel bir indirim kazanıyor.
    - Siz panelinizden online olarak gelen ziyaretçileri ve siparişleri görebiliyorsunuz, ayrıca her işlemde size email adresinizden bilgi geliyor

Bloğunuz yoksa sosyal medya kullanıyorsanız:
    - Sisteme üye oluyorsunuzwww.bellagloria.com/affiliates
    - Üye olduktan sonra kontrol panelinizde solda bulunan menüden Arkadaşlarını Davet et bölümünü tıklıyor facebook twitter da size ait özel linkleri paylaşıyorsunuz.,
    - Ya da yahoo, gmail maillerinizdeki kontaklarınıza seçerek linklerinizi ve mesajınızı gönderiyorsunuz.
    - Sistem sizin paylaşımlarınızdan gelen yönlendirmeleri takip ediyor,
    - Alışveriş yapıldığında programda yer alan komisyonu (%10) hesabınzıa otomatik olarak ekliyor.
    - Ayrıca sizden gelen alıcı özel bir indirim kazanıyor.
    - Siz panelinizden online olarak gelen ziyaretçileri ve siparişleri görebiliyorsunuz, ayrıca her işlemde size email adresinizden bilgi geliyor

Burada sistem tamamıyla kazan-kazan mantığıyla çalışıyor.
    Bu yolla bizimle çalışan birçok blogger ayda 100-2000 tl arasında düzenli gelir elde ediyor.

ayrıntılı bilgi için Bella Gloria nın sitesini inceleyiniz!

Saygılarımızla, internetle ilgili herkesi davet ediyoruz!

Savaş Çalışkan
    Bella Gloria

• kandırmayın milleti google banladığı sürece netten kolay kazanç diye bir olay yoktur riskli kazanç vardır.
  • Slm Arkadaşlar :

Google kazançları Eğitim kiti gerçekten işe yarıyormu (kazandırıyoru mu) diyorsunuz belki bunu cevabı kesinlikle ewet. İnternetten bu eğitim kiti ile para kazanan yüzlerce insan var. Google kazançları Eğitim kiti bulunmaz bir fırsat hiçbir ürünü bu kadar marifetli bulamazsınız şiddetle tavsiye ediyorum.
    http://bit.ly/QeIa8A

Ahmet Saygıner Saygılarımla...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_sayginer -- 23 Eylül 2012; 16:27:32 >

• s7e7v7e7n7 Arkadaşım ne kadar telaş yapıyorsun öyle sen bilmediğinin cahilisin bildiğinin alimi öyle mi neye dayanarak Bu eğitim setlerine para kazandırmıyor diyorsun burası bir form herkez düşüncesini söyler ona sözüm yok ama sen düşünmeden konuşuyorsun bu sistemlerle o kadar çok para kazanan var senin bundan haberin olmaması bunun yalan olduğunu gerektirmez.
  • Slm Değerli Arkadaşlar :

En kısa zamanda başlayın Kendi açımdan yaşadığım tecrübeye dayanarak söylüyorum ben bu işi daha önce neden yapmamışım dedim kendimi çok geç kalmış gibi hissetttim sizinde aynı şeyleri söyleyeceğinizden adım gibi eminim bir dost tavsiyesi bugünün işini yarına bırakmayın bugünden başlayın derim... http://bit.ly/QeIa8A

Ahmet Saygıner Saygılarımla...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_sayginer -- 23 Eylül 2012; 16:40:31 >
  • Slm Değerli Arkadaşlar :

İnternet Üzerinden Para kazanma hakkında çekinceler devam ediyor galiba ama neden bu kadar çekimser oluyorsunuz anlamıyorum şu yazımı sonuna kadar okuyun hala tereddütleriniz varsa e mail adresimi de veriyorum buradan özel sorularınız olursa sorabilirsiniz. Öncelikle şu yazıyı sonuna kadar okuyun.
    İnternet Üzerinden Para Kazanma Konusunda Zorlanılan Konular ; Anladığım kadarıyla bu işleyişin nasıl olduğu hususunda bir fikrin oluşmaması. Bu hususları çok özetle izah edeceğim. İnternetten para kazanmak isteyen bir kişinin izleyeceği adımlar. İki adımdan sonra para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu adımlar :

1-) Xticaret üyeliği

2-) 2-) Google Kazançları

Bu ikisi olmazsa olmaz 3. Madde isteğe bağlı.

3-) Bir web Sitesi ( İsteğe Bağlı )

Vermiş olduğum bu 3 maddeyi sırasıyla izleyen arkaşalar internetten para kazanmaya başlayabilir. ( 3. Madde isteğe bağlı )
    Bu Maddeleri Kısaca İzah Edecek Olursak :

1-) Xticaret üyeliği

Xticaret Nedir ?

Xticaret ürün sahipleri için ürünlerini satış ortakları aracılığıyla tanıtabilme, ( bu sayede sizin ürünlerinizi başkaları tanıtır ) internet aracılığı ile de para kazanmak isteyen arkadaşların bu isteklerini yerine getirebilmek için ( ürün tanıtan arkadaşlar da satış başına komisyon alır ) açılmış bir web sitedir.

Ne Kadar Güvenlidir ?

Bu sistem meşrudur ve devlet bilgisi dahilinde yürütülen bir sistemdir. Bunu nereden anlıyoruz ürün satan veya tanıtanlar satış başı devlete vergi ödemektedirler. Xticaret sitesi üyeliği 20 TL dir. Bu siteye üyeliğin ücretli olmasının sebebi sizin bu site üzerinden satış ortaklığı yapmanızdır. Xticaret üyeliği için resmi web sitesi http://www.xticaret.com/xticaret/?804_50647

2-) Google Kazançları

Google Kazançları ile Bir ürüne ihtiyacın yok, bu kitabı aldıktan sonra Google ile para kazanmaya 1-2 saat içinde başlayabilirsin. (başlangıç düzeyinde isen başlama süren maksimum 1 hafta).
    İnternetten para kazanmak önceleri bir rüyaydı, ancak artık bu sistemle o kadar zor olmadığını görecek ve yaşayacaksın. Hatta şu anda yaptığın işi bırakıp bu sistemi sürekli uygulayarak kendine ve ailene daha çok zaman ayıracaksın. Google Kazançlarını buradan indirebilirsiniz... http://bit.ly/QeIa8A

3-) Bir web Sitesi ( İsteğe Bağlı )

Satış Ortağı olduğunuz ürünleri farklı ortamlarda tanıtabilirsiniz ( Bu işi yapabilmek için Google Kazançları edinmiş olmanız gerekmekte) doğal olarak da Tanıttığınız her üründen komisyon kazanırsınız. ( Google Kazançları eğitiminde ödemelerinizin hesabınıza nasıl yatacağı anlatılmıştır.) Bu ürün tanıtmanın farklı bir yolu da Bir web sitesi edinmektir. Burada reklam vererek de ürün tanıtımları haricinde extra kazanç sağlamanız mümkündür. Tüm bunlar Google Kazançları eğitimini alınca daha kolay anlayabileceğiniz şeylerdir. Web sitesi kurmayı bilmiyorsanız bunu hazır olarak satın almanız mümkündür.

Hazır site sihirbazında öne çıkan özellikler

Hazır site sihirbazı herhangi bir kodlama bilgisi gerektirmeden word programında çalışır gibi web sitesi yapmanızı sağlar. Bir web sitesi temelde HTML, PHP, ASP gibi kodlardan oluşur ve hosting denilen bir sunucu içerisinde yayınlanır. Siz office programlarından alışık olduğunuz şekilde kopyala-yapıştır tekniği ile resim ve yazıları web sayfalarınıza eklerken hazır site sihirbazı arka planda gerekli kodları hazırlar. HTML bilgisi olanlar isterse bu kodları düzenleyebilir ve içerisine başka kodlar ekleyebilir. Bu hazır web sayfasını edinebilmek için ürünün resmi sitesi http://www.xticaret.com/xticaret/?741_50647

Web Sitesi Nasıl Kurulur?

Benim size hazır web sitesinde asıl anlatmak istediğim Hazır Web Sitesi Kurma Rehberi dir. Bu sistemle hakikaten çok güzel web sayfalar edinebilir kendi web sayfanızı kurarak istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Hazır web sayfasının artısı kodlarla uğraşmadan hazır site üzerinde sadece değişiklikler yaparak Web sayfası sahibi olabilmenin yanında kişilere yaptırılan Web sayfalarında şu gibi bir tehdit olma ihtimali vardır ki bu da kodlamada site yapımcısı sizin göremeyeceğiniz bi yerlere kod atarak dilediği zaman sizin sitenize müdahale edebilir. Böyle bir durumda da size özel bir web sayfasından bahsetmek mümkün değildir. Hazır Web Sitesi Kurma Rehberi ise Ticari bir ürün olduğu için bu gibi tehditlerden söz edilemez. http://www.xticaret.com/xticaret/?414_50647 Ayrıca Hiçbir web sitesi kurma rehberinde bu kadar bonus u bir arada göremezsiniz.

+ ÜCRETSİZ DOMAİN + TEKNİK DESTEK + ÜCRETSİZ GÜNCELLEME

Buradan da anlaşıldığı gibi satıcı al bu Hazır Web Sitesi Kurma Rehberi ni ne yaparsan yap demiyor başından sonuna kadar sınırsız hizmetler sunuyor benim en çok hoşuma giden kısmlardan birisi de bu Web sayfan güncel olacak demek senin aldığın bu Web sayfasını bir iki yıl sonra değiştirme ihtiyacı issetmeyecek olmandır. bu da bizi extra masraflardan kurtaracaktır. Alan Arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun… http://www.xticaret.com/xticaret/?414_50647
    Vermiş olduğum bu 3 Madde uygulandığında İnternetten Nasıl Para Kazanıldığını yaşayarak göreceksiniz. Herkese bol kazançlar. Soruları olan arkadaşlar :
    ahmetsayginer.2013@gmail.com

Ahmet Saygıner Saygılarımla …!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_sayginer -- 19 Kasım 2012; 20:51:49 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.