Şimdi Ara

100 ytlye kadar alınabilecek mp3-4 playerlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 ytlye kadar alınabilecek mp3-4 playerlar ??? Yardımlarınız

• sansa clip 2 gb
  • ürünün özeliklerini bilmıorum ama ben kulaklarıma müzik ziyafeti çekebilcegim yani kulaklıkta yüksek ses alabilcegim bi player istiyorum marka farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safo -- 26 Temmuz 2009; 16:03:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safo

ürünün özeliklerini bilmıorum ama ben kulaklarıma müzik ziyafeti çekebilcegim yani kulaklıkta yüksek ses alabilcegim bi player istiyorum marka farketmez

araştır o zaman forumda en çok övülen mp3 player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammet -- 26 Temmuz 2009; 16:21:29 >
  • ankarada temin edebilcegim biyer varmı peki bide şu ürün hakkındaki yorumların alsam :)

100 ytlye kadar alınabilecek mp3-4 playerlar

SONY NWZ-B142/R 2GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safo -- 26 Temmuz 2009; 16:29:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safo

ankarada temin edebilcegim biyer varmı peki bide şu ürün hakkındaki yorumların alsam :)

SONY NWZ-B142/R 2GB

Sony'nin bu modelini alırsan; sansa clip'ten daha boğuk ve az ses duyacağına emin olabilirsin..
    B serisi değil, E serisini bile alsan istediğin kaliteli ve yüksek sesi elde edemezsin.. (E 435/B serisine 10 gün zor tahmmül etmiştim)
    Yeni model sony'ler de A - S serileri iyidir sadece..
  • Teşekkürler alcam kesin sansayı o zmanda ankarada temin edebilecegim biyer olsa süper olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.