Şimdi Ara

1000-2500 Oyun pc önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar belirttiğim gibi bu fiyatlar arası oyun pc sine iytiyacım var en azından gta 5 low da 40-50 fps alıyım istiyorum elimdu şu pc le var bunlar iyi midir?sizde eklerseniz sevinirim: 2:
    urun.n11.com
    İNTEL İ9 9900K LI SLİM YÜKSEK PERFORMANSLI PC Fiyatları ve Özellikleri
    http://urun.n11.com/masaustu-bilgisayar/4-nesil-i5-4460-islemci-8-gb-ram-1-tb-4-gb-harici-ekrn-k-P44430623
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekinto00 -- 8 Eylül 2015; 16:28:51 >

• Aman sakın onları alma, çizgi film gibi görüntüde oyun oynarsın. Toplama alman daha yararına. Parçaları ister kendin montaj yap yada vatandan al
    Toplayıp kasayı sana teslim etsinler. Ücret falanda yok toplama için. Belki biliyosundur ama ben bilmediğini sayarak peşin peşin yazayım dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş tamam da vatan dan bana toplanmış bi link ata bilirmisin ben pek anlamam anakartıdır cartıdır curtudur max 2500 tl bulabilir misin kardeş

• Gözünüzü seveyim şunu yapmayın, hazır bilgisayarlara bakma eylemini gerçekleştirme isteği (biraz bilimsel oldu sanırım) Sistemleri incelediğiniz zaman iki tanesinin oyun pc si olmadığını (Gt730 ve Gt720 ekran kartını bünyesinde barındıran sistemler) diğerinin ise bayaa eski bir ekran kartını bünyesinde bulundurduğunu, fiyatının neticesini veremeyecek bir pc olduğunu anlarsınız. Bırakın şunları da pc toplayın..
    Ekinto00: Eğer pc toplayamıyorsan pm at yardımcı olayım

• katılıyorum en iyi si bir pc toplaman
  • İşte Attım -Norm-

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • İşte Attım -Norm-

• -Norm- attım

• quote:

Orijinalden alıntı: ekinto00

-Norm- attım

Tamam işte.güzel sistem. Daha ne olsunki

• Sistem güzel ama o kart o işlemciye darboğaz yapacaktır zannımca. Onun haricinde bnce süper bir sistem istiyorsanız ikinci el toplayın güvenilir ellerden. Bunun gücündeki sistemi 1300 e almak varken buna 2k vermek saçma geliyor açıkçası. Bunun gücündeki 2.el sisteme 1300 verip üstüne ssd yerleştirir, hdd yi ise yükseltirsiniz (aktarım hızı yüksek olan kaliteli bir şey alırsınız). Ayrıca dediğim sistemin işlemcisi daha iyi, kart performansı aynı sayılır. 1300 sisteme verdin üstüne ssd ekledin. Hadi kendinden geçip hdd yi yeniliyim dedin etti sana en fazla 1800. 200 cebinde kaldı. Al istediğin gibi harca. Daha iyi bir sisteme 1800 verdin. Ne güzel değil mi?

• Sistem güzel ama o kart o işlemciye darboğaz yapacaktır zannımca. Onun haricinde bnce süper bir sistem istiyorsanız ikinci el toplayın güvenilir ellerden. Bunun gücündeki sistemi 1300 e almak varken buna 2k vermek saçma geliyor açıkçası. Bunun gücündeki 2.el sisteme 1300 verip üstüne ssd yerleştirir, hdd yi ise yükseltirsiniz (aktarım hızı yüksek olan kaliteli bir şey alırsınız). Ayrıca dediğim sistemin işlemcisi daha iyi, kart performansı aynı sayılır. 1300 sisteme verdin üstüne ssd ekledin. Hadi kendinden geçip hdd yi yeniliyim dedin etti sana en fazla 1800. 200 cebinde kaldı. Al istediğin gibi harca. Daha iyi bir sisteme 1800 verdin. Ne güzel değil mi?

• PC topla 3 kat daha fazla performans alırsın.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.