Şimdi Ara

101 Esad Askeri Öldürüldü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SON DAKİKA HABERİ: MSB: İdlib bölgesinde askerlerimize saldıran 101 rejim unsuru etkisiz hale getirildi.

Link.

• karşı taraf acıkladı mı.onların acıklaması nedir.biz acıkladık onlar acıkladı mı.
  • Ben inandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

Ben inandım.
    101 az olmus 10 bin falan öldürmüşüzdür siha miha iha hiyyaaalarimizla

Selam ve dahi kelam ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suriyeden aciklama gelmedigi surece csb diyorum

100 kisi oldursek yabanci medyada kesin cikardi. Ne bileyim barbar turkler diye aglarlardi internette

• Kaybedilen bölgeler geri alınırsa daha iyi olur

• Geçen günki açıklamada erdoğan 60 tane dedi . Ne bi twit ne de yabancı başka bir kaynak bunu doğruladı .
  • Yav he he diyesim geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl saydık akşam karanliginda acaba?

• ne söylesen boş he he de elinden başka bir şey gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 10 Şubat 2020; 20:35:57 >
  • cod oynarken saymışlar tek tek.
  • Açıklamayı yapan 101 oynarken yapmış herhalde.
  • Böyle açıklamalarla TSKnın ciddiyeti yok oluyor. YPG için de söylendiği zaman ciddiye alan olmaz artık

• adamlar konvoyumuzu vurdu hemen fotoğraf servis ettiler bizde onların askerlerini vurmuşuz ama ortada fotoğraf yok, böyle zamanlarda kanıt yaymazsan yalancı konumuna düşersin ki görüyoruz inanan yok, İsrail abd vs hepsi kafası kopmuş ceset yayınlıyor hem caydırıcı hem de kendi halkına kanıt sağlamış oluyor.
  • bu açıklamalarla ancak kendi kitlesini kandırırlar. bu iddia teyit edilmediği sürece akp'nin binlerce yalanından biridir.

• Eskiden en güvenilir kurum olan tsk, sarayın güdümüne girince maalesef hem ciddiyetini hem de caydırıcılığını kaybetti.
  • Ben inanmıyorum abi milletin gazını alıyorlar, saydınmı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 101 mi A101 mi yoksa başka 101 mi 101 ndir yav baktım ettim böyle birşey yok.Nerde haber kaynağı var mı bölgesel filan sana'danda baktım orada da yok.
  • Iranli general oldukten sonra mollalar ABD ussunu bombalayip 80 ABD askerini oldurmuslerdi ya..Bu da onun gibi iste
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.