Şimdi Ara

[1099 TL] Lenovo G24-10 23.6' 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync FHD Gaming LED Monitör 65FDGAC2TK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.329
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ergonomi olarak çok bi özelliği yok sadece eğimi ayarlanabiliyor sanırım. Yine de 144hz 1ms olduğundan değerlendirmek isteyen olabilir.

Resmi siteden link:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 22 Ağustos 2020; 1:9:55 >

• Yandı buralar 🔥

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel fiyat...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TN
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

TN
    IPS olarak 144hz 1ms bu fiyata benim bildiğim yok hocam
    yakın fiyatta şu var 75hz 1ms IPS 1147 TL
    www.amazon.com.tr
    Server Busy
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07XZH1PSX

• Son zamanlarda gördüğüm en iyi fiyat. 144 hz 1 ms için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat güzel oyuncu için ips tn pek farketmez ama film canlı kullanım için ips indirimi beklenmeli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tn panel
    92 ppi
    72% NTSC
    6 bit + frc
    HDMI 1,4

ÇÖP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 22 Ağustos 2020; 1:59:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

tn panel
    92 ppi
    72% NTSC
    6 bit + frc
    HDMI 1,4

ÇÖP
    72% NTSC kötü bir şey demek değilmiş. Gayet normal duruyor.
    https://www.reddit.com/r/Monitors/comments/96g78m/question_72_ntsc_or_99_srgb/

"Both are basically the same thing expressed in different units. (72% of NTSC is roughly equivalent to 100% of the sRGB color gamut, thus can be considered as 99%srgb.)"

92 PPI da normal. PPI = Pixels Per Inch.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 22 Ağustos 2020; 2:43:49 >

• bide benim vx2458e tipsiz diyordum bu monitöre bakmaya tiksinir insan çok kötü tasarımı
  • monitör uzmanlarını göreve davet ediyorum
  • EstrEmO kullanıcısına yanıt
    Oyuncu Adam gidipte ips yada va panel monitör almaz. düşük geçikme değerleri çok önemlidir hemen tn panel alınmaz diye gelmeyin arkadaş ya. Sadece cs:go isimli oyundan örnek vermek gerekirse
    https://csgopedia.com/csgo-pro-setups/ burdaki oyuncuların monitörlerinin %95'i TN paneldir. adamlar işini biliyor ki TN panele yöneliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruaF1912 -- 22 Ağustos 2020; 11:54:53 >
  • özellikleri oyuncular için en uygun monitör.

bakmayın siz 4k 360 hz istediklerine.

edit: DP yokmuş tek eksiği o sayılabilir ama "1.4" hdmi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doer -- 22 Ağustos 2020; 13:9:8 >
  • neden oyuncu monitörleri bu kadar çirkin ve kaba.zerre estetik yok.
  • Kimse kendini kandırmasın arkadaşlar. E-Sporcu olanlar kişiler TN panelin en iyisini alıyor. Ayrıca IPS ya da VA panel monitör alınca TN panelli monitörden daha iyisini aldığınızı sanmak ancak kendini kandırmak olur. O paneller içinde bir kaç kalite sıralaması söz konusu olduğu gibi ghosting, input lag vb. bir çok değerin olduğunu hesaba katmak gerekiyor. Yani ucuz etin yahnisi yavan olur. En iyisi kendinisi hiç tartışmaların arasına atmadan bu fiyat aralığında benim için en iyi cihaz bu dediğiniz ürünü alıp geçin.
  • doer kullanıcısına yanıt
    1 x HDMI 1.4
    1 x DP 1.2

Sitesinde DP var yazıyor
  • İyi fiyat
    Eyvallah hocam.
  • daha bir tane monitör konusu görmedim, herkesin "tamam budur" dediği

• Armutun sapı, üzümün çöpü derken alan aldı, millete de bu döviz kurunda ah vah etmek kaldı. Stok bittiğine göre biten fırsatlara taşınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.