Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 11 inç iPad Pro Wi-Fi 256 GB (M1) - Uzay Grisi (6 Aylık) Satın Al 23 Ekim 2022 17:39 1 1 11 inç iPad Pro Wi-Fi 256 GB (M1) - Uzay Grisi (6 Aylık) Merhaba,28.03.2022 tarihinde aldığım tabletimi yeni bir notebook almaya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Kutusu, orijinal şarj cihazı ve şarj aleti mevcuttur. Ürün üzerine şeffaf ekran koruyucu ve kamera koruyucu uygulanmıştır. Ürün garantisi 29.03.2024'e kadar devam etmektedir. Üründe köşe fotoğraflardan birinde görebileceğiniz üzere (göstermek için flaşla çekim yaptım ve uğraştım) çok ufak ürünün masaya temas eden yerindeki sürtme dışında hiçbir fiziki / yazılımsal kusuru bulunmamaktadır. Ürün sadece Wi-Fi versiyondur cellular bulunmamaktadır. Daha önce forum üzerinden 2 adet satışım mevcuttur referanslarımı profilimden inceleyebilirsiniz. Fiyat 16.000₺'dir. İzmir içi elden teslim yada ücretin hesabıma transferi ardından kargo alıcı ödemeli olacak şekilde tarafınıza gönderimini sağlayabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 16000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Nisan 2024 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 11 inç iPad Pro Wi-Fi 256 GB (M1) - Uzay Grisi (6 Aylık) (SATILDI) i7 2600K | GeForce GTX 970 | 16GB RAM | 1TB HDD (SATILDI) Sapphire 7850 2GB 256 Bit DUAL-X Crossfire DX12 Destekli (2 Adet) Satılık