Bu yıl 11.sınıfa geçtim ve tmyim. Okulum ortalamanın üstünde bir Anadolu lisesi ama diğer birçok okulda olduğu gibi hocalarımız kötü ve bende bu yıl dershane, etüt , özel eğitim kursu vs adı artık her neyse ona gitmeyeceğim zaten liseye başladığımdan beri de gitmedim. Bu yıl için tavsiyeleriniz var mı? Veya önerebileceğiniz kitaplar , şunu yap bunu yapma diyeceğiniz şeyler? Kitap olarak şunları alacağım : MATEMATİK: Esen Konu Anlatımlı, Karekök fasiküller ve Karekök YGS matematik soru bankası(bu yıl bunu bitirmeyi düşünüyorum ama 12 ye geçince elimde çözecek düzgün yayınlar olmazsa diye de korkuyorum ) COĞRAFYA: Palme Konu Anlatımlı, birey konu özetli soru banksa ve bir de eğer satıştan kalkmadıysa körfez yaprak test EDEBİYAT: LYS Limit Soru Bankası ( bu kitabı aldım ama çözüp çözmemekte emin değilim çoğu yerde bu kitabı YGS den sonra çözün diyolar ama ben okulda işlenen konularla birlikte çözmeyi de düşünüyorum okuldaki konular hariç diğer kısımları 12 ye geçerken yaz aylarında çözmeyi planlıyorum), Esen Konu Anlatımlı( bunu da içinde metinlerin açıklaması olduğu için almayı düşünüyorum) DİL ANLATIM: Dil anlatım için konu anlatımlı kitap almayacağım çünkü çok iyi bir yayının kitabını aldım onun için sadece YGS TÜRKÇE SORU BANKASI almayı düşünüyorum ama hangi yayının kitabını alacağımı bilmiyorum YGS FİZİK: 9 ve 10.sınıfta hocalarım kötü olduğu için fizikte bildiğim pek bir şey yok sadece 9 ve 10.sınıfta hem palmenin hem de esenin konu anlatımlı kitaplarını almıştım. Palmeyi sevmedim ama eseni sevdim . O yüzden konu anlatımlı kitap almayacağım . İnternette SIRADIŞI ANALİZ YAYINLARININ ve EKİP YAYINLARININ çözümlü fizik soru bankalarını duydum . Sanırım Ekip yayınları biraz daha iyi onu alacağım . YGS BİYOLOJİ: 9.sınıfta Karekök konu anlatımlı ve soru bankasını , 10.sınıfta da esen konu anlatımlıyı aldım. Ama bunları çözemedim ve hocalarımda iyi değildi. Yani biyolojim de yok . Zaten 11.sınıfta biyoloji çalışmayı düşünmüyorum ( en azından okulun son 1 ayına kadar). YGS KİMYA: 9 VE 10.sınıfta esen konu anlatımlıları aldım ve biraz kimya temelim var . Bu yıl kimya için alırsam sadece yaprak test almayı düşünüyorum ama hangi yayın alacağımı bilmiyorum. Şimdiden ne bu acele diyebilirsiniz. Haklısınız ama hedefim yüksek, ilk 1000 istiyorum ve de hatırlarsanız 2018 Ygs-lys cilerin döneminde TEOG gelmişti ve herkes birbirine çok yakın puanlar almıştı(genel) , 1 puan bile çok önemliydi. O yüzden hiçbir şeyi riske atmak istemiyorum. Şimdiden tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Geometriyi unutma. Ayrıca merak etme matematikte çözecek kaynak bol.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Geçen sene esen ve karekök matematikte geometri de vardı. 11.sınıf kitaplarında da olur diye düşünüyordum . Şimdi geometri için ayrıca aldığım tek kitap FDD KOLAY GEOMETRİ o da aşırı kolay . Bu sene kitap bitirmiş olmak için onu çözeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme