Şimdi Ara

11.SINIFA GEÇTİM YARDIM LÜTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecrübesi olan kişilere yani abilerime birkaç sorum olacaktı bu sene 11.sınıfa geçtim hedefim büyük fakat bu yaz tamamen yattım çalışmaya şimdiden başlamalı mıyım? Bu sene dershaneye gitmeli miyim? Tavsiye ettiğiniz dershaneler nelerdir? Veyahut herhangi bir tavsiye verebilirseniz çok sevinirim.

• Up
  • 3 sene boyunca yattım. Şuan 12.sınıfa geçtim. Ankara'da ki iyi bir AL de okudum bu sene temel liseye geçtim. Yumurta kapıya dayanmayınca çalışamıyorum maalesef. Şuan Mat1'i yarıladım . Bana kalırsa bu sene de kendine ayır gez,toz,arkadaşlarınla zaman geçir,kitap oku(zamanın varken oku ben kitap okumayı çok severim şuan az az okuyabiliyorum,okul zamanı çok zor olacak) 11.sınıf konularını iyi öğren. Sonrası gelir
  • Kitap okumayı severim onu kesinlikle okurum , o zaman biraz daha tatil yaptıktan sonra 11.sınıfta işi sıkı tutsam iyi olucak sanırım
    Yorumun için teşekkürler
  • Bende 11.sınıf a geçtim 11.sınıfın yanında yuş matematik e başlayacağım dershaneye yazilicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle bende dershane yazılıcam olmazsa kalan 1 aylık dönemde matematik ve fizik çalışabilirim her ikiside en iyi olduğum dersler fakat mf4 için baya bir önemli
  • erenertugrul E kullanıcısına yanıt
    ben 12 ye geçtim ders calışma azmı nasıl olduğunu bilmiyorum ama 11 de okul sınavları bitince geldi
    sana tavsiyem bak kendini kasma bu yıl eğlen ama bak kesinlikle ama kesinlikle kendini sık günde bir saat bak hiçbişey değil gunde bir saat çalış bunu yaparsan idda ediyorum çok rahat girersşn üniye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 4 Ağustos 2015; 13:47:46 >
  • O zaman kalan son1 ayımda biraz daha eğleneyim 11.de geçen senelere göre kendimi daha çok sıkarak birşeyler yapabilirim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jules Winnfieldd

3 sene boyunca yattım. Şuan 12.sınıfa geçtim. Ankara'da ki iyi bir AL de okudum bu sene temel liseye geçtim. Yumurta kapıya dayanmayınca çalışamıyorum maalesef. Şuan Mat1'i yarıladım . Bana kalırsa bu sene de kendine ayır gez,toz,arkadaşlarınla zaman geçir,kitap oku(zamanın varken oku ben kitap okumayı çok severim şuan az az okuyabiliyorum,okul zamanı çok zor olacak) 11.sınıf konularını iyi öğren. Sonrası gelir

Bende 11 e gectim ankaraya bu sene tasindik mehmet emin resulzade anadolu lisesi ve toki anadolu arasinda kaldim sence hangisi iyi birde mehmet emin resulzade ye hizli tren yakinmi tesekkurler

• Up
  • up
  • 11 Fizigine dikkat et ve sıkı tut 11 i tamamdir kafana takma çok

• Simdiye kadar pek duzenli calismadim ama 11de buna dikkat edersem olacak gibi

• up
  • UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.