< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hayırlısı olsun
Reşit olmuş Opel 170 bin ediyor muymuş yav ![]() |
12 senede 11 araba değiştirdim, o yüzden arabaya alışmak nasıl bir duygu bilmem ama hakikaten zor olmalı satması. İnsanın yoldaşı gibi olmuştur onca senede. yeni sahibi değer verip güzel güzel kullanır umarım. hayırlı olsun. |
İmzalar atıldığına göre bizlere her iki taraf içinde hayırlı olsun demek düşer hocam.
Iyi mi kötü mü yaptınız kısmına gelince araba ihtiyacınız yoksa mantıklı ama sattığınız rakama A segmenti Hyundai i10 u geçtim hiç bir özelliği olmayan 50km yi geçemeyen Citroen Ami bile alamazsınız. Bu ülkede alan kazanıyor, değeri düşen tek şeyse insan hayatı... |
2005 yilinda sifir olarak almistik bundan efsane harika bir aracti cocuktum o zamanlar halen aklimdan cikmiyor onun o teknolojik detaylari kalitesi falan hatta bi keresinde farin teki patlamisti ekranda hangi tarafta oldugina kadar patlak degistirin demisti ve yanmayan tarafin altindaki sis lambasini kendi kendine aktif etti cok sasirmistim o yillar icin fazlaca şasirtmisti beni
Son olarak motoru haric on numara aracti |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hayırlı olsun ama artık yenı alacagınız aracta dolandırılma olasılıgı ve uzun streslı gunler sonunda kanser ıle mucadele kemoterapı derken kısa ve kabus dolu bır hayat sızı beklıyor. Geçmiş olsun |
araba kayış gibi duruyor. |
Plakaları niye söktünüz ki? Özel plaka mı yaptırmıştınız? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |