Şimdi Ara

12 Senedir Bindiğimiz Arabayı Az Önce Sattım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanki gerçekten ailenin bir üyesi gibiydi benim için. Özellikle plakaları söküp, özel eşyalarımı toplarken değişik hisler yaşadım. Şöyle bir düşününce 12 sene gerçekten çok uzun bir süre.
    Baya keyifli bir arabaydı. Umarım pişman olmam.

Son bir fotoğrafını çekip noterden eve döndüm.

Bir de konu açılmışken piyasa durumu hakkında bilgi vereyim.
    Araba üstte gördüğünüz gibi 2004 Opel Vectra C 1.6
    Km 201.000
    İlana koyduktan sonraki gün 1 kişi aradı, başka kimseyle de görüşmeme gerek kalmadan alıcı arkadas bugün gelip aracı aldı.
    Çok da satma ihtiyacım olmadıgı için ilan fiyatını 172.500 TL olarak yazmıştım. Birkaç bin lira altına verdim.
    Bu fiyata bu kadar hızlı satılacağını cidden düşünmemiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İmzalar atıldığına göre bizlere her iki taraf içinde hayırlı olsun demek düşer hocam.

Iyi mi kötü mü yaptınız kısmına gelince araba ihtiyacınız yoksa mantıklı ama sattığınız rakama A segmenti Hyundai i10 u geçtim hiç bir özelliği olmayan 50km yi geçemeyen Citroen Ami bile alamazsınız.

Bu ülkede alan kazanıyor, değeri düşen tek şeyse insan hayatı...
    2005 yilinda sifir olarak almistik bundan efsane harika bir aracti cocuktum o zamanlar halen aklimdan cikmiyor onun o teknolojik detaylari kalitesi falan hatta bi keresinde farin teki patlamisti ekranda hangi tarafta oldugina kadar patlak degistirin demisti ve yanmayan tarafin altindaki sis lambasini kendi kendine aktif etti cok sasirmistim o yillar icin fazlaca şasirtmisti beni

Son olarak motoru haric on numara aracti
  • İmzalar atıldığına göre bizlere her iki taraf içinde hayırlı olsun demek düşer hocam.

Iyi mi kötü mü yaptınız kısmına gelince araba ihtiyacınız yoksa mantıklı ama sattığınız rakama A segmenti Hyundai i10 u geçtim hiç bir özelliği olmayan 50km yi geçemeyen Citroen Ami bile alamazsınız.

Bu ülkede alan kazanıyor, değeri düşen tek şeyse insan hayatı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuza gitmiş sanki
    Hayırlı olsun

• Hayirli olsun c kasa vectra guzel araba ev almak icin mi sattiniz ? Gayrimenkul icin deger satmaya kira evlerinde nereye kadar sürün omur gecmiyor parayi hemen odeabank a yatirin vadesi %20 yuksek bayagi iyi kar getirir.

Benim hala bindigim araba bu 12 yil oldu bizimde. Aha bak bu asagidaki

https://forum.donanimhaber.com/09-12-renault-symbol-1-2-incelemesi-ekonomi-canavari--125118019

• 2005 yilinda sifir olarak almistik bundan efsane harika bir aracti cocuktum o zamanlar halen aklimdan cikmiyor onun o teknolojik detaylari kalitesi falan hatta bi keresinde farin teki patlamisti ekranda hangi tarafta oldugina kadar patlak degistirin demisti ve yanmayan tarafin altindaki sis lambasini kendi kendine aktif etti cok sasirmistim o yillar icin fazlaca şasirtmisti beni

Son olarak motoru haric on numara aracti

• hayırlı olsun ama artık yenı alacagınız aracta dolandırılma olasılıgı ve uzun streslı gunler sonunda kanser ıle mucadele kemoterapı derken kısa ve kabus dolu bır hayat sızı beklıyor. Geçmiş olsun

• araba kayış gibi duruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha iyisini almak nasip etsin Rabbim

• Hayırlısı olsun

Reşit olmuş Opel 170 bin ediyor muymuş yav

• Plakaları niye söktünüz ki?

Özel plaka mı yaptırmıştınız?

• Öncelikle hayırlı olsun.
    Araba temizse ve 12 yıldır da sizde. O kasa da 200 bin kmlerde temizi zor bulunuyor. Satın alan adam göbek ata ata satın almıştır. :D
    Ama ben 170k lara 1.6 düz motor almazdım ya..
    150-180k arasına 2004-2008 ford mondeo mk3 otomatik 2.0 145 bg alınabiliyor. Veya 190-200k lara 2.0 dizel otomatik epica alınabiliyor. Sizinkinden bir kaç litre daha çok yakarlar tabi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaki koca oğlan da benimki. Bizimde 6-7 senelik bir bağımız var. Üzüldüm doğrusu. Hayırlısı olur inşallah.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim, tamamen katılıyorum dediklerinize. Çok şükür araba ihtiyacı yok bir araç daha var.

Sorun çıkarmamasına rağmen aracın yaşından ötürü tavanda güneş yanıkları vardı. Muhtemelen bu yaz aşağı sütunlara doğru inip kötü bir görüntü oluşturacaktı. Alıcı arkadaş da bu riski göze alıp satın aldı.

O tarz bir durumda tavanı sütunları boyatsam satarken dert olacak, boyatmasam o şekil hayatta binemem. Ekonomik açıdan en doğru olanın satılması olduğuna kanaat getirdim.

Bakalım yazın bi İnsignia kovalarım belki :)

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam teşekkürler.
    Tavanda güneş yanıkları vardı. Benim için en can sıkıcı durum bu zaten. Fotoğrafta gözükmüyor fakat kilometrenin %80i uzun yolda yapıldıgı için kaputta da çok taş izi vardı. Açıkcası benim de bekledigimden yüksek fiyata gitti.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Sağolun. Aslında genel itibariyle yaşı dolayısıyla sattım. Bir araç daha var.
    Yazın belki model yükseltirim dedim.

Bu arada gayet güzel bir inceleme olmuş. Kazasız belasız sürüşler diliyorum

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    Tamamen katılıyorum. Gerçek Opel araçlar bunlardı.
    Hiçbir detayda kesinlikle hata yok, işçilik muazzam. Kalite kesinlikle zamanına göre çok iyi.

Yanlış değilsem alt paket olan comfort pakette bile mercekli far, yağmur sensörü, hız sabitleme, çift bölgeli dijital klima, kararan dikiz aynası vs standarttı.
    Güneş gözlüğü için tavanda bölme, arka koltukların ön kısmından çıkan bardaklıklar, 2 hazneli ön kol dayama, arka kol dayama vs gerçekten güzel detayları vardı.

Bir de artık her araçta var mı bilmiyorum ama camlar kapanırken araya elini koyarsan, elin kısılmaması için kapanmadan duruyor. Çocuklar vs için gerçekten güzel düşünülmüş bir özellik. Bugün alıcıya gösterirken denedim çok hoşuna gitti

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Araba gitti forum laneti artık beni etkilemez bol bol foto atabilirim
    Hem sizin için hem de merak edenler olursa diye iç dış bırakayım birkaç foto

• babapars kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hepimize inşallah

• Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Hayır alıcı arkadaş plaka değişikliği istedi. Araç üzerindeki plakaları notere teslim ettik.

• Kasva kullanıcısına yanıt
    Bu kasaya en çok yakışan renklerden biri maşallah diyelim çok güzel duruyor.
    Aracın bir sıkıntısı yoksa kıymetini bilin derim. Bu tarz arabaların temizini bulmak artık çok çok zor. Güneş yanığı problemi olmasa asla satmazdım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.