Şimdi Ara

12 . sınıfta yaşamadım bu netlerı yaptıım sıralama yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu sene yasamadım calıstım dıyebılırım her dersten 2 kıtap bıtırdım ama nolduysa sınavda bı sekılde karıstırdım ve umdugumdan dusuk geldı tıp ıstıyorum bunu goze alarak
    seneye kalmayıda dusunuyorum suan yazdıgım netlerle kac bıne gırebılırım yardımcı olabılır mısınız gelmıs gecırmıs mezun arkadaslar varsa bı tavsıyelerde bulunurmusunuz
    dip not : calısmaktanda bıktım artık zorakı kalıcam kalırsam da

ygs 1 31974
    ygs2 33048
    mat : 41.25 net
    geometri 16.25 net
    fızık 21.25 veya 22.5 net
    kımya 25.25 net
    biyoloji 20 net

• İlk yılında çok çalışıp hüsran yaşayan insanlar ASLA ikinci yılında daha iyisini yapamaz... 4 ay geçer, inanılmaz derece bunalırsın. Çok pişman olursun. Bu yıldan git. sıralaman 15k falan gelir. obp 95 falan varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: relesomem

İlk yılında çok çalışıp hüsran yaşayan insanlar ASLA ikinci yılında daha iyisini yapamaz... 4 ay geçer, inanılmaz derece bunalırsın. Çok pişman olursun. Bu yıldan git. sıralaman 15k falan gelir. obp 95 falan varsa
    opb 89.37 kardesım ıns 15 k gelırse en kotu tıpa bıle gıdıcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasulyee

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bılen arkadas var mı ya 14 15 arası gelmezmı bı yardım edın cok krıtık bı yerdeyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpinn

bılen arkadas var mı ya 14 15 arası gelmezmı bı yardım edın cok krıtık bı yerdeyım

En kötü ihtimalle 16k en iyi ihtimalle 9k gelir... Her türlü tıpa gidersin merak etme... Standart sapmaya göre bu aralıkta değişirsin
  • quote:

quote:

En kötü ihtimalle 16k en iyi ihtimalle 9k gelir... Her türlü tıpa gidersin merak etme... Standart sapmaya göre bu aralıkta değişirsin

Alıntıları Göster
    arkadaslar yardım edın lutfen fıkırlerınızı almak ıstıyorum puan hesaplamaları pek ıyı gelmıyor bu yılın zorlugu da var

• O mat netiyle 13ten aşağı düşmezsin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vena Portae

O mat netiyle 13ten aşağı düşmezsin bence
    kardesım sıze anlatamam bu sene 3 lere kadar ders calıstım fızıkten uğur fem fen bilimlerini bıtırdım ( dershane de sınavlarda 26 28 net ort yapardım ) ama basıt sorulardan kacırdım 13 14 bın benım ıcın muthıs bır sey olucak tesekkurler yorumunuz ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevlana torunu

quote:

İlk yılında çok çalışıp hüsran yaşayan insanlar ASLA ikinci yılında daha iyisini yapamaz... 4 ay geçer, inanılmaz derece bunalırsın. Çok pişman olursun. Bu yıldan git. sıralaman 15k falan gelir. obp 95 falan varsa

gelir miki ?

kardeşim sen ona bakma. ben geçen sene iyi çalıştığımı düşünüyorum. çok çalıştığımı düşünüyodum ama boş çalışmışım biraz.

bu sene geçen senekinden inan daha az çalıştım(tüm yıl ortalama günde 4 saat i bulmaz) ancak daha verimli çalıştım. konuyu sağlam kavramaya çalıştım(ne kadar kavradım bilemem) geçen sene ygs 13k lys 20k oldum. hemen kararımı verdim mezuna kalıcam diye. ygs 2.6k lys de 5k falan bekiyorum(obp sağolsun) hiç sıkıldığımda yok. sadece son ay biraz sıkıldım artık yeter bitsede gitsek dedim.

şu an diyorumki arkadaşlarla o kadar fifa oynayacağıma pc başında vakit geçireceğime biraz daha çalışsaydım. yeminle çok çalışmadım .çok çalışmanı da istemiyo zaten ösym. bence kal kesinlikle pişman olmazsın. hatta arkadaşlarının gittiği basit bölümleri gördükçe Allahım iyi ki gitmemişim diyeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: muco66

quote:

Orijinalden alıntı: mevlana torunu

quote:

gelir miki ?

kardeşim sen ona bakma. ben geçen sene iyi çalıştığımı düşünüyorum. çok çalıştığımı düşünüyodum ama boş çalışmışım biraz.

bu sene geçen senekinden inan daha az çalıştım(tüm yıl ortalama günde 4 saat i bulmaz) ancak daha verimli çalıştım. konuyu sağlam kavramaya çalıştım(ne kadar kavradım bilemem) geçen sene ygs 13k lys 20k oldum. hemen kararımı verdim mezuna kalıcam diye. ygs 2.6k lys de 5k falan bekiyorum(obp sağolsun) hiç sıkıldığımda yok. sadece son ay biraz sıkıldım artık yeter bitsede gitsek dedim.

şu an diyorumki arkadaşlarla o kadar fifa oynayacağıma pc başında vakit geçireceğime biraz daha çalışsaydım. yeminle çok çalışmadım .çok çalışmanı da istemiyo zaten ösym. bence kal kesinlikle pişman olmazsın. hatta arkadaşlarının gittiği basit bölümleri gördükçe Allahım iyi ki gitmemişim diyeceksin

Alıntıları Göster
    tıp gelmez mi beyler karabuk fılan ıstıyorum

• quote:

tıp gelmez mi beyler karabuk fılan ıstıyorum

Alıntıları Göster
    -17500-
  • quote:

Orijinalden alıntı: konutagu

-17500-

Alıntıları Göster
    bı bakın lutfen ne gelır sıralama
  • quote:

bı bakın lutfen ne gelır sıralama

Alıntıları Göster
    tıp zor. kal 1 sene daha
  • ıyıce dusuncem o olasılıgı cunku zor gelıyor bıraz 17 k olurmu kı mf 3 askerı tıp fılan denerım olmadı
  • quote:

ıyıce dusuncem o olasılıgı cunku zor gelıyor bıraz 17 k olurmu kı mf 3 askerı tıp fılan denerım olmadı
    beyler bı bakın cok arada kaldım mezuna kalmamı ıstemıyor aılemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasulyee

Bu mesaj silindi.
    geo ve bıyodan fazla yapmıs ve ygs sırasıda fazla ben 16 hatta daha fazla fılan olurum bu sene daha zor bıde onu da katsak olm cok stresteyım bı gorus belırtın lutfen
  • quote:

geo ve bıyodan fazla yapmıs ve ygs sırasıda fazla ben 16 hatta daha fazla fılan olurum bu sene daha zor bıde onu da katsak olm cok stresteyım bı gorus belırtın lutfen

Alıntıları Göster
    Ben 16k'dayım bende senle aynı netleri yaptım nerdeyse.Etrafımdaki çoğu kişide öyle.Umudunu kırmak gibi olması ama zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umudu olmuyan adam

Ben 16k'dayım bende senle aynı netleri yaptım nerdeyse.Etrafımdaki çoğu kişide öyle.Umudunu kırmak gibi olması ama zor.

Alıntıları Göster
    gecen sene puanza fılan hesaplayınca 20 k geldı zaten senın de ılerı atması lazım degıl mı
  • quote:

gecen sene puanza fılan hesaplayınca 20 k geldı zaten senın de ılerı atması lazım degıl mı

Alıntıları Göster
    12-13k gelir kardeşim rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: WesleySneijder1905

12-13k gelir kardeşim rahat ol

Alıntıları Göster
    beyler mf3 te 20 k kesın gelırmı bılen bırı varsa nolur yardım etsın ona gore kendımı hazırlıcam cok zor bı seneye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.