Şimdi Ara

120-130 arası araba önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    evet dsg sorunu her yerde konuşulan bişey. biraz şans işi de tabi ancak zaten ilk başta da yazdığım gibi otomatik olacak diye bir şey yok şimdiye kadar manuel kullandığım için manuel alabilirim.
  • xxxertugrulxxx X kullanıcısına yanıt
    Hayirlisi olsun hakkinda kardesim 🤲👑

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seat leon ve golf mantıklı duruyor ama auris ve focusları da değerlendirebilirsin takip edersen durmadan ucuza düşer illaki
  • xxxertugrulxxx X kullanıcısına yanıt
    Giulietta 1.4 TB bakardım ben olsam. 1.2 golfe leona o parayı vereceğime. En azından ayağının altında 170hp güç var. Makyaj ile de içi daha teknolojik oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015-16 Opel Astra K Dynamic bulabilirsiniz o paraya. Araştırın. Bende de var, satıyorum. Donanım olarakta performans olarakta fazlasıyla tatmin eder. Aklınızda olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Volvo V40, 308.
    O paralara temiz polo bile anca alınır yüksek modelli,

120bine alınacak Volvo V40'in turşusu çıkmış, ağır hasar kayıtlı olur muhtemelen

• Aziz kardeşim ŞAHSIMIN sana nacizane tavsiyesi Volkswagen Golf’tür. Çünkü :

Golf; ikinci el DEĞERİnin sürekli artması, efsanevi geleneksel TASARIMın evrimleşmiş modernize hali, segmentine yön veren özellik ve DONANIMlar, KALİTE çıtasının segment üzerinde olması, VERİMLİ ve GÜÇLÜ motor seçenekleri, her kesime her bütçeye hitap eden farklı motor seçenekleri ve donanım kombinasyonları.

• Megane 4 1.3 tce joy alabilirsiniz

• Astra j tam f/p bir araç 2014-2015 sport stil paket çok rahat bulabilirsiniz o paraya daha dolu araç yok şuan emsallerine göre boş golfe 130 verilmez

• E90

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elantra, ceed,i30 bu araçların dizel otomatik dolu paketlerini bulabilirsin

• Golf'ü küçük yazmışsın çok ayıp

• Opel astra j veya k.astra k nın dizeli baya performanslı yakıtıda fena degil donanımıda gayet güzel bakabilirsin

• Honda civic

• ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    evet ben de beğeniyorum seçeneklerim arasında vardı ancak piyasası leon golf vs araçlara göre çok kısıtlı olduğundan düşünmedim
  • harville H kullanıcısına yanıt
    hocam astra j istemiyorum. dizel de istemediğim çok km yapmayacağım için astra k 1.4 t dynamic baktım zaten ilk olarak ancak 120-130 arası fiyatlara bu aracın temiz olanını bulamadım. belirgin hasarlı boyalı değişenli oluyor illaki.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.