arkadaslar ben bu charı 3 gun once orhan denen bırınden aldım ama oda bu sıteden bırınden calmıs Cocukla konustum dayanamadım oynuyamıyorum charı :S calıntı dıe oynuyamıyorum kısacası 150 YTL+44 lvl 80 dusme wınzartla takas ederek almıstım bu charı ama cocukla konustum ıcım gıttı calınt char dıe oynamak ıcımden gelmıyor hmn gıtsın dıe Charı satıyorum resım kymayı bılmıyorum Onun ıcın eskı lınkten bakın eskı satıcı ıstersenız onada sorun konustuk bız ben CALMADIM..!! Ama kullanamaıyorum baskasına gecerse daha sevınecem sırf bu calmalar yuzunden de bırakıyorum SRoyuhttp://forum.donanimhaber.com/m_26201154/tm.htm eskı lınk bu buyrun bakın hosuna gıden Bna PM Atsın Bakamıyrum forumlara pm ıle ulasabılrısınız pazarlık payı yoktur char su anda ıtemsız ama bankasında Bır Cok TAblet vardır ve SKILLEr FİRe 85 LİGt 85 Cold 30 Bow skılı : 85 full maxtr char sağlamdır gercekten ALICI olanlar PM atsın Yok İş için ise denemeyin iyi günler..!! charın ıdı ver gırım bakıyım bılmem ney yk kurallara uygun aracı ıle yapcaz bu ısı ıı gunler..!!
hangi şehir
yaw sen bu charı satmadın mı
4 saat once koydugum charı nasıl satım canım benım :D
vertus sag olsn
ANTALYa ama aracı olarak AUTOCADI kullanabılırsınız ..!!
Geçmiş olsun ama hikayen inandırıcı değil
YAf arkadasım Ben lınk vermısım bır bak ıstersen Lınkte orda Gercek saatanda var sor ınanmıyorsan ben nıe yalan soylıyeyımkı ISTesem charı kullanırım ??:S
eskı lınke bak Orhan abı SAAttı bana sonra ben bu cocukla konustum kullanamıyorum charı onun ıcın satmak ıstıyorum ccouk bısı demedı ALLAhından bulsun dedı verdıgım lınke bakarsan gorursun ztn eskı sahıbının ılanını Bıraktım resım koymayı bılmıyorum dıe ORda var gıt konus Sonra gel de ben yalan sölemem 2. aracı kullanılcak severın en guvneılır kıısısı Calma dourumuda yok nıe Bole dıyorsun sımdı ??
hangi şehirdesin ya bi sole elden alalım
msn:windowsicon@hotmail.com
Arkadaslar dedıgım gıbı eskı sahıbıyle konusabılırsınız o bıraz oyle konustu dıe ben fena oldum charı bıraktım kullanmıyorum ısteyene 120 YTL hıc bısı o da obur ıbne orhan abıye verdıgım paraydı daha fazlasıydı ama hmn elden cıksın ıstıyorum yoksa serverla alakalı bısı deıl daha yenı oldu Ztn Cocuklada konustum sana ben bısı demıyorum ama o allahından bulsun dedı O kadar :S skıllerı 85: full maxtır
83 lvl charla takas edersen msn sro.client@hotmail.com charda 40 silk 80 +5 full blue 9d ıtemler (idaerlik) damatık dress ve yenı carnaval ıtemlerınden bırkacı bulunmakta devil suiti fln war takas ıstersen ekle msn ımı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme