Şimdi Ara

128GB=232TL, 256GB=365TL, 512GB=657TL KingSpec PCI-e NVMe M.2 SSD (Okuma:2072MB/s, Yazma 1676MB/s) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
10.144
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dolar yükseldiği için ssd fiyatları da uçtu, 480 lik olan modeli için bir an heveslenmiştim ancak, 240 gb neyime yetmez didim :D hızları falan gayet yeterli bence, steamde csgo için fazlasıyla iş görür,

mart ayında aldığım notebook içinde ssd yoktu bilerek fiyatı uygun olsun diye ssd siz almıştım, acaba üzerinde sshd satıp 480 lik olanı mı tercih etsem, bir de fiyatı ne kadar eder tam modeli bu:

Seagate Firecuda Gaming 1TB 2.5-Inch SATA 6GB/s 5400rpm 128 MB Cache Internal Hard drive ST1000LX015

en azından üzerine ekler 480gb olanına bakarım.

teşekkürler.
  • hızını merak edenler olursa izleye bilirsiniz;

Fatih YILDIZyoutube
    kingspec m.2 m2 nvme ssd 240gb benchmark hız testi sata pci
    https://www.youtube.com/watch?v=-sQe0SejsQE&t=16s
  • Almayı düşünenlere;

İlk çıktığında 120GB'lik modelinden almıştım, sabah akşam kullanılan bir ofis bilgisayarında 3-4 ay denedikten sonra 128GB'lik yenilenen modelinden 4 adet aldım. 2 tanesi birkaç gün, biri 3 hafta sonra öldü. Sonuncusu için endişeliyiz.

Kısacası tavsiye etmiyorum.
  • Güncellendi
  • 480 gb modelini almıştım 1-2 ay gitti sonra öldü. bu arada sürekli mavi ekran alıyordum ssd denmiş hep. mesaj attım gönderin dediler gönderdik.gönderdikleri ürün bios bile görmüyor tekrar bozuk ürün göndermişler. başşak geçen firma. en iyi ihtimal bir kaç aya ele alırsınız ssd yi. biraz verilerim de gitti pat diye tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcycle

480 gb modelini almıştım 1-2 ay gitti sonra öldü. bu arada sürekli mavi ekran alıyordum ssd denmiş hep. mesaj attım gönderin dediler gönderdik.gönderdikleri ürün bios bile görmüyor tekrar bozuk ürün göndermişler. başşak geçen firma. en iyi ihtimal bir kaç aya ele alırsınız ssd yi. biraz verilerim de gitti pat diye tabi
    aynen çöp bendeki de arada bir görüyor bir görmüyor geçmiş olsun 400 lira çöp samsung almadığıma pişman oldum.
  • neredeyse bir yıl olacak hiç bir sorun yaşamadım 240gb nvme olan model
  • son durum nedir? halen alınabilir mi bu ürün?
  • ben de 128gb lık kullanıyorum 1 senedir, sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.