Şimdi Ara

-1299₺- Philips 242E1GAJ-01 VA Panel Monitör, 24 inç, 144Hz, 1ms-4ms, 1080P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

www.qp.com.tr
    Philips 242E1GAJ 23.8'' 1ms 144Hz Full HD AMD FreeSync Premium VA Panel Oyuncu Monitörü
    https://www.qp.com.tr/philips-242e1gaj-23-8-1ms-144hz-fulll-hd-amd-freesync-premium-va-panel-oyuncu-monitoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omara -- 21 Kasım 2020; 20:8:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam 1299 tl ye ips panel ve 1ms özellikleriyle önce çıkan rampage var sizce de onu almak daha iyi değil mi

Freesync vs freesync premiuum arasnda çok fark var mı? ekran kartım r9 380x 4 gb sapphire nitro

• Ryo41 kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar. açıkçası pek bilgim yok. sadece 11/11’de 1409 lira olduktan sonra bu fiyata düşünce konu açmak istedim.

sen rm344'ü al en iyisi -1299₺- Philips 242E1GAJ-01 VA Panel Monitör, 24 inç, 144Hz, 1ms-4ms, 1080P 

• philips deyince sadece ben mi 3 yıla bozulur bu diye düşünüyorum?

• eskikarateci kullanıcısına yanıt

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Altyazar

sen rm344'ü al en iyisi  

hocam inceleme videosu olsa da görsem maalesef youtube da olanlar bunun eski versiyonu TN LCD olan panel var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu monitör hakkında yorum veya adam akıllı bir inceleme göremedim. Kullanan varsa yorumlarını bekliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • daha önce de söyledim oyuncu monitörü değil ama kibar güzel monitör  ghosting sorununu dert etmeyecekseniz alın

-1299₺- Philips 242E1GAJ-01 VA Panel Monitör, 24 inç, 144Hz, 1ms-4ms, 1080P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 16 Kasım 2020; 2:5:19 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Ben mrpt modunda kullaniyorum boyle olmuyor tek sikintisi 3 tane olu pixeli var goz agritmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

Ben mrpt modunda kullaniyorum boyle olmuyor tek sikintisi 3 tane olu pixeli var goz agritmiyor

iade et yenisini al 3 ölü piksel çok fazla

• bjkyener kullanıcısına yanıt

öyle yapıcam biraz daha test ediyim de gözü ağırtmadıgından emın olayım :D 10 saat kullanıyorum ama benim asıl hayalim 32GK850F yada 650F LG

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Ölü piksellerde belirli bir standartı geçmediği sürece iade yapılmıyor diye biliyorum.

• iexplore kullanıcısına yanıt

amazonda öyle bi kural yok prime 30 gün içinde iade koşulsuz :)

• Geçtiğimiz ay MSI marka monitör 1550 liraya curved versiyonu mevcuttu.

Konudaki monitör daha iyi fiyat. MSI fiyatları güncellenmiş 2250 düz ve 2500 curved olarak. Dolayısıyla philips te bu fiyata tercih edilebilir gibi.

https://forum.donanimhaber.com/msi-optix-g241-23-8-144hz-1ms-1490-tl--146094739

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt

İade ederken arızalı olduğunu işaretleyin ve içine de mutlaka not bırakın lütfen. Başka birisi satın aldığında sizin iade ettiğiniz monitör gitmesin. -1299₺- Philips 242E1GAJ-01 VA Panel Monitör, 24 inç, 144Hz, 1ms-4ms, 1080P 

Fiyat 1419 TL olmuş.

• 1380,62 lira olmuştu bi ara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Altyazar

sen rm344'ü al en iyisi  

aldım hocam fakat alırken iadeyi sordum iade kabul etmiyoruz ve ayrıca dedi ki bunu kasadan geçtik almak zorundasın dedi.

urunu turkiye sinirlari icerisinde aldiysan iade almak zorunda, turkiye'nin kanunlarindan bihaber bir kasiyermis kendisi

• qp 1299 yapmış fiyatı.

66 lira fark ile amazon güvencesiyle alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omara -- 21 Kasım 2020; 20:11:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.