Şimdi Ara

13 bin tercih listemi yorumlamak ister misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 13424 çok istediğim bölümler endüstri ve bilgisayar. Boğaziçini belki bir ihtimal gelir mi diye yazdım yıldız teknik gelecek gibi. Ne düşünüyorsunuz bu bölümlerden önereceğiniz başka bir üniversite var mı
    13 bin tercih listemi yorumlamak ister misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galatasaray bilgisayar

• Bilkent MBG gördüm bir fena oldum. :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir an düşünüp yazmıştım da sonradan vazgeçtim ama silemedim o yüzden sona attım

• Doktoradayıı kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen yıl 11le almış ama gelir mi sizce? Galatasaray hakkında pek bir bilgim yok araştırmadım ama

• soundofhappines S kullanıcısına yanıt
    Silin hocam onu ALLAH KORUSUN gelir falan aman haa Allah korusun
    Hocam kontenjanı da 17den 25 çıkarıldı. Yurt dışı düşünüyorsanız bence kesinlikle değerlendirilebilir ytü yazmaktan sa gsü yazmanın çok daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Bence bir değerlendirin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kesinlikle araştırın kariyerinizi düşünüyorsanız 😊
    Birde galatasaray endüstri ye bakın 12.997 ile kapatmıştı bu yıl kesin diyorum girmeniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doktoradayıı -- 14 Ağustos 2018; 13:0:40 >
  • Sizce endüstri mühendisliği türkçe size gelir mi. Bende 14.9k dayım hocam geçen yıl 2.2 k düşmüş bu yılda o kadar düşse tek puan türüyle gelme ihtimali var mı ya?

• İtü'de endüstri mühendisliği okumuş biriyle konuşup, Türkçe-İngilizce bölüm farkını sorabilirsin. Genelde insanlarda %100 İngilizce bir bölüm okursam İngilizcem süper olur gibi bir düşünce hakim ama İngilizce daha çok hazırlıkta ve bireysel çabayla gelişir, ders dinleyerek gelişmez. Ayrıca %30 İngilizce bile yazsan, istediğin Türkçe dersi İngilizce alabilirsin. Fakat endüstri mühendisliğinin ders seçimlerinde kontenjanlar nasıl, İngilizce dersler hemen dolar mı pek bilgim yok. Bu yüzden orada okuyan biriyle konuşmanı öneririm. Sonunda da Odtü endüstriyi ya 1. sıraya al, ya da 3. sıraya al. Bunun dışında sanırım bilgisayar, endüstri tarzı bir bölüm düşünüyorsun. Kontrol de ilgini çekebilir. Bence boğaziçi kimya altına İtü kontrolü bir düşün.

Özet: Odtüyü 1'e veya 3'e al.

5. tercihine İtü Kontrolü düşün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Neidüğüblrsz kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum valla gelmesini istiyorum da pek umudum yok açıkçası. Ucundan kaçıracakmışım gibi geliyor

• Doktoradayıı kullanıcısına yanıt
    Galatasaray çok prestijli bir okul gerçekten ama mühendislikler konusunda emin olamıyorum ben bilgisayar daha çok istiyorum, onun gelmeme ihtimali de var Galatasarayda zaten. Ama daha çok sosyal bilimlerde öne çıkmış bir okulda mühendislik okumak ne kadar mantıklı bilemedim

• boğaziçi kimya mühendisliği gelebilir bence . ne kadar araştırdınız bu bölümü. sonra sakata gelmeyin bence
  • mühendisadam18 M kullanıcısına yanıt
    Ders programına mezunlarına vs baktım ilgimi çekiyor bilgisayar kadar olmasa da. Boğaziçi olduğu için yazdım yalan yok ama boğaziçi olması bana farklı kapılar açabilir diye düşünüyorum. Sen ne düşünüyorsun hocam

• bilgisayar mühendisliği de güzel yer hayırlı olsun.
    ben de bir süre düşündüm boğaziçi kimya mühendisliğini ama pek hoşuma gitmedi. ben daha çok elektronik mühendisliği ve elektrik mühendisliği düşündüğüm için vazgeçtim. boğaziçinin tabi + sı olacaktır ama sonuçta mesleğe de bakmak lazım bence.
    boğaziçi nin adı var sadece
    öğrecinin kendini yetiştirmesine bağlı ingilizce bütün bölümler
    hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.