Şimdi Ara

130bin e kadar yatırımlık kira getirisi yüksek daire? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
7.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

İstanbul/Bahçelievler de düşünürseniz;
    Binada ki bodrum kat dairelerin kirası 500 tl, yılbaşından sonra caddede devlet hastanesi açılacağı için 600 tl olacak. Bahsettiğim daire 3. katta.
    Fiyat 140.000 tl. Daire benim

@İzmirli Muhasebeci

Kafayı kullanırsan, 130.000 tl ile yılda 130.000 tl kazanılabilir mi diyorsun, ben yanlış mı anladım?

Doğru anladın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 130000 koy bankaya her ay 866 lira al mis gibi

• izmir çiğli de ort 250.000 liralık 3+1 daire kira getirisi 900 felan
  • En iyi yatirim arsadir

• Sakaryada o paraya mustakil yada cati dubleks seklinde bir suru ev bulunabilinir. Hemde istanbuldaki gibi yasli binalar degil henuz yeni yapilmis veya 2 3 senelik

Burasi deprem bolgesi oldugu icin en ufak 4 yada 5 siddetinde bir depremde fiyatlar 2~3 bin lira yukari oynar bir de su var Sakaryada 2 kat ustu daire yapmak yasak deprem muhabbeti yuzunden hal boyle olunca yer sikintisi bas gosterecek ve sehrin az biraz disindaki bu 130 150 civari bandinda seyreden evler muthis degerlenecek eger ki imkaniniz varsa izmit sakarya gebzenin sehrin batisinda yer alacak sekilde bir ev alin Sunu unutmayin nedendir bilinmez Trde sehirler hep batiya dogru genislerler!

Hem 29 ekimde istanbul ankara hizli trenin faaliyete gecmesiyle birlikte bu 2 buyuk sehir arasinda kalan yerler daha buyuk bir stilim faaliyeti icine girecekler.
    Ben 22 yasindayim Sakaryada boyle delice ev yapildigi bir zaman dilimi daha hatirlamiyorum insaat sektoru muthis costu ve hepside daha proje halinde iken satiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kira ile daire amorti edilmez hocam.Yatırım için en iyisi arsadır.Alırsın bi arsa yatırırsın ne zaman bir eve ihtiyaç olursa verirsin mütahite sana arsanın durumuna göre 2 daire verir sonrada birinde oturur birinden kira alırsın veya satarsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

bahsi geçen ilandan bahsediyorsan eğer orası nerden baksan 300-500 dairelik olarak satışa çıkmıştır büyük konut projesidir. inşaatı yapan adam dublex daireleri satıp ihya olmuştur
    + stüdyo daire orası oldukça küçük oda etkilidir fiyatta. daireyi aldıktan sonra aidat zımbırtısıda var.

tabi orasi oyle bazi yerlerde 300 400tl aidat alinabiliyor neredeyse ama yine de insanin aklinda soru isareti kaliyor.

acaba ukra insaaat gibi bir sey mi. caprice de benzer seyler yapmisti onun gibi bir proje mi ?
  • eskisehir bağlar derim baska bisey demem.herkesin yaptigi gibi 60.000tlye hücre gibi 2 tane 1+1 alıp ogrencilere 500-550 den verip aylik 1000-1100 kira alirsin.hiç acimadan bi de pesinatli depozito cekersin.bi de nasil olsa ogrenci,mecbur ugrasmaya gerek yok diye emlakciya verirsin.belki eskisehirde onumdeki 4 sene yasiycagim evlerden birinde de sizin koydugunuz kaziga otururum.

• quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

başka şehirde üniversite yakınlarında ev al

niçin öğrenci çok vermek istemez yanlışmı düşünüyorum

tamamda bahsettiğim evler 1+0 değil 3+1 falan 130 bin tlye 1+0 ı 700 e vereceğine 2 daireyi 500 e verse yine iyi üniversiteler maşşallah artıyor batan üniversite görmedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuLeRi

Merhaba arkadaşlar 130bine kadar kira getirisi yüksek mümkünse yeni bi daire almayı planlıyorum sizce istanbulun neresinden almalıyım 1+1 1+0 hepsi olur sadece önemli olan kira getirisi yüksek olması kendini en erken zamanda amorti etmesi.

Söylediğin yatırım için en iyi yer antalyadır antalya dediğnin fiyatlara bir evin kirası üniversite yakınında inanılmaz pahalı oluyor bence bir düşün derim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.