Şimdi Ara

1400 TL SİSTEM TAVSİYESİ YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mağazadan direkt olarak alacaksanız diyorsunuz montajı da yapar mısınız diye onlar da size belli bir saat veriyorlar genelde 2 saat ve üzeri oluyor bu süre. Ürün şu saatte hazır olur diyorlar o saat gelince gidip alıyorsunuz. Kendiniz de montajlarsınız zor birşey değil ama sorun vb. gibi şeylerde montajı servis yaptığı için anında düzeltme yapılabiliyor.

İnternet üzerinden sipariş verecekseniz de kasayı kurup, test edip öyle yolluyorlar diye biliyorum
  • Eğer direk toplayıp gönderiyorlarsa kadıköye gitmeme gerek yok sanırım. İnternetten alırım. Ama kutularını cdlerini filan yolluyorlar dimi. Kredi kartı için başvuru yaptım gelsin hemen alıcamda bilgim olsun istiyorum sizede çok teşekkür ederim tam kafama koymuştum casperi :D. Bide hocam ekran kartı sırf 450 watt çekiyormuş PSU yeter dimi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimSir -- 9 Ağustos 2010; 18:09:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SimSir

Eğer direk toplayıp gönderiyorlarsa kadıköye gitmeme gerek yok sanırım. İnternetten alırım. Ama kutularını cdlerini filan yolluyorlar dimi. Kredi kartı için başvuru yaptım gelsin hemen alıcamda bilgim olsun istiyorum sizede çok teşekkür ederim tam kafama koymuştum casperi :D. Bide hocam ekran kartı sırf 450 watt çekiyormuş PSU yeter dimi :))

Leon-X in sistemini gözün kapalı alabilirsin kardeşim..hiç birşey olmaz...başkalarının hazır pc önerilerini dikkate bile alma.
  • bence hazır pc al kafan rahat olsun ben toplamaya kalktım aynı özellikler çok küçük fiyat farkı çıktı 50 tl falan bende hazır pc aldım hazır pc daha iyidir donanımsal olarak yazılımsam olarak kafan rahat olur garanti olarakta rahat olursun önerdiğim 1350 tl lik pc çok güzel sağlam makina
  • HIS 5770 EKRAN KARTI iyimidir. Hocam test sonuçları filan varmı oc filan oluyormu ilerde soğutması nasıl benim ev cehennem gibi sıcak. Kredi kartı bir gelse alıcam. Bide bu kart ile HD 4870 kart arasında performans olarak çok fark varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimSir -- 11 Ağustos 2010; 18:37:54 >
  • CPU
    AMD Phenom II X4 925 AM3 2.8 GHz, 8 MB, BOX İşlemci

136 $ ( 207,54 TL)

ANAKART
    ASUS M4A88TD-M EVO/USB3, AMD 880G, DDR3, PCIExp, Socket 938 AM3, ATI HD4250

113 $ ( 172,44 TL)

BELLEK - RAM
    HI-LEVEL 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM (SOGUTUCULU)

98 $ ( 149,55 TL)

HDD
    SAMSUNG 750 GB HDD SATA II 32 MB 7200 rpm

63 $ ( 96,14 TL)

EKRAN KARTI
    POWERCOLOR HD5770 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 128 bit, 850/4800

169 $ ( 257,89 TL)

MONİTÖR
    AOC E2236SWA 21.5'' LED LCD Wide Screen MONİTÖR 5 MS, Full HD

159 $ ( 242,63 TL)

KASA
    AKASA Genesis 450W Mid-Tower Kasa (Siyah)

79 $ ( 120,55 TL)

NAKİT / HAVALE (TL) : 1.471,16 TL

http://www.novabilgisayar.com/pc.asp?catid=94&catname=KASA

• X-LEoN arkadaşımızın yazdığı sistemden en yüksek performansı alabilmek için hangi işletim sistemini kullanmak lazım. bide birşey sorucam XP DX11 destekliyormu
  • quote:

X-LEoN arkadaşımızın yazdığı sistemden en yüksek performansı alabilmek için hangi işletim sistemini kullanmak lazım. bide birşey sorucam XP DX11 destekliyormu

windows 7 ultimate 64 bit kur, xp dx 11 desteklemez...

işletim sistemine para verme sakın...
  • windows 7 Ultimate ile pro arasında performans farkı varmı peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimSir -- 12 Ağustos 2010; 17:11:47 >
  • quote:

windows 7 Ultimate ile pro arasında performans farkı varmı peki

performans farkı yok, özellik farkı var, kurmuşken ultimate kur...

burdan bakabilirsin windows 7 versiyonlarının özelliklerine:

http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions#Comparison_chart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK SITH -- 12 Ağustos 2010; 17:37:32 >
  • Arkadaşlar birde birşey sorucam oyun için en ideal monitör tipi hangisi widescreenmi karemi hangisini alayım
  • Birde Enson birşeyde kararsız kaldım bu sisteme +50 ytl daha verip Amd Phenom II x 4 945 alsam performans açısında bana .ok şey kazandırırmı yani gözle görülür bir atısı olurmu yoksa oyunlarda 2-3 fbs gibi bir oynamamı olur.
  • Arkadaşlar sistemi aldım bügün elime geçti :) işteyim eve gidince kurucam sistemi ( daha doğrusu exa montaj yaptırdım kablosunu takıcam sadece :D )

sistemde yaptığım değişikler

AMD X4 640 3 GHZ İŞLEMCİ
    1 TB SAMSUNG HDD
    PHİLİPS 19" MONİTÖR

ŞİMDİ SİSTEME WIN 7 64BIT ULTIMATE KURUP TEST ETMEK İSTİYORUM. OYUN OLSUN PROGRAM OLSUN.

3D MARK 06
    3D MAR VANTAGE

BU PROGRAMLAR HARİCİNDE ŞU OYUNUDA YÜKLE BU PROGRAMIDA DENE GİBİ ÖNERİLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM. Bide bu sistemde ortalama 3dmark06 ve vantage skorlarım kaç olmalı

BİDE SİSTEM STABİL BİR ŞEKİLDE ÇALIP ÇALIŞMADIĞINI NASIL ANLARIM. RAMLERİN TESTLERİNİ NASIL YAPARIM?

Son olarak böyle sistem yük altında ve boştayken faturaya nasıl yansır :)

Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Sizin tavsiyenize uyup aldım vallaha başka kimselere sormadım :) sağolun var olun yoksa az daha i3 işlemcili hazır pcyi alıyordum :)

• güle güle kullan, monitoru ufak almışsın, sana 21.5 inç önermişler...
  • İste tam senlik bir pc bu ....
     1400 TL SİSTEM TAVSİYESİ YARDIM
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.