Şimdi Ara

15 bin tl butce baslangic motoru tavsiyesi ve CBR 125 R

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar motor almayi dusunuyorum. Neredeyse bu konular hakkinda hic bir bilgim yok araba alip satimi gerceklestidim lakin motorda cok yeniyim . Yardimlarinizi bekliyorum

Butcem ekipman motor vs.. =15.000 Tl .
    Ekipmana 1.000tl ayirmayi dusunuyorum .
    Motoroda yaklasik 13.500 civari dusunuyorum,

Motor olarak dusuncem 125 cc lik Honda cbr 125 R hem km leri dusuk oluyor hemde modeller yeni piyasasida yanlis bilmiyorsam iyi. Bir motor buldum malum siteden.

CBR 125 R HONDA
    Motor fiyati : 13.500
    KM . 6.000
    MODEL 2017
    Cizik var ama onun disinda kaza boya hasar kaydi yok deniliyor tabi almadan once ekspertiz yaptiracagim. Nasil sizce bu motor fiyat ve km acisindan iyi midir ? sitede baska bu fiyata bu kmde bulamadim sizinde gorusunuzu almak isterim.

Varsa baska onerileriniz tavsiyeleriniz bekliyorum tesekkurler.

• Açık konuşmak gerekirse ekipman için 1000 TL düşük bir bütçe.

Sakın sadece kask alayım gerisi önemli değil diye düşünme. Kask, mont ve eldiven ilk etapta mutlaka almak gereken ekipmanlar.

Güzel bir kask seçip alırsan eğer ileriye yatırım yapmış olursun ucuz kask hem canına hemde ölü yatırım olarak cebine zarar verecektir.

Mont olarak body armor bakabilirsin en azından altına giyeceğin montu kendin seçeceğin için yaz ve kış arasında mont değiştirerek kullanırsın.

Honda CBR 125, Honda CBF 150, Bajaj Pulsar ns200, Pulsar AS 150 Pulsar Ns150 tercih edebileceğin modeller olabilir.

Ekspertiz yaptırmadan motosiklet almayın.

Öncelikle ekipmanı tamamlayın elinizde kalan mebla ile güzel bir motosiklet bakın :)

kazasız belasız sürün :)
  • Tesekkurler yorumunuz icin dikkate alacagim
  • Senin bütce ben de olsaydı hiç ikinci ele bulaşmazdım ve CBR her nekadar marka honda olsa da çok biçimsiz tasarımı eski görünümlü bir motor...

Tavsiyem sıfır 2019 model Benelli BN 125 11 Bine indirim yaparsan alırsın çok yakışıklı ve iri kasa..

Birde Mondial RX1 125 Benelli ile aynı fiyat bu motor da çok yakışıklı ve heybetlidir.

Yani 11 bin motor + ruhsat,sigorta vs 12bin..
    Geri kalan 3 binle..
    Bine kask,bine mont,500e eldiven 500 de icerdim
  • 125cc ler cabuk alınıp çabuk satılan motosikletler. O yüzden sakın o parayı çin mallarına bağlama.
    11 e aldıgın benelli mondial vs yi satmaya gelince yarı fiyatına satamazsın.
    CC sınırlaman yoksa da o fiyata 250cc lere bakabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.