Şimdi Ara

15 GB 35 TL nasıl ? turk telekom (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
26.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Standart tarifedeyken bu paket alınabilir mi,bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kitapsız turk telekom beni 1 kere bile aramadı tarife sonunda bile.
  • beni sürekli aradılar o zamanlar kabul etmedim sonra kabul etdim
  • bildiğim kadarıyla türktelekom faturasız olman yeterli. çünki bu tarife faturasızdan faturalıya geçerek alınabiliyor.. ve buda sana online işlemlerden teklif veya sms şeklinde gelmeli kabul etmen için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @kif1905 kullanıcısına yanıt
    faturasızlar için geçerli
  • Ben de dün bu tarifeye geçişimi yaptım.Gayet güzel avantajlı bir tarife tabi bu bulunduğunuz lokasyona göre alacağınız hizmetin kaliteside değişiyor benim buralarda hız 50mbps den aşağı çok düşmuyor.

• Çok düşünüyorum şu an ki paketimden geçmek için ama işte TT Fatıralıya güvenesim gelmiyor.

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    Abi şu algıdan lütfen kurtulun artık. 3 operatörde 6 hattım faturalı, ama birtanesinde bilgim dışında bi kuruş yansımıyor.

Her ne kadar doğru düzgün kullanamasamda bu teklif kaçmaz dedim ve kabul ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Abi şu algıdan lütfen kurtulun artık. 3 operatörde 6 hattım faturalı, ama birtanesinde bilgim dışında bi kuruş yansımıyor.

Her ne kadar doğru düzgün kullanamasamda bu teklif kaçmaz dedim ve kabul ettim.
    Fazla faturalı gelmesi değil ki mevzu. Türk telekomun hızından memnun değilim çok. Kafasına göre limitliyor internetin hızını

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    Tabi genel olarak hızlar çok dalgalı, çok fazla abone çekiyor ve yetersiz kalabiliyor.

Türk Telekom 3 farklı tarife ve paket kullandım hepsinde de gayet yüksek hızlar aldım, tarife bazlı kısıtlamada yok.

Hani 15mbps civarı alabiliyorsan bas bu tarifeye taahhütü.

• Arkadaşlar bu tarifeye geçtiğim için yani faturasızdan faturalıya geçtiğim için hattım 4.5 g tekrar aktif etmek gerekiyor. Tekrar 4.5 aktif ettim ve selfye özel 4.5 g aktif edenlere 3 ay boyunca 2 katı internet veriyor ;) Yani 3 ay boyunca 30 gb internet paketim var değerlendirin derim :) Yapmanız gereken 2KAT YAZIP 5555' göndermeniz yeterli. Selfy müşterisi değilseniz ve yaşınız 25ten büyükse bir akrabanızın tc si ile öncelikle selfye üye olun sms atarak benim gibi tamamdır :)
  • iyoki kullanıcısına yanıt
    Dostum günaydın. Uyandınsa kalk balığa gidelim Unkapanı köprüsü üzerinde balık tutmak keyifli oluyor sabah erken saatte.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    avea baz istasyonu 750 metre ilerim de 3 MBps alıyorum LTE baz istasyonu yakında 70MBps alıyor
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Ohooo 70mbps alıyosun daha ne olsun.

Bende 2 diş çekince 20-30, full çekince 3-5.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    vodafone ise 60 mbps ile 90 MBps veriyordu
    avea baz fiber destekli

burada superbox için 2 defa başvurdum
  • bu tarifeye geçtikten sonra sil süpür kayboldu mu sizlerde de. bende cuma günleriydi. bugün bi bakayım dedim. kaybolmuş.. birkaç gün öncesinde vardı.. sizde durum nedir?

bir hafta sonra çıkar
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    öylemii. inşallah bakalım..

faturasız kapatıyorlar faturalı tekrar açıyorlar ondan kaynaklı oluyor bende superbox aldım onu deniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 31 Mayıs 2019; 15:57:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Dostum günaydın. Uyandınsa kalk balığa gidelim Unkapanı köprüsü üzerinde balık tutmak keyifli oluyor sabah erken saatte.
    Arkadaşla kafa bulmuşsun ama benim de haberim yoktu. İnsanlık halidir herkes birsryleri bilerek doğmuyor. Ti ye almamak gerekir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.