Şimdi Ara

15 GB 35 TL nasıl ? turk telekom (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
26.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum ben hayatta kimseyi T'ye almam,dalga geçmem. Forumda bazen abartmadan konu dışı 1-2 muhabbet döner eğlenilir yeri geldiğinde. Kimin yazdığına bile bakmadım,önemli olan oradaki espri. Böyle anlarda kişiler t'ye alınmaz,abartmadan ironi yapılır geçilir,insanlar güler gülümser relax olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunun 10GB olanına gectim az önce 20dk önce falan ama Selfyliydim o iptal olmuş nedendir ? Tekrar selfy gecersem bu faturali tarifem iptal olur mu ?

Birde faturam şuan 29.19 TL gozukuyor 19kurus ne ola ki

• By..Emre kullanıcısına yanıt
    Tarife degisim olursa iptal olur sefy aboneliginiz iptal olmuyor ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

Tarife degisim olursa iptal olur sefy aboneliginiz iptal olmuyor ki ?
    Olmuş. MH de aradım onların bikgiside yok Faturasızda olmadiginizdan goremiyoruz diyor. E yeni faturalıya geçtım Selfy uyesiydim diyorum hayır diyor hala daha inatla. TC alayım diyor bu seferde 25 yasindan buyuksunuz diyor yahu bende zaten senelerdir uyeydim selfy diyorum ama yok ben görmuyorum diyor geçişide yapamam diyor. Boşuna iptal oldu selfy

7 ile 25 yaş kuzen filan yok mu ?

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Malesef hepsi 25 üstü. En çok işime yarayan şu anlik mesajlasma olayiydi ama neyse artık yapacak birsey yok :(.

Birsey daha sorsam ben ilk kez faturaya gectimde bu 29TL lik olana ama neden 29.19TL olarak goruluyor fatura ?

ilk ay bazen fazla geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 6 Haziran 2019; 13:17:26 >
  • 7 senedir türk telekom kullanıyorum. Ben enayi miyim 1000sms 1000dk 6 gb internet için 50 tl ödüyorum? Tahütlü, faturalı.

Gerçekten soruyorum.
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    yeni müşterilere özel fırsatlar her yerde farklı oluyor size özel bir durum değil ki ?
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    taahhüt bitsin de hattı kapattırıp geri açayım o zaman. Beni süt ineği gibi sağmaya çalışıyorlar artık herhalde. Yeni müşteri çekmeye çalışana kadar eldeki adamı da tutmaya yönelik bir paket yapsalardı keşke
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    turkcell 90 gun durmanız lazım bir defasında benim de 7 gun erken taşma yapmıştım yeni müşteri diye saymadı sonra vodafone geçtim 90 gun durdum geri geldim
  • Kullanamadiktan sonra 30gb verse boş. Istanbul esenyurtta ikamet ediyorum tt 3 adet hattim vardi interneti geçtim konuşma yapamaz durumdaydim. Aradim sikayet olusturdum defalarca bulunduğum bölge için yatirim plani bulunmamaktadir. Cumlesinden sonra hepsini turkcell e taşıdım. Biraz tuzlu olabilir ama hizmet alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyoki

Arkadaşlar bu tarifeye geçtiğim için yani faturasızdan faturalıya geçtiğim için hattım 4.5 g tekrar aktif etmek gerekiyor. Tekrar 4.5 aktif ettim ve selfye özel 4.5 g aktif edenlere 3 ay boyunca 2 katı internet veriyor ;) Yani 3 ay boyunca 30 gb internet paketim var değerlendirin derim :) Yapmanız gereken 2KAT YAZIP 5555' göndermeniz yeterli. Selfy müşterisi değilseniz ve yaşınız 25ten büyükse bir akrabanızın tc si ile öncelikle selfye üye olun sms atarak benim gibi tamamdır :)
    Hocam selfy e kayıt oldum sizin 15 gb lik tarife hangisi ve fiyatı nedir yazabilir misiniz
  • Bana özel de bunlar var
    15 GB 35 TL nasıl ? turk telekom

• Faturalıya geçince selfy üyeliğini yenilenen gerekiyormuş.Bende geçiş yaptım.musteri hizmetlerinin söylediği bu şekilde.Faturaliya geçende fatura bilgilerinde tüm kimlik bilgileriniz görünüyor sonuçta ve 25 yaş üstü olanlar başka TC ile yaptığında görünüyor.İptal ediyorlar,sen tekrar 25 yaş altı bir TC ile tekrar kayıt oluyorsun

• Vodafone dayım bu tarifeye geçmek için ilk önce faturasiza geçip 1 2 ay sonra bu tarifeye müşteri hizmetlerinden geçebilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa3232

Vodafone dayım bu tarifeye geçmek için ilk önce faturasiza geçip 1 2 ay sonra bu tarifeye müşteri hizmetlerinden geçebilir miyim
    onun bir kesinliği yok maalesef, 3 ay sonra da teklif gelebilir 5 ay sonra da. belki hiç gelmez.

• Ben selfy 8gb 27 tl olana geçeyim bakalım bir kaç ay sonra teklif gelirse 15 gb olan tarifeye geçerim

• mustafa3232 kullanıcısına yanıt
    bu tarife bizlere türktelekom mobil uygulamasından size özel adı altında kişiye özel olarak geldi. ordan kabul ederek geçiş yaptık. uygulamadan kabul edince onların arayacağı söyleniyor fakat ben 1 gün bekledim aramadılar.

ben kendim aradım müşteri hizmetlerine bana özel gelen bu faturalı tarifeye geçmek istediğimi dile getirdim onlar pc başından geçişi hemen yaptılar. kısa sürede aktif oluyor zaten.

siz türktelekom faturasız a geçiş sonrası müşteri hizmetlerine sorun. bir ihtimal belki uygulamada görünmese de geçiş yaparlar.. şansınızı deneyin :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.