Şimdi Ara

15 NİSAN'da CUMHURBAŞKANLIĞI YÜRÜYÜŞÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Atilla ilhan içince bi site kuralsa çok i olur bu aydınlarımızı kaybetmek bizleri çok üzüyo

quote:

Orjinalden alıntı: sinanoglu.net

Konudan alakasız yüz iletiyi temizlemek Saltuk'un işine, onun çalışkanlığına benziyor.

Her zaman destek arkadaşlar, 15 Nisan'a kadar bu konuyu tahripçilerinde farkında olarak üstlerde tutmalıyız.
  • Dersaneden çıkınca geliyorum

Saat 2'de ordayım

Gelenlerin bir listesi yapılsın bence
  • bende orada olmak için elimden geleni yapıcam görsünler bakalım herşey öyle onların düşündüğü gibi kolay olabilecekmi
  • işte Türk gençleri Helal olsun sizlere

ya aslında bi anket açsak geLENlerin sayısı belli olurdu

amam bu sayfaya nasıl anket açısaz yardım DESTEK

quote:

Orjinalden alıntı: okko

bende orada olmak için elimden geleni yapıcam görsünler bakalım herşey öyle onların düşündüğü gibi kolay olabilecekmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voica -- 15 Mart 2007; 19:17:08 >
  • BU SAYFA YA GENELLER GELMEYEN DİYE ANKET AÇSAK İYİ OLUR NASIL YAPICAZ BUNU YARDIM LÜTFEN

FORUM DAN YARDIM SESİMİZİ DUYSUNLAR

DESTEK
  • forumda 3 sayfa olarak gorunuyordu !
  • DÜNKÜ GEREKSİZ GÖRÜLEN YAZILAR SİLİNDİ İİ OLDU SİLMELERİ BOŞ BİLİNÇSİZ YAZILAR VARDI

quote:

Orjinalden alıntı: _kemalist_

forumda 3 sayfa olarak gorunuyordu !
  • Konu tahrikçilerinin alaycı yazıları siliniyor. Tekrarlıyorlar yine siliniyor, daha sonra bu konuyu siz konuşamıyorsunuz deyip konular tamamen ortadan kaldırılıyor. Bu konu pisleyici, karşıt görüşlere hoşgörüsüz, tek kelime yazamayan cahil mahluklar cesaretlendiriliyor. Bu tür temizliklerin ardından kararlılıkla pislemeye devam edenlere yaptırım uygulanmalıdır.

Yöneticiler bu konuda kesinlikle yetersizler. Hepsi değil ama bazıları bu konularda kolaycılar. Bana küfür eden birisi, dövmekle tehdit edebilen başka birisi şu anda forumda bulunabiliyorsa söyleyecek çokta laf yok tabi...
  • bu konuyu kimse pisleyemez ve aşalıyamaz buna ne ben nede yöneticiler izin veriri bu konu 15nisana kadar kapatılmayacak buna emin olabilirsin

istanbulda şuanda mail yoluyla bu yürüyüş dağılıyo binlerce insan orda olucak kesin

sana bişey yapan bize yapmış sayarız gereken ceza verilir sinanoğlu.net
  • quote:

Orjinalden alıntı: voica

işte Türk gençleri Helal olsun sizlere

ya aslında bi anket açsak geLENlerin sayısı belli olurdu

amam bu sayfaya nasıl anket açısaz yardım DESTEK

quote:

Orjinalden alıntı: okko

bende orada olmak için elimden geleni yapıcam görsünler bakalım herşey öyle onların düşündüğü gibi kolay olabilecekmi

yürüyüşe katılmayanlar hangi milletten???
  • ülkene sahip çık.....
    tehlikenin farkında mısınız? (ne kadar güzel bir söz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Keşke ben de gelebilseydim buluşmaya, bu forumdan kimler gidiyor?

@saltuk illegal bir yürüyüşe forumda görevli olmana rağmen destek veriyorsun sizin benim bildiğim kadarı ile bu tür konularda tarafsız olmanız olmanız lazım bu bir siyasi konudur forumdada siyasi konu açmak yasaktır ayrıca tahrik edici bir konudur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

Cumhuriyet gazetesi tek kelimeyle provokasyon yapıyor. güya bir canavar yaratıyor, bazıları da ona inanıyor. ortada ne tehlikesi var ? şu anda kime ne yapılmış ? hangi özgürlüğünüz kısıtlanmış bir anlatsanız da öğrensek !

sen birazdan cahil ve kör ilan edileceksin.
  • zoruna gitti anitkabire ziyaret nihaha
  • ülke huzurunu bozmaktan başka bi işiniz yok şimdiye kadar yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde neden yürümediniz? o yüzden bu bir siyasi konudur....
  • taner dünde saygısız yazılarda bulundun tuvnerada yarbay olmuş ama boşuna verilmiş o amlemler onlara bu kadar cahil olunmazki sizin yaşlarınızı ve eğitim düzeğinizi öğrenmek istiyorum
  • SENİNDE FORUM HUZURUNU BOZMAKTAN BAŞKA BİR İŞİN YOK SALTUĞA O LAFINI ÖZELDEN SÖYLEYEBİLİRDİN YİNE ATATÜRK TOİĞİ KAPATMA ÇABALARİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: GregoR_MendeL

ülke huzurunu bozmaktan başka bi işiniz yok şimdiye kadar yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde neden yürümediniz? o yüzden bu bir siyasi konudur....

• ATATÜRKE ve onun kurduğu bu CUMHURİYETTE yaşayan saygısız insanlara karşı bu cumhuriyeti kirletenlere karşı her zaman yürüdük şimdide yürücez

biler bu ülke için canımızı veriyoruz sizler ne yapıyorsunuz

asıl sizlerin şimdi yaptığı boş yere gereksiz cümlelerle topiği karıştırmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: kliwaj

SENİNDE FORUM HUZURUNU BOZMAKTAN BAŞKA BİR İŞİN YOK SALTUĞA O LAFINI ÖZELDEN SÖYLEYEBİLİRDİN YİNE ATATÜRK TOİĞİ KAPATMA ÇABALARİ

bu atatürk topiğimi oluyor şimdi... basbaya siyaset yapıyorsunuz... birde utanmadan sıkılmadan atatürk'ü siyasi ideolojinize alet ediyorsunuz...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.