Şimdi Ara

1500-2000 tl arasi laptop önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene üniversiteye gidiyorum. hem okul amaçlı hemde oyun amaçlı kullanabileceğim bi laptop arıyorum. Oyun bakımından çok ön planda olmasına da gerek yok benim için. Mükemmeli istemiyorum yani, idare etsin yeter.
    Ayrıca uzun bi süre idare edebileceğim sağlam bir laptop olsa hoş olur tabi.

bunun için bi öneriniz var mıdır?

• 47hkn47 kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-367293-y500-notebook-core-i7-8gb-500gb+16gb-2gb-156-dvdrw-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64854

Cihazın kullanıcı bölümü mevcut ; soğutma, oyun performansı, kalite vs. gibi konular ve sorunlu olup olmadığı hakkında bilgi edinebilirsin.
  • güzelmiş, hakkında birazda araştırma yaptım hoş bilgisayar yani.

başka önerisi olan varsa bekliyorum yinede arkadaşlar
  • http://www.teknosa.com/urunler/125032409/samsung-ativ-book-5-np550p5c-s05tr-notebook?term=Np550

Dün bunu aldım 2050 tl ye 200 tl ye de hediye çeki geldi

Artı olarak hdd alanı fazla ve 7200 rpm
    Çözünürlik daha iyi ve blueray oynatıcı var

Stokta şuan yok ama ara ara ürün stoğa giriyor ve bitiyor. Takip et girince al. İstersen stoğa girince haber et kutucuğunu doldur ben öyle yaptım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Sipahi68 'nin önerdiği lenovo stoklarda yoktu vatanbilgisayar'da. onun önerdiği lenovo nun disk kapasitesi 500 GB HDD + 16GB SSD'di. aynı markanın sadece disk kapasitesi 1 TB olanını aldım. >>Bunu aldım yani<< dün, yani pazar günü siparişi verdim. siparişi verdiğimde fiyatı 2049 TL'ydi şimdi ise 2.219 TL olmuş.
    İnternetten izlediğim videolara ve yaptığım araştırmalara göre pişman olmayacağımı düşünüyorum. Artı olarak tasarımı da çok hoş bence.

yinede çok sağol @OLCAYYY
    Daha bilgisayar elime geçmedi tabi. Biraz kurcaladıktan sonra sizlere daha ayrıntılı bilgi verebilirim isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 47hkn47 -- 22 Temmuz 2013; 18:08:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.