Şimdi Ara

150bin'e kadar bilinmedik araç tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aşağı yukarı çoğu ailede olanı anlatmışsınız doğru. Ancak şurda bi hatanız var. Ben 24 yaşındayım. Ha devlet memuru degilim 5-10 milyar maaşa da bağlı değilim. Kendi işimi yapıyorum ancak kesinlikle devlet memuru olmakla serbest olmak bir değil. Siz her ay alacağınızı vereceğinizi zamınızı biliyorsunuz ancak biz hiçbir şekilde taksit-kredi vs. işlerine içimiz rahat olarak yanaşamıyoruz gelirimiz net değil. Gün geliyor çalışanlara verdiğimiz linealara doblolara kalıyoruz, gün geliyor lüks hayat yaşıyoruz. Benim fikrimce ortası olsun sürekli olsun. Şükretmeyi bilmeliyiz.
  • Citroen C6
  • Citroen DS5.
  • Jag tabi ki, boşa aramayın, hele ki can alıcı bir renk olursa herkes ağzını aça aça size bakar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isilc kullanıcısına yanıt
    Şuan seçeneklerim arasında Mazda 6 ve Jaguar XF vardı. Şimdi biraz maseratilere baktım da çok teşekkürler bu meblağlara canlı maseratilerde varmış saolun onuda ekliyorum listeye.

Örnek ilanlar;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-2007-maserati-quattroporte-fermas-cikisli-nasyonel-den-193335054/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-erdemler-den-2007-maserati-quattroporte-4.2-fermas-cikisli-192347853/detay

• Yapma bunu liseli
  • scarface123 S kullanıcısına yanıt
    amaç sıradan olmamak o yüzden o araçlara yönelmiyorum ve kesine kesin mazda 6 alıyorum da yazmadım ki başlığa
  • ben olsam hot hatch alırdım. her yerde golf var ama kaçımız kanlı canlı golf r gördük?
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Bi kişi daha leon önermişti tekrar sizede aynısını yazıyorum. Ayağımızın altında olan o gücü kullanmak isteyeceğiz ancak tabiri caiz ise 3,5 atarak basıcaz o gaza çünkü minik bir araç fizik kurallarından üstün gelemez 180-190'dan sonra ne olursa olsun yola yapışmaz o araç.

Evo - wrx sti - rs gibi özel seri araçlar elbette çok güzeller ancak gören direk aa mitsubishi lancer, aa subaru impreza, aa skoda octavia diyecek, vay ve Evo ya bak gibi söylemler olmayacak ve aracın biraz da ağır durması lazım sonuçta sürekli gezmek için kullanılmayacak araç iş ile ilgili prestij amaçlı da olacak.
  • a3l4i kullanıcısına yanıt
    hocam signum, omega, legach halen değerli araçlar ancak biraz çağın gerisinde kaldılar. Phaeton'u da seçenekler arasına ekliyorum saolun.

Mazda 6 - Jaguar XF - Maserati Quattroporte - Volkswagen Phaeton
  • Evet dikkat çekmesi önemli ancak apaçi işi değil prestijli olması lazım o yüzden bütçe yüksek. Apaçi işi olacak olsa 2001 temiz bi 1.6ie doğan sonra lambo kapı pahalı bi boya body kit de dikkat çekilebilirdi
  • Eder tabii ve kesmiyor derken siz performans anlamında anladınız galiba ben fiyat anlamında örnek vermiştim. S600'e gitmiyor demek için F16 pilotu olmak lazım
  • legend1982 kullanıcısına yanıt
    Hiç aklıma gelmemişti ancak olabilir saolun.

Lise şu şekilde;
    Mazda 6 - Jaguar XF - Maserati Quattroporte - Volkswagen Phaeton - Citroen C6
  • nkaradeniz kullanıcısına yanıt
    0 almayı düşünmüyorum, 2. elleri inceliyorum alayı siyah, kaplama vs. nasıl durur acaba işletme felan yasal mı ?
  • Umut T. kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru söylüyorsunuz ancak gelde bunu anlat... Aracı gören hemen R line dsgli sürüş konfor paketli 1.6TDI golf sanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Citroen DS5.

+1
  • kompressorpower kullanıcısına yanıt
    orası da doğru tabi de fazla takılmamak lazım böyle şeylere. şayet bu tür bir şeyler düşünseydim, güncel golf r'ı tek geçerdim. 4motion, 6 ileri dsg ile 300 bg'lik aracı 1.6 tdi sanan yanıldığını birkaç saniyede anlardı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompressorpower

Bi kişi daha leon önermişti tekrar sizede aynısını yazıyorum. Ayağımızın altında olan o gücü kullanmak isteyeceğiz ancak tabiri caiz ise 3,5 atarak basıcaz o gaza çünkü minik bir araç fizik kurallarından üstün gelemez 180-190'dan sonra ne olursa olsun yola yapışmaz o araç.

Evo - wrx sti - rs gibi özel seri araçlar elbette çok güzeller ancak gören direk aa mitsubishi lancer, aa subaru impreza, aa skoda octavia diyecek, vay ve Evo ya bak gibi söylemler olmayacak ve aracın biraz da ağır durması lazım sonuçta sürekli gezmek için kullanılmayacak araç iş ile ilgili prestij amaçlı da olacak.

Ilk olarak Megane Rs - leon Cupra videosunu izlemenizi isterim yola nasıl yapışıyorlar bir bakın .

2. Araçlardan anlamayanlar zaten BMW m5 ile 5.20D C63 Amg ile de normal C serisini ayıramaz .
    Prestij istiyorsanız direk S veya 7 serisine yöneleceksiniz .

Soyle Soyliyim araçlardan anlamayan bayanlar eşimde veya sevgilimde 5.30XD var demez direk BMW var der marka bilir sadece .

Demek istediğim buydu prestij arıyorsanız zaten Markalar belli ama hızlı olsun fena gitsin derseniz de mazda 6 falan filan bunları geçeceksin wrx sti cakican zaten blow off sesinden bile millet doner bakar sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Sıfır km FORESTER AWD 2.0L TURBO CVT alır keyfime bakarım, cebine para da kalır.

Katılıyorum.

Performansı harika, görünüşü güzel, yol tutuşu ve arazi kabiliyeti mükemmel. Daha ne olsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Octavia Rs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.