Bu gerçeği herkesin kabullenmesi lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu gerçeği herkesin kabullenmesi lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yok anestezi ag
|
O sıraya YTÜ var yine güzel la
![]() |
katıldığım önerme |
Haklisin |
Hocam eğer ciddiyseniz ilk kez bir konuda anlaştık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
oyle valla objektif olmak lazim. Ozellikle 20k sonrasi cok kotu.. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
25 den sonrasında da diş olan önerme < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
25k dan sonra da hemşirelik |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 10 Ağustos 2023; 1:41:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Up < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam 25760 ile tıp gelir mi sizce bayağı endişelenmeye başladım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gelir ben 27k civarı kapatacağını düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Uptıp < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk 1k'dan sonra ceng f/p olarak ciddi düşüyor, 15k'dan sonra iyi okul ve bölüm kombinasyonu yapılacak mühendislik de kalmıyor. Doğru tespit olmuş. Gerçi bu kafayla meslek seçince aklıma DH sıcak fırsatlarda tüm gün takılıp fiyat hatası yakalayınca kamyon lastiği falan alan tipler geldi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 11 Ağustos 2023; 17:7:56 > |
Hocam her sıralamada tıp yazılır ama sıralama performans olarak en verimli aralık 15k-25k gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |