Şimdi Ara

15k sıralama ile itü yapay zeka yazmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar merhaba. 8-9k beklerken 14900 sıralama geldi. 15-20k arası mühendislik bölümleri maalesef çok iyi değil. O nedenle itü yapay zeka yazmayı düşünüyorum. 3-4 yıl içinde bana kalırsa rahat bir şekilde 10k ya dayanır ancak ilk senesinde durum ne olur bilemiyorum. siz ne düşünüyorsunuz. yazsam yerleşebilir miyim? ya da 30-40k olma ihtimali var mı?

• Yerleşmenin imkanı yok
  • hocam bilgisayar ve türevlerine ilgi çok fazla. Maximum 10k dan kapatır diyorum ama yine de yazın bence :)
  • hacettepe 13k ile kapatmisken itü 30 40k mı gelmez hocam yapay zeka üzgünüm.. itü kontol otomasyonu arastir. kontenjan 20 kisi arttı düşebilir
  • yazılır bence ama gelir mi, orası muamma.
  • ilk senesi olduğu için fırsattan istifade bi çakallık yaparım diye düşündüm. ilk tercihe patlatmayı düşünüyorum. ondan sonra itü kontrol otomasyon yazarım herhalde
  • Maalesef hocam ilk 10k olacağını çok rahatlikla soylebiliriz. Ben zaten en iyi ihtimalle 5k bekliyorum. Tahminim 3k ya yakin kapatacağı yönünde
  • tutmaz hocam.
  • Gelmez fazla heveslenme derim itü bilgisayar yazan adam bir alt sıralamaya itü yapay zeka yazacaktır
  • itü aday öğrenci canlı yayınında yapay zeka için 1500-2000 bandından öğrenci almak istiyoruz demişler. gelmesi çok zor
  • Yapay zeka gelmedi dogal olarak hocam.

Neresi oldu?

İtüde o sıralamadaki bazı bolumlerin siralamasi da yukselmis.

Makine düşmüş sadece o puan bandından.

Yoksa itü degil de odtü mü oldu? Odtü siralamalari düştü mü?
  • Ahh millet 10k sıralamalarla heveslenirdi belki bi umut diye. Şimdi o sıralamalarla istediği kadar çırpınsa giremiyor kimse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.