Şimdi Ara

[1604 TL] ASUS VG248QG Gaming Monitör - 24”, Full HD, 0.5ms*, 165Hz(hız aşırtılabilir),G-SYNC Uyumlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Server Busy
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07RMQ5PHX

Hızlı monitör arayanların işine yarayabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Panel soracak olanlara: TN
  • Fiyat cidden çok iyi inmiş.Amazon indirim konusunda gerçekten harikalar yaratabiliyor, Nvidia G-SYNC desteği var bu fiyata cihazda.Amacı oyun oynamak olanlar almayı düşünebilir.

[1604 TL] ASUS VG248QG Gaming Monitör - 24”, Full HD, 0.5ms*, 165Hz(hız aşırtılabilir),G-SYNC Uyumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 17 Ağustos 2020; 22:54:6 >
  • Fiyat güzel 2000 küsürata almıştı arkadaşım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon TR çok güzel indirimler yapıyor şu sıralar. Hepsiburada görsün de ibret alsın.

Bunun gibi f/p iş amaçlı monitör tavsiyelerinize açığım arkadaşlar. Görüntü kalitesi iyi monitör arıyorum.

Şunu bulmuştum f/p olarak:
    amazon
    Samsung LS24R350FHMXUF 23.8 İnç Full HD Çerçevesiz Monitör, 75Hz, IPS
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08934VL2R?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=1

• 2000 liraya almıstım ihtiyacı olanlara tavsiye ederim
  • fiyat çok iyi almayan 1000 pişman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu monitör sorunsuz 165hz 0.5ms oluyormu g-sync açıkken ?
  • duz 144 hz almıstım bu fıyatı görünce kafamı s..k,im dedim
  • Fiyat çok iyi. Videolarda gördüğüme göre kutudan HDMI ve DP kabloları da çıkıyor. Bazı ASUS modellerinde çıkmıyordu.
  • Yeni nesil tn panel. Bu fiyata kaçmaz. Dandik IPS panellerden 5 gömlek üstün.
  • daha önce ıps kullanmadıysanız alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extagon

daha önce ıps kullanmadıysanız alınabilir.
    merak etme bilgisayar başına rekabetci oyunlar için geçip gerçekten iyi olan oyuncular ips panel almaz sıradan kullanılacara ips le keyifli film dizi izlemeler cizim yapmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajea-

merak etme bilgisayar başına rekabetci oyunlar için geçip gerçekten iyi olan oyuncular ips panel almaz sıradan kullanılacara ips le keyifli film dizi izlemeler cizim yapmalar

Alıntıları Göster
    çizim yapan bir mühendis sıradan ama oyun oynayan bir obez atom parçalamış oluyor bu söylediğine göre

yıll 2020 aloooo,2k ıps panelden aşağıya düşüp boşuna kendinizi kandırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extagon -- 18 Ağustos 2020; 13:33:0 >

• quote:

çizim yapan bir mühendis sıradan ama oyun oynayan bir obez atom parçalamış oluyor bu söylediğine göre

yıll 2020 aloooo,2k ıps panelden aşağıya düşüp boşuna kendinizi kandırmayın.

Alıntıları Göster
    Çizim yapan bir mühendisin tn panelle işi ne kafa güzel herhalde herkes kendi kullanımına göre seçecek ihtiyaçlarını

• quote:

daha önce ıps kullanmadıysanız alınabilir.
    https://forum.donanimhaber.com/kisisel-monitor-deneyimlerim-240hz-ips-vs-240hz-tn--144498618#144498618

Hepsini kullandım. TN panel her yönden daha iyi. IPS çok canlı renk yha diyen adam net cahildir.
  • ihtiyacı olan alsın iyi fiyat.
  • Geçen hafta kitap alırken standart teslimi seçmeme rağmen AGT ile gelmişti. Yine standart teslimi seçtim bakalım nasıl gelecek...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.