Şimdi Ara

[1604 TL] ASUS VG248QG Gaming Monitör - 24”, Full HD, 0.5ms*, 165Hz(hız aşırtılabilir),G-SYNC Uyumlu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 1 adet satın aldım. Performansına göre elimdeki TN i veya İPS i satıcam. 3 monitöre şimdilik gerek yok :D
  • Xbox one x icin uyumlu olur mu ?
    Ekran karşısında küçük gelmez degil mi arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhxyz

Geçen hafta kitap alırken standart teslimi seçmeme rağmen AGT ile gelmişti. Yine standart teslimi seçtim bakalım nasıl gelecek...
    Yine AGT ile geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

Xbox one x icin uyumlu olur mu ?
    Ekran karşısında küçük gelmez degil mi arkadaşlar ?
    Xbox one ile o kadar FPS alamıyorsunuz sanırım hocam. Monitörden tam yararlanamazsınız yani.
    https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/9zlul5/60hz_vs_144hz_monitor_xbox_one_x/
  • Lilpackage L kullanıcısına yanıt
    One degil de one x kullanıyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

One degil de one x kullanıyorum hocam
    Onda da durum aynı görünüyor
    https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/ad6umg/120_fps_on_xbox_one_x/
  • Bende aldım fiyatı alınabilir

• Monitör elime geçti. Bir TN panele kıyasla görüş açısı gerçekten çok iyi. Renkler de hiç fena değil. Karşılaştığım tek olumsuzluk monitörü GSYNC sanmam oldu. Alelacele alırken hiç dikkat etmedim. GTX960'a fazla gelen oyunlarda yenileme hızını düşüreceğiz artık yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhxyz

Monitör elime geçti. Bir TN panele kıyasla görüş açısı gerçekten çok iyi. Renkler de hiç fena değil. Karşılaştığım tek olumsuzluk monitörü GSYNC sanmam oldu. Alelacele alırken hiç dikkat etmedim. GTX960'a fazla gelen oyunlarda yenileme hızını düşüreceğiz artık yapacak bir şey yok.
    gsync uyumlu diye biliyorum
  • BenQ Zowie XL2546S alma arifesindeyken bunu gördüm. Biri 4.600 biri 1.600. arada korkunç fark var. Kafam karışık.....

• "GSYNC uyumlu" işte. Direkt GSYNC monitör değil. O yüzden bendeki GTX960 ile aktifleştiremiyorum. 10XX serisi ve sonrasındaki kartlarda çalışıyor.
  • Güzel fiyat
  • Dun elime ulaştı monitör, apu sistem kullandigim icin anliyamadim ama renkler durus görüntü harika, yalniz cal of duty girerken ekranda karıncalanma oldu , acaba apu sistem.odlugu icinmi oldu yoksa monitör mu sikintili ? Lakin durusu felan cok harika bide ekrani istediginiz sekilde hareket ettirebiliyorsunuz, yukari asagi saga sola capraz her sekile giriyor, sahsen ben begendim ay basindan ekran karti alicam ozaman daha iyi anlarim sanirim, monitör de eski usul vga giris yok ,yaninda HDMI kablosu cikmadi dp kablosu var,
    [1604 TL] ASUS VG248QG Gaming Monitör - 24”, Full HD, 0.5ms*, 165Hz(hız aşırtılabilir),G-SYNC Uyumlu görüntü bu sekilde ?

• Rekabetçi oyunlar oynadığım için tn panel haricinde kullanamam. İyi bir tn panel ile ips arasına fark yok günümüzde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanki herkes esporcu arkadaş Bu monitörü kullanmadım ama TN panel renkleri güzel değil.
  • Ben de sipariş verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 20 Ağustos 2020; 16:37:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • (6 bit + frc) monitör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7735754F2

(6 bit + frc) monitör
    https://www.epttavm.com/item/92588955_asus-24-mg248qr-gaming,-led,-freesync-1920x1080-1ms,-144hz-3yil-dp,-hdmi,-dual-link-dvi-d-mm-vesa,-yukseklik-ayarlanabilir,-eyecare%C2%A0?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=21&utm_campaign=cpc

Sen bu modeli alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajea- -- 20 Ağustos 2020; 18:21:27 >

• Rx5500xt ile freesync var mı şimdi bu monitörde niye adaptive sync yazıyorlar ? Cs go için iyi bir alternatif gibi duruyor ips viewsonic xg2405 de trendyolda 1660 liraydı ama sanırım o 4ms

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.