Şimdi Ara

[1604 TL] ASUS VG248QG Gaming Monitör - 24”, Full HD, 0.5ms*, 165Hz(hız aşırtılabilir),G-SYNC Uyumlu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senden tavsiye isteyen oldu mu? Benzerini kullanıyorum tn panel iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 20 Ağustos 2020; 18:50:2 >
  • Senden monitör bilgisi istiyen hiç olmadı bak işine
  • Buraya birşey yazarken sana mı sorucam ufaklık? TN paneli övücem diye çırpınma bizdede var kullandık biliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 20 Ağustos 2020; 18:52:31 >
  • Ya bak işine genç
  • Ürün geldi ekran gayet kaliteli görüntü veriyor. Yanında va panel monitörüm var ondan daha canlı ekrana sahip. Ayağı çok kullanışlı ve kaliteli. Ekranın yukarı aşağı ve sağa sola cevirilebilir olması bu ekranı rakiplerinin uzerine çıkarmış.1300 tl ye standart bir 144 hz almaktansa bu ürüne 1600 tl verilir. Tabiyki bütçe meselesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de asusun vg258q modeli var.Tn panellerin hepsi aynı değildir. Tn panel içinde en iyi marka asustur. Ben geçen sene vg258q ile vg258qg modeli arasında kalmıştım. Asus müşteri temsilcisi ile bu konuyu konuştum hangisini almalıyım diye. Sonuçta biri 165 hz diğeri 144. O da dedi ki vg258q panel olarak daha iyi. Tercihimi ona göre yaptım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.