Şimdi Ara

17 444 geldi ne yazayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi memlekette tip okuyorum deyince teyzeler amcalar far görmüş tavşan gibi oluyo kaç tane diş tutan arkadaşım mezuna kaldı tip için öyle olunca hep tip düşündüm bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sananesana S kullanıcısına yanıt
    Ahshhshshshshhssh valla öyle ordu iyi bu arada ben de yazicam onu hangisi gelirse artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cigarettssaftersex kullanıcısına yanıt
    Sen doğudaki unileri mi istemiyon reis yoksa illa diş olsun mu diyordun hep?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sananesana

Abi memlekette tip okuyorum deyince teyzeler amcalar far görmüş tavşan gibi oluyo kaç tane diş tutan arkadaşım mezuna kaldı tip için öyle olunca hep tip düşündüm bende
    işte Anadolu insanı cahilce bu teyzelerin gözünde yükselmek için statü için çok para kazanma hayaliyle tıp yazıyorlar sonra ağlıyorlar forumlarda eşine dostuna kardeşine asla tıp yazma emeğine bu para değmez vs. diyorlar forumlarda ağlıyorlar Dr. tus forumunda biraz gez anlarsın

• Ordulu olanlar bana kızmasın da insanı genel olarak öğrenciyi kaziklamaya çalışıyormuş diye duyum aldım xjsjisgsksj neyse biz bi çaresine bakacaz en azından şehir güzel sankii niye sıralaması düşük ki ordu tip okuyan biri yesillendirse iyi olur aslinda

• quote:

Sen doğudaki unileri mi istemiyon reis yoksa illa diş olsun mu diyordun hep?
    hocam fikrim değişebilir tekrardan mesela bu sabah kadar ceng başkası boş iş diyordum ama hem tıpdaki emeğe kazandığın para değmiyor hemde 6 yıl allahın köyünde okuyamam dişte biraz sosyallik olur en azından İstanbulda vs.

Ağa be sayılı gün çabuk geçer aslında hxkshsjs sen 12 miydin

• Tus beni çok korkutuyor be gördüm bi kaç tane mezunu ders çalışırken insanlıktan çıkıyor adamlar nasıl bir hırs nasıl bi azim abi ya

Kişiden kişiye değişir o ben gerçekten çalışmayı seviyorum masanın başında oturup çalışmayı sevmeyene zor ama

• quote:

Ağa be sayılı gün çabuk geçer aslında hxkshsjs sen 12 miydin
    12 yim de knk çabuk geçse bile idealist bir insan böyle çocuktan beri ben cerrah olacsm öyle şifa daıtacam böyle yardım edecem kafasında değilsen PRESTİJ ( teyzelerin gözünde yükselmek) ve para için asla seçilecek şey değil diyorum sana dr.tus a gir tıp pişmanlığı yaz oku yazılanları :d prestij için parayı kıracak fabrkatörlerle gezecek 5 seriye binecem diyenler nasıl ağlıyor ha biner mi biner ama o kadar emeği dişe versen bi 5 seride evdekilere alırsın (idealist olmadığını varsayıyorum yoksa tıp için çalıştıysan geri dönülmez)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigarettssaftersex -- 28 Temmuz 2020; 3:8:38 >
  • Şu yaşıma kadar ders çalışmış bir insanım mezuna kaldım çocukluğumda dershanelere beleşe giderdim ama bünye kaldırmıyor benim artık masa başına oturmak değil benim sorunum önemli olan kalkmamak hırslı olmak gerek biraz da dershaneden arkadaşım derece yaptı çocukla son düzlüğe kadar aynıydık sonradan koptu bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sananesana -- 28 Temmuz 2020; 3:18:34 >
    Mühendislik düşünmüyordum hiçbir zaman tıp çalıştığı alan itibariyle ilgimi çekiyor bayaa da çok emek istiyor ben idealist biri değilim mezunken yaptım bu sıralamayı zaten zorlanır miyim düşünüyorum sonra kendi kendime diyorum Türkiye koşullarında garanti is deyince akılda yanıp sönen yer neresi kafan rahat olur? Memur çocuğu olunca garantici olmak kemiklere işlemis ama dediklerinize yüzde yüz katılıyorum drtusa da bir bakıyorum hocam şuan

Yüzde 90 aynı ya 5. Sınıftan beri dersane özel okul beleş gittim hep iyi yapardım sınavda bocalama oldu ama bir şeyler oluyor ya denemelerde hep geçtiklerim benden önce gitti aman bilmiyorum valla bende de pek takat kalmadı bakalım

• İlk senen miydi senin

Hyr

Hayatınız boyunca yapacağınız mesleği teyzelere, amcalara göre mi seçiyorsunuz?
  • Mühendislikte tıp, diş okur gibi çalışırsanız savunma sanayiinde rahat yer bulursunuz ondan sonra sırtınız yere gelmez. Mühendisler aç geziyor olayı da mühendislik skalası çok geniş bir alan elektronik ve bilgisayar seçerseniz sıkıntı olmaz dünyanın gittiği yer az çok belli nasılsa. Diş bitiyor demek de işsizlik olarak değil az tecrübe ve çabayla güzel para kazanma devri bitiyor demek yani işini kaliteli yapan her türlü kazanır. Kolay gelsin.

• FrecoB kullanıcısına yanıt
    Tıpın çalıştığı alan ilgimi çekiyor bayaa demişim ya hocam okumasinin zor olması ve benim hırslı ve idealist biri olmamam kafa karıştırıcı geliyor sadece

• Benim de 14.6k. acaba sıralamalar ne kadar oynar 12k lık yerler gelir mi kontenjan artışından dolayı

ve bence puana şehre göre değil istedigin mesleği seç.doğudakı tiplar geliyo diye müh. yaz diyenleri takma bence.şehir için meslek değiştirilmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.