Şimdi Ara

17' Monitörü Direk Anakarta Bağlama (Vga kablosuz )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mini pc yapmak veya all in one pc yapmak için ugrasıyordum elimde 17' lik bi monitör var ve bunu direk ide kablosuyla anakarta bağlamak istiyorum aramadıgım yer kalmadı bi örnek gösteriyim sizlere

Bunu nasıl yaparım yada elde ederim bilgisi olan var mı arkadaşlar

• Arkadaşlar cevabı bilen yok mu bi el atın :)
  • Valla donanımı hiç bilmiyorum fakat aklıma şöyle geldi vga girişini anakartin boşluğuna yerleştir ekranlada 10 cmlik bir kabloyu bağlasan anlamam ama belki olur.
  • Tşkler yorumun için
    Şuan bu lcd ekranın power kartı ve vga kartı bozuk oldugu için ekranı boyle değerlendirmek istedim.Bozuk olmasaydı dediğin gibi yapacaktım :)
  • vga controller yada dvı cıntroller artık her neyse ondan al bağla
  • devrim_moswant kullanıcısına yanıt
    Kart alacagıma 2 el monitör bulurum arkadaşım :) benım amacım o ara kablosunu tek güç kaynağından hem anakart hem monitör güç alacak şekilde şimdiki atm lerde kullanılan gibi biraz farklı olacka tabi :) Yinede teşekkürler yorumun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sterious

Kart alacagıma 2 el monitör bulurum arkadaşım :) benım amacım o ara kablosunu tek güç kaynağından hem anakart hem monitör güç alacak şekilde şimdiki atm lerde kullanılan gibi biraz farklı olacka tabi :) Yinede teşekkürler yorumun için

Ne demek ama tam dediğimi anlamadın galiba neyse
  • dostum selam...

Öncelikle böyle çılgın işleri ve elektronik devre montaj işlerini severim. ilgimi çekti yazayım dedim.

Şimdi monitörü direk olarak anakart'a bağlamak istiyorsun sanırım,
    ama normal ekran çıkışların bozuk mu?
    ekran çıkışı haricinde diğer bir yerlerden ek alıp monitöre görüntü vermek biraz zor gözüküyor. PCI Slotu hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOADISH

dostum selam...

Öncelikle böyle çılgın işleri ve elektronik devre montaj işlerini severim. ilgimi çekti yazayım dedim.

Şimdi monitörü direk olarak anakart'a bağlamak istiyorsun sanırım,
    ama normal ekran çıkışların bozuk mu?
    ekran çıkışı haricinde diğer bir yerlerden ek alıp monitöre görüntü vermek biraz zor gözüküyor. PCI Slotu hariç.

Vga ve power kartları yandı . aletin arkada direk girişi var. Fakat gücü anakarttan alacak monitör böyle bişey yapıyım değerlendiriyim dedim olmadı konu uçtu gitti askerlik geldi :)
  • WOADISH kullanıcısına yanıt
    Resimde dikkat ettiysen direk monitörü anakarta bağlamış benim tek yapmam gereken yüksek bir psu almak . Ekran çıkışı bozuk değil sadece monitör vga kartıyla power kartı bozuk onsuz bağlamak istedim.
    PCI slotunu kullanmak olmaz niye dersen ek ekran kartı isteyecek oda vga girişi lazım vga yı ekran kartına bağladık diyelim bu sefer monitöre nasıl takcaz :) bu resme dikkatli bakarsan hem gücü hemde görüntüyü anakarttaki o pinden alıyor. Biraz geç cevap verdim ama kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterious -- 7 Ağustos 2015; 8:45:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.